Gosia ale my kochamy misz masz, wiec dlaczego sie martwisz?
Ja się dzisiaj gapiłam siedzac na trawie na moj misz masz i powiem Ci ze jeste piękny. Wiosnie wszystko wolno, misz masz faktur i kolorów!
Anetta co roku jesienia polujemy na cebulowe w Biedronce i Lidlu bo ceny są powalające na kolana, ale nie trudno o pomyłki.
Przez kilka lat poelcaliśmy Benex sklep ineternetowy, ale coraz częsciej otrzymujemy nie to co było zamawiane, sporo osob zaczeło narzekać. Więc trudno podac sprawdzone żródło, bo kazdy zalicza wpadki, jak niska cena to pomyłki lub liche cebule, jesli wysoka cena to koszt zamowienia straszymy. A chce sie zamawiac tysiace....
Dla Cioci Gosi dzisiejsze zakupy. juz siedza w osłnkach ale jeszcze w przechowalniku. Zawsze trzymam świeżo posadzone jednoroczne na tyłach domu gdzi ejest wschodnie słońce, przez około 2 tygodnie się ukorzeniaja a potem daję je na moją "patelnie" czyli taras południowy
Peragonie angielskie , surfinie w róznych odcieniach filetu i burgundu. jedna docnziczka czeka jeszcze na bladoróżowe surfinie, kórych nigdzie nie było i bordową trawę
I białe pelargonie wsadzone z ice dancami do wieeelkiej donicy po zdechłym bambusie
Dzisiaj wieczorkiem siedziałam na fotelach. Czyli 3 raz w sezonie??? CO ja bede robić do końca lata skoro ciągle siedzę??
Na dowód widoczek z fotela
Na wprost
spojrzenie na lewo (kiedy graby w podjeżdize podrosną aby mnie przed przechodniami osłonią?)
Na prawo się nie spojrząłam? trzeba jutro zdjecia zrobić...
Więc za chwilę bedzie taki busz, ze bede swobodnie siedziała na tarasie.
Teraz to jak na scenie siedzimy....dobrze, ze wieczorem ruch na ulicy zamiera...