witaj Mira u mnie, nie wiem nie śledzę na bieżąco oferty ale wpadam czasami bo to najbiższy sklep kolo mojej pracy i dzisiaj u nas byly rodendrony w 3 odmianach. największe i najładniejsze sadzonki były z kwiatami w kolorze różowym nie zapamiętałam nazwy, najmniejsze byly qumikum white. Wybierałam i udalo mi się wybrać 3 najpiękniejsze
Aniu, pewnie masz rację, zwłaszcza z Danusinym projektem w ręku . Postanowiłam posadzić u siebie serby rzadziej, ponieważ metr od pnia do pnia, to już teraz by się stykały, a za rok-dwa musiałabym je ciąć. Poza tym u mnie one nie muszą tworzyć gęstego żywopłotu, bo taki już mam. Serby będą taką przegrodą dzielącą ogród na 2 części. A przynajmniej taki jest plan...
Sebek człowieku a Ty się zastanawiałeś czy Ci krokusy na święta zakwitną , u mnie wyglądają jak przebiśniegi zwiniete i oczekujące na słońce a u Ciebie śliczne!!!!
bardzo ładnie a z tymi 5szt na metr to zależy jaki efekt chcesz osiągnąć i jakiej wielkości masz bukszpany. Danusia mówi że gałązki powinny delikatnie się dotykać...
pewnie że posadze te bukszpany, nie przeżyłabym żeby przy tarasie została taka pusta dziura widziałam ładne szare ceramiczne donce one będą mi bardziej do wnętrza pasowały, chociaż mogłyby być również jako akcent czerwone Narazie taras mam ceramiczny beżowy, ale może sięzmieni? licho wie co nam do głowy przyjdzie bo tak naprawdę to chcieliśmy drzewiany
wczoraj mój M zakupil wertykulator, jak myśicie żeby go użyć ziiemia i trawa musza być suchę? bo u nas wczoraj lało? Dzisiaj narazie nie lejepomimo że szaro-buro. Młody ma wolne to może bym go wykorzystała do prac ogrodowych
Pozdrawiam Dziewczynki życzę owocnych zakupów Anie i miłego mycia okien Juzi.
Bozenko dziękuję coprawda nie kupilam bukszpanów tyle ile chciałam, ale mój M wracając d domu ze stolicy po drodzę mijał biedronkę, zajechal i kupił dzisiaj u nas leeeeje więc nie wsadzę ale może jutro będzie ładniejsza pogoda...
Ania widzę, że M się wkręca ?
Posadź szybciutko przed świętami bukszpaniki, czekamy
A co do donic to szare będa fajnie wyróżniać się przy beżach. Teraz połączenie delikatnego beżu z szarościa jest trendy i na dodatek bardoz eleganckie kupij szare chyab, że w projekcie ogrodu masz inne kolory niż Danusiowe, ale o to szefowej nie podejrzewam.
Ja już tego kasztanowego drewnianego tarasu zdzierżyć nie mogę, ale to zadanie dla M do końca kwietnia
A to moja "czarna owca" a właściwie to fioletowa, dopiero niedawno zakwitła
o matko cóż za widok... jaka zieloniutka trawa i cudnie rzowinięte krokusy ja mam kilka krokusów z pakami ale rozwinięte widziałam tylko raz, jak wyszlo slonko, od tygodnia szaro-buro to krokusy się zwineły, obawiam się żęprzekwitna a ja ich nie ujrze takich pięknych przez tą pogodę
ojej Marzenko jakie śliczne donice gęba sama się śmieje. właśnie stje przed wyborem donic na taras i nie wiem jakie wybrać beżowe czy szare....
Aniu nie pamietam jaki masz kolor okien, tarasu, elewacji. Na ktorej stronie u Ciebie szukać ?
do elewacji, okien, tarasu pasują beżowe (dom kupiony z elewacją) ale mnie ciagnie do szarości bo lubię ten kolor
To może dopasuj do korów wnętrz mnie do szarości nie trzeba przekonywać ale stwierdziłam, że jak przemaluję trasy na szaro to lepsze będą białe donice i mi konweniują z wnętrzem.