Ha ha...to nie przerywnik. Za małą sadzoonkę posadzilam w dziurę i rady nie dala.
Konwalnik w koncu ruszył. W sumie on potrzebuje ze 3 lata aby wziąć się w kupę i ten okres w końcu nadszedł Ja nie mam problemu z żadną rośliną rosnącą w żwirku...nawet małe cebulowe dają radę.
Asia...jest jeszcze opcja zrobienia gabionu samemu...U malkulki jak zerkniesz to pokazuywala bo jej eM robił.
Mój też już teraz sam by zrobił...
nie wyjechalam generalnie nawet znajoma z centrum Katowic odpuscila
Ale nie nazekalam zamknięta w swoim ogrodzie pełny chill basenowo hamakowo trawkpwo ogniskowy
Sebek jesienne powinny się już w sierpniu zebrać, szybko odrastają. Moje po cięciu dobrze wyglądają jak jeżyki
Na razie nie mam za bardzo czasu aby przejrzeć zdjęcia chyba potrzebuje jeszcze z tydzień
A na razie zaczęłam cięcie bukszpanow .... pierwsze w tym sezonie. Nawet jednej trzeciej jeszcze nie ogarnelam.. najgorsze ze teraz nie mam ani czasu ani ochoty na działanie w ogrodzie w tygodniu. Zostaje przyszły tydzień.
Cieszyłam się ze moje Bukszpany zdrowe, bzdura , jedn cały łysy od grzyba , dwa wyżarta prze gąsienice...