Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika sezon 2017

Madżenie ogrodnika sezon 2017

Basilikum 18:45, 26 lip 2017

strasznie to leje dalej. Rekord tegoroczy chyba pobity, jak ostatnio patrzylam od wczoraj wieczora 17 litrow w deszczomierzu ale to bylo o 15 i caly czas dolewa.

Moj ogrod tez zarosniety ale to norma u mnie w niedoczasie jetem strasznym.
Na fotki poczekamy, nie martw sie. Najwazniejsze odpoczywanie jest. W najgorszym wypadku bedziesz zima wrzucac, bedziemy wtedy wzdychac do widokow i cierpiec na brak kolorow wiec beda jak znalazl
Sebek 20:28, 26 lip 2017

Jesteś A już miałem pisać na fb co tu tak cicho?

U mnie deszcze może rekordu nie pobiły, ale za to dużo wianków z Anabelle będę mógł uwic, bo tylu złamanych kwiatów to nie pamietam

Ile czasu mija aż się jesienne ogarną? Coś jak Kostrzewy?
nawigatorka 21:48, 26 lip 2017

Basilikum napisał(a)
strasznie to leje dalej. Rekord tegoroczy chyba pobity, jak ostatnio patrzylam od wczoraj wieczora 17 litrow w deszczomierzu ale to bylo o 15 i caly czas dolewa.

Moj ogrod tez zarosniety ale to norma u mnie w niedoczasie jetem strasznym.
Na fotki poczekamy, nie martw sie. Najwazniejsze odpoczywanie jest. W najgorszym wypadku bedziesz zima wrzucac, bedziemy wtedy wzdychac do widokow i cierpiec na brak kolorow wiec beda jak znalazl
u nas 80 mm w 24h
Margarete 22:36, 26 lip 2017

U nas padało przeciętnie - nie jakoś nadzwyczajnie ale Wrocław i Zielona Góra dostały popalić z opadami.

Książki Katarzyny Bondy fajne, wcale się nie dziwię że nie możesz się oderwać.
Wg ostatnich jej "Lampionów" których akcja dzieje się w Łodzi wyreżyserowano nawet w naszym łódzkim Teatrze Jaracza na małej scenie ciekawy monodram oparty na kanwie tej powieści. Byłam, widziałam ale jak zwykle książka była lepsza choć formuła przedstawienia ciekawa.
Basilikum 06:33, 27 lip 2017

a to juz wiem co sobie w Pl kupie
NNavi czyli u nas wiecej napadalo ale juz chyba koniec dzis ma tylko troche padac z duzymi przerwami
AniMa 20:08, 27 lip 2017

Ja to caly czas powtarzam, ze kosmity nas wybudowały

Madżen, cieszę się, że mogłaś zwolnić
Buziaki
AngelikaX 06:42, 28 lip 2017

Marzenko zapowiedz fotorelacji urlopowej trzyma w napięciu poczekam cierpliwie... na fotki z ogrodu też... koniecznie nowe nasadzenia w donicach pokarz
kasja83 13:44, 28 lip 2017

Marzenko cudowne miejsca odwiedziłaś. Naprawdę pięknie, egzotycznie.
lindsay80 21:36, 28 lip 2017

Zachwycające wakacyjne widoki, te słonie... ach!

Za ogrodem Twoim się stęskniłam
Madzenka 11:44, 30 lip 2017

Sebek jesienne powinny się już w sierpniu zebrać, szybko odrastają. Moje po cięciu dobrze wyglądają jak jeżyki
Na razie nie mam za bardzo czasu aby przejrzeć zdjęcia chyba potrzebuje jeszcze z tydzień
A na razie zaczęłam cięcie bukszpanow .... pierwsze w tym sezonie. Nawet jednej trzeciej jeszcze nie ogarnelam.. najgorsze ze teraz nie mam ani czasu ani ochoty na działanie w ogrodzie w tygodniu. Zostaje przyszły tydzień.
Cieszyłam się ze moje Bukszpany zdrowe, bzdura , jedn cały łysy od grzyba , dwa wyżarta prze gąsienice...