Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:19, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Marzenko, Aniu, chyba sobie nie zdajecie sprawy z tego, jak obie (i jeszcze parę osób) na tym forum jesteście wyroczniami.
Jest tu kilku specjalistów od czegoś, do Ani biegnę w sprawie bylin, tutaj po terminy, kiedy co należy w ogrodzie wykonać. I jakie trawy posadzić w ogrodzie
Gdyby wszyscy czekali na Danusię - szefową, to kobieta z naszymi pytaniami nie dałaby rady Ma przecież jeszcze swoją pracę i całą naszą gromadkę. Dlatego to, co piszecie jest takie istotne. A że pampersy były zabawne ? No cóż. U każdego wywoływały uśmiech na twarzy, a nasi mężowie pukali się w czoło, jak wszystkie śmiałyśmy się do monitora

Zdajemy sobie sprawę zwłaszcza jak na allegro polecane produktu schodzą jak świeże bułeczki
dlatego ostrożnie pisze, że coś tne albo przesadzam , bo u mnie łagodny klimat. Rozumiem początkujące ogrodniczki, ze pytają, po to tu jestem aby odpowiadać na pytania. Gdy ja zaczynałam nie miałam kogo pytac. O przepraszam wybacz tesciowa

A pampersy to dla mnie szlagier temetów tej zimy i uwielbiam poczucie humoru Małej Mi
Raczkujący ogród Iwony 18:08, 20 lut 2015

Do góry
Iwonko, czemu u ciebie nie ma fotek aktualnych ?
Ogródek Iwony 18:07, 20 lut 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Jak zakwitną forsycje Przynajmniej

Chociaż teraz to się wszystko zmienia i dziewczyny tną wcześniej...
Ja czekam. Nikt mnie nie goni

Dobrze dziewczyny, że czuwacie. Faktycznie, tak było gdzieś napisane.
Chyba jakiś notatnik typu terminarz muszę sobie zrobić.
Violu, Justynko, Olu, Iwonko - dziękuję.
Fajnie tak czegoś nie wiedzieć, zadać pytanie i zaraz mieć odpowiedź
Macham dziewczyny do was Lubię tak
Własny kawałek ziemi i początkująca ogrodniczka ;) 18:02, 20 lut 2015

Do góry
Ewkakonewka napisał(a)
Ooooo ciotka gratulacje No co mogły urodzić dwie kobiety jak nie faceta

Żywopłocik przy donicy też mi się spodobał
Następna inspiracja u Ciebie, którą kupuję Ty masz dziewczyno wyczucie estetyki
Mój ogród pod górkę... 18:00, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Kasiu, bardzo dobre podejście masz do roślinek, brzydkie precz, przemielić i na kompost, to jeszcze będziesz miała pożytek z nich
Fajnie, że masz wstępną koncepcję I że się podoba.
Macham z bezśnieżnych Borów

Dzięki i odmachuję jeszcze trochę śnieżnie.
Ogródek Iwony 17:56, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Isia, to jeszcze poczekać z hortensjami? Ja czytałam, ze teraz jest dobry czas. Myślałam, że jutro przytnę. Mówisz, żeby poczekać ?

Iwonko, Toszka pisała, żeby dopiero w marcu.
Ogródek Iwony 17:51, 20 lut 2015

Do góry
Isia, to jeszcze poczekać z hortensjami? Ja czytałam, ze teraz jest dobry czas. Myślałam, że jutro przytnę. Mówisz, żeby poczekać ?
Mój ogród pod górkę... 17:47, 20 lut 2015

Do góry
Kasiu, bardzo dobre podejście masz do roślinek, brzydkie precz, przemielić i na kompost, to jeszcze będziesz miała pożytek z nich
Fajnie, że masz wstępną koncepcję I że się podoba.
Macham z bezśnieżnych Borów
Podwórkowa rehabilitacja 17:31, 20 lut 2015

Do góry
Reniu, heliotrop ładnie wykiełkował, ciekawa jestem, jak dalej będzie się zachowywał
Te dwa coś - to chyba werbena, ja mam takich 5 cosiów. Widziałam u Małej Mi coś podobnego
Śliczne jest to różowe kalanchoe. Jak zobaczę gdzieś różowe, to sobie kupię.
Ogródek Iwony 17:21, 20 lut 2015

Do góry
Ana - też mam zamiar tak piętrowo ciąć. Mam hortensje przy płocie, więc jutro tak będę próbować ciąć.

Mirella - ja będę cięła z ręki. Wiem, ze to stresujące. W zeszłym roku przycinałam tuję, to mi jajo wyszło. Ale te szablony chyba nie są takie fajne, jakby się wydawało. Listki bukszpanów się podwijają i nie zawsze wszystko się równo obcina.

Agnieszko, Karol, Ewa - czego tu zazdrościć ? Kopania w zmrożonej ziemi?
No, ale pierwsze patyki wkopane. Tydzień wcześniej dostałam patyki hortensji, ale wsadziłam w doniczki i do garażu

Olu, dziękuję, że czuwasz.

Reniu, ja też miałam ostatnio zaległości. Powoli nadrabiam Idę zobaczyć twój heliotrop
Ogródek Iwony 17:11, 20 lut 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Cześć Iwonko, Ty też jesteś ranny ptaszek widzę. U nas jeszcze śnieg, nie da się kopać

Cześć Kasiu. O tej porze powinnam być już w pracy. Ale w piątki mam troszkę później, więc leżałam sobie rano w łóżeczku z tabletem w ręku i on mi słowa przekręcał. Muszę bardzo pilnować, co jest napisane, bo chochliki lubią psikusy słowne robić. Zaraz wpadnę do Ciebie zobaczyć, co słychać
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 17:02, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Joasiu, nadrabiam zaległości nocną porą i po raz pierwszy się cieszę, że chociaż twój wątek nie pędzi jak pendolino, bo już nie mam sił nadrabiać trzydniowych zaległości. Melduję więc, że stipa rośnie i raduje moje oczy. Werbena posiana 4 lutego pokazała miniaturowe listeczki w ilości 5 sztuk. Czekam na ciąg dalszy mojego parapetowego rozrostu. Pozdrawiam

Takie miniaturki, a jak cieszą Iwonko. Cieszę się że wszystko tak ładnie Ci powschodziło. Niedługo zaczniemy pikowanie siewek i miejsca na parapetów zabraknie, tego jestem pewna.
Wątek nie pędzi bo ja niewiele piszę bo limit na internet się skończył i moja obecność na forum ogranicza się bardziej do czytania. O wklejaniu zdjęć narazie mogę zapomnieć. Ale od 25 mam nowy limit to przynajmniej moje siewki wrzucę to sobie porównamy stipę.
pozdrawiam
Ogródek Iwony 10:15, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Oj tak, Agnieszko. A ja dziś w ogrodzie zaliczyłam pierwsze przekopywanie ziemi. Gdybym patrzyła na siebie z boku, popukałabym się w czoło

Jak ja Ci zazdroszczę
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:51, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
A skąd ja to miałam wiedzieć ?

to Ci powiem ze merytorycznych dyskusji to juz nie planuje bo jak zaczne merytrycznie to znowu zaczne zmieniac projekt
Ogródek Iwony 08:46, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Malgos, tak jak mówisz, piętrowo tnie Ana. ☺
Pozdrawiam wszystkich z rana ☺
dokładnie tnę piętrowo, jako że moje hortki mają coś w plecach to te najdalsze pędy tnę np nad 4 oczkiem czyli wyżej, a te od frontu nad 3 i nad 2 dzięki temu krzew jest cały w kwiatach na 'płaskiej' fotce trudno to narysować, tzn ja nie umiem
Moja "przyziemna" :) pasja 08:40, 20 lut 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Wpadam się przywitać i biegne do pracy

Ja już przybiegłam jakiś czas temu . Buźka powitalna przedweekendowa!
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:11, 20 lut 2015

Do góry
Aha, Kasia wyslij mi namiary, gdzie robilas zakupy.
Moja "przyziemna" :) pasja 08:09, 20 lut 2015

Do góry
Wpadam się przywitać i biegne do pracy
Małymi krokami bo własnymi ręcami... :* 08:05, 20 lut 2015

Do góry
A skąd ja to miałam wiedzieć ?
Ogródek Iwony 08:04, 20 lut 2015

Do góry
No i mnie zacytowalas, a mi tablet słowa przekrecil. Leże i ze śmiechu nie mogę
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies