Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Moja "przyziemna" :) pasja

Moja "przyziemna" :) pasja

Jagodaa 08:03, 20 lut 2015

siakowa napisał(a)

..........no widzisz jaka nierostropna jestem...obiecywałam sobie częsciej korzystac z priv...

haha, ja nie lubie tej szkółki, nie spotkałam tam jeszcze większych drzew dobrej jakości, zawsze jakieś takie zabiedzone, zaniedbane i ceny mają zwykle sporo wyższe. Nie piszę tego, żeby zniechęcić do wyjazdu po graby, wredziolem nie jestem , takie moje wieloletnie obserwacje.
Kacha123 08:04, 20 lut 2015

Jagodaa napisał(a)

patrząc na to, co zawsze podkreśla Danusia, a mianowicie, że tylko 5% internautów przeglądających O. jest zarejestrowane, to może już po Twojej reklamie nie być takiego wyboru

Prawdopodobnie uda mi się dogadać z panem, który ma punkt ogrodniczy i przywozi towar z całej Polski, że będzie mi organizował różne drzewa. Gdybyś chciała, to daj znać.
Jagodaa 08:05, 20 lut 2015

Odezwę się później, bo wpadłam z doskoku, a mam trochę zajęć .

Macham do Was wszystkich i przepraszam, że na razie wyrywkowo potraktowałam wpisy...
Iwk4 08:09, 20 lut 2015

Wpadam się przywitać i biegne do pracy
Juzia 08:11, 20 lut 2015

Hej Jagoo!
Dobrze Cię czytać....w końcu!

Jagodaa 08:28, 20 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Nie zamelduję jaka pogoda była u mnie... Bo nie widziałam.... Ja w pracy ślepa i głucha na aurę jestem ale za to w weekend :

U Ciebie dzisiaj ma byc cieplutkie, wiosna wkracza w tewe regiony

Na zlewozmywak bym się antracytowy nie zdecydowała....mam czarny blat i lodówkę i nich je.... Biały i metalowy zlewozmywak są ok, nie wydać osadu z wody.... A na blacie przy zlewozmywaku tragedia... Ale nie wyobrażalam sobie innego blatu niz czarny... Roboczy mam biały

Potwierdzam Twoje przepowiednie pogodowe , może w końcu ubędzie tej skorupy snieżnej . Powinnam posprzątać połamane kwiatostany hortensji.

O zlewozmywaku piszesz to samo co malkul, znów mam dylemat.

Jagodaa 08:29, 20 lut 2015

polinka napisał(a)
U mnie -4st. W ogrodzie przez te przymrozki wszystko przystopowało, hiacynty i iryski miałam już na wierzchu i od tygodnia stoją w miejscu.

Prognozy na weekend macie optymistyczne? Może białe zniknie...

Nie mam pojęcia, jakie prognozy... coś na początku tyg słyszałam o opadach w sob i nd, ale nie wiem czego
Jagodaa 08:34, 20 lut 2015

Kuba napisał(a)
Witam się u Ciebie po raz pierwszy. Masz fajny wątek, lubię tu wpadać i podsłuchiwać. Teraz kibicuję w wyborze zlewozmywaka- ja nie pomogę bo czarnego nigdy nie miałam. Sama rok temu kupiłam pod wpływem forum suszarkę do prania, ale teraz nawet nie pamiętam komu to zawdzięczam. A odnośnie ogrodu- podoba mi się pasja z jaką go tworzysz, czekam na jego wiosenną odsłonę. Pozdrawiam

Witaj Ewa, zapraszam jak najczęściej .

Czasem proszę tu o radę nieogrodową, bo na forum dużo jest miłych osób, do tego często tworzenie ogrodu towarzyszy urządzaniu domu, więc można liczyc na bieżące informacje. Suszarkę to chyba malkul kupowała, na pewno kiedyś była u niej dyskusja, przy okazji oberwało się "wiatrakom" ogrodowym na pranie .

Pozdrawiam!
Jagodaa 08:34, 20 lut 2015

polinka napisał(a)

Kurcze za taką wysokość taka cena...

dużo, czy mało?
Jagodaa 08:36, 20 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
U mnie też będą graby Możemy szukać razem.

Kasia, a zdradź mi na priv, skąd Ty jesteś - może być nawet ogólnie