Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 21:33, 24 sie 2014

Do góry
O jakieś tajemnicze 8 ogrodów?
Ogród Sylwii od początku cz.II 21:31, 24 sie 2014

Do góry
Kurcze bukszpany wyłysieją, pryskaj je szybko
Jurajski Ogród 21:28, 24 sie 2014

Do góry
Zamowiłam sobie Barona, znaczy się Twoją różę Będziemy razem w przyszlym sezonie podziwiiać
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 21:26, 24 sie 2014

Do góry
Czyli teraz redbaron rozprzestrzeni się po całej. Polsce
Hakone w korze superowe!
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 17:49, 24 sie 2014

Do góry
Wow!!! Warto było czekać na zawijaskowo, ktora nią już nie jest
Czy hakone rośnie w teraz w słoncu? Czy kupisz ciemny kamień do hakone, bo cudownie kontrastuje na tej macie. Myśle o czymś takim przy tarasie kuchennym i sie łamię,

A gdzie Ty takiego wielkiego kulasa bukszpanowego nabyłaś, bo przeciez to nie wroclawski bukszpan???

Czy ja dobrze zrozumiałam, że co drugą umbę z przedpłocia zastapisz ML?
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 14:16, 24 sie 2014

Do góry
dobrze, że obiadek robi się sam bo bym podała w niedzielę czipsy chyba ... albowiem zginęłam tu na ładny kawałek czasu ... (precyzyjna nie mogę być bo wiadomy A podczytuje i gotów użyć nabytą wiedzę na moją niekorzyść ) ...

za to ja użyję nabytą zdecydowanie na swą korzyść i korzyść moich rabat ...
festiwal róż przekonuje, że dla nich warto nawet to harakiri na łapkach robić (nie umiem być ogrodniczką w rękawicach ) ... Bonica potrafi ... damy też ... oj Madżenka ... masz rację róże som piękne !!! ...

grafitowe donice też som piekne i to czy się w nie wrazi pink mocny czy pistację hortensji ... ten kolor ma moc i zapamietać by ją wykorzystać ...

skoro o kolorze ... elewacja po zdjęciu ( ) pigmentu wyszlachetniała i podkręciła poziom słupka estetyki ... wyobrażam sobie, że szlifowania i impregnowania macie dość na kilka pokoleń do przodu ale jak bardzo warto było ... !!! ... a wiesz co jest najpiękniejsze w tych naszych zmianach i metamorfozach ... nowy look to tak ale to nic w zestawieniu z faktem, że nasi panowie to kupują i są z nami w tych wariackich by się wydawało przedsięwzięciach ... uwielbiamy naszych chłopaków no nieeee ...

trawy ... no sponiewierałaś mnie potffforze tym poczochraniem w wietrze i bez ... trawy muszom !!! być ... a to zdecydowanie określa plan dnia na 28 września ... od dziś błagam Kasię by się zdecydowała bo bez niej nie dojadę

zawilce japońskie ... nie pytaj dlaczego uważałam, że zawilec to malutkie coś ... ciągle jeszcze moja ignorancja tematu potrafi mnie samą zaskoczyć ... urocze ... delikatne ... mocne i koniecznie z ML ...

przedpłocie też ML ... no zebrinius nie konweniuje ...

kostrzewę kofam ... Ciebie też ... miałam arcy piękną kawkę ... buziam

edit: białe pióropusze miskanta - no właśnie jaki to konkretnie ... ???
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:37, 24 sie 2014

Do góry
AgnieszkaW napisał(a)

Ja bym wymieniła... wyjątkowo nie lubię zebrinusow, są takie "sztywne', Ml są cudne

To chyba, ze zebrinusy pójda na miejsce pęcherznicy (na tyłach ), pęcherznica do warzywnika i na tyły... a ML posadzę wiosną....
Pomyślę
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:35, 24 sie 2014

Do góry
Drugie tłoczenie szałwi

i heliotropu

I miskanty zaczynają

I to chyba na tyle
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:34, 24 sie 2014

Do góry
Ten pan mi się naraża.... macierzanka też.... ogoliłam ją nimal na łyso bo mimo wiosnennego strzyżenia się brzydka zrobiła.... daję im tydzień na przekonanie mnie, ze nie mam ich zamienić żwirkiem...

Wyciełam kwadraty i czekam!!! Nich się sprężą, mają jeszcze 5 dni....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:32, 24 sie 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Zasuszyłam ML w doniczkach ale po obfitym podlewaniu doszły do siebie
W ogrodzie masz tak cudnie, że już nie wiem co pisać

Ola umiejętnie pokazuję... wiele rzeczy mnie drazni... ale nie będę co roku całego ogrodu przerabiac. Mam jeden plus, dzięki obfitości i trawom mam juz zdecydowanie mniej plewienia i ta obfitoś mi się podoba, bo jestem kokoszką
Dzisiaj przy kancikach się poddałam. Stwierdziłam, ze w niedzielę nawet MI należy się odpoczynek
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:30, 24 sie 2014

Do góry
Jak ich nie kochać? Nawet gdy przekiwtają?

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:29, 24 sie 2014

Do góry

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:27, 24 sie 2014

Do góry
Juzia_G napisał(a)
Ja nie wiem jak Ty tam nogę wciskasz w te rabaty...takie załadowane, że szok

Spoko daję radę a chwastów wreszcie mniej i nie musze dosypywać kory
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:26, 24 sie 2014

Do góry
Trawki i kiwecie cd

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:24, 24 sie 2014

Do góry
Rzeczone Morning Light'y

Skoro po przesadzaniu marnie rosną... trzeba je znów przesadzić....
Tylko co w ich miejsce? Chyba tu bedzie odpowiednia rabat dla rodgresji, którą zawsze słońce przypala

i ususzone ML, posadzone tydzień temu... miały być z różowymi zawilcami na innej rabacie....
Podelwam, może odbiją....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:21, 24 sie 2014

Do góry
Zawilce japońskie. Wiosną dostaną do towarzystwa Morning ligt
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:19, 24 sie 2014

Do góry
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:18, 24 sie 2014

Do góry
No to lecimy z trawkami z kwieciem

i stożek kolos. Dochodzi do siebie po dwukrotnej przeprowadzce, dlatego lekko został ciachniety. ALe porzadne strzyżenie wiosna
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:16, 24 sie 2014

Do góry
Golden celebration wreszcie odżywa a ja mam kolejne zakusy aby ja przesadzić i aby w plecach miała żółte trytomy i miskanty....

Powojnik, którego zniczyła plamistośc, przycięty do samej ziemi w czerwcu... zakwitł... I jak będzie wyglądał z Jamesem Galeway, który znów się zbroi do kwitnienia....

kostrzewa, rozplenice i perowskia. Część rozplenic pójdzie przed planowane rabaty różane, gdyż za bardzo się rozrosła... Ale to wiosną
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:12, 24 sie 2014

Do góry
Trochę było dyskusji o rose the Rescht (na stronie Austina przez "ch" w innym miejscach bywa przez "h" )
Zamierzam utrzymywać ja w ryzach w rozmiarze 1-1,2 m i moze kiedyś konfiturę z niej zrobię do rogalików???

Na emeryturze....

Louis Odier - ta królewna mnie zachwyca, kolorem, kształtem, posadziłam ją przy popdorze, bo może mieć nawet 2 m

The Alnwick rose kwitnie nieprzerwanie, za to ma u mnie piatkę. NIe ma pierwszego lub drugiego tłoczenia, jest jedno nieprzerwane. Deszcze w ogóle jej nie przeszkadzają

I red Leonardo da Vinci, który poszedł na rabatę do Ascot (wczoraj przesadzałam mimo kwitnienia)
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies