Pieknie wyszło. Szczęka mi gdzieś spadła i po podłodze szukam. Genialne rozwiązanie , a przecież takie oczywiste, aby przejść z jednej rabaty na drugą. Nawet ta wypalona dziura na trawie robi za następną kulkę, która przypadkiem wysypała się na drugą rabatkę. Zawsze chciałam cię skopiować i nie potrafię.
Zbyt oryginalne są twoje rabaty. Iwreszcie się doczekałam tego widoku. Następnym razem Aniu od razu poproszę Małą Mi, aby cię poprosiła.Ma większą siłę przebicia
Pieknie wyszło. Szczęka mi gdzieś spadła i po podłodze szukam. Genialne rozwiązanie , a przecież takie oczywiste, aby przejść z jednej rabaty na drugą. Nawet ta wypalona dziura na trawie robi za następną kulkę, która przypadkiem wysypała się na drugą rabatkę. Zawsze chciałam cię skopiować i nie potrafię.
Zbyt oryginalne są twoje rabaty. Iwreszcie się doczekałam tego widoku. Następnym razem Aniu od razu poproszę Małą Mi, aby cię poprosiła.Ma większą siłę przebicia
Wow!!! Warto było czekać na zawijaskowo, ktora nią już nie jest
Czy hakone rośnie w teraz w słoncu? Czy kupisz ciemny kamień do hakone, bo cudownie kontrastuje na tej macie. Myśle o czymś takim przy tarasie kuchennym i sie łamię,
A gdzie Ty takiego wielkiego kulasa bukszpanowego nabyłaś, bo przeciez to nie wroclawski bukszpan???
Czy ja dobrze zrozumiałam, że co drugą umbę z przedpłocia zastapisz ML?
dużego kulasa - on jest naprawdę spory przywlokłam ze stolycy jakiś czas temu
Hakone rosła na tej rabacie tylko w innym ustawieniu, takim łukiem na skraju kamyków i kory. Tam gdzie hakone jest wysypana drobno mielona kora - to nie mata. Szmata jest przy kulkach bo tam będzie kamyk wysypany po całości. Już pisałam, że nigdy więcej kamyków bez maty
Może nie wyraźnie napisałam ale nie zamierzam wywalać umberek tylko co drugiego ML, już teraz widzę że chyba będzie za gęsto. Mam na jednym prześle posadzone po dwa ML, a poza nimi są róże i inne towarzystwo. Wydawało mi isę że ML to taka niewielka trawka ale po tym jak widzę jak się rozrasta przy brzozach to zmieniłam zdanie
hahah a wiesz, że mój M stwierdził, że tam szamotową kulkę można położyć od biedy ale będę robiła przeszczep z trawy na placu zabaw, albo może dosieję.