Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

malgorzata_s... 13:40, 24 sie 2014

Marzenko cudownie Donice przed wejściem boskie Przedpłocie wzorcowe Pozdrawiam z trasy
Karabela 13:45, 24 sie 2014

Przepieknie. . A zebrinusy też bym przeniosła
Viola 13:49, 24 sie 2014

I red Leonardo da Vinci, który poszedł na rabatę do Ascot (wczoraj przesadzałam mimo kwitnienia)

Marzenko, nie gryzą się kolory Red Leonardo i Ascot? Red Leonardo jest bardziej czerwony czy bardziej malinowy jak Ascot?
Kondzio 13:52, 24 sie 2014

Oj brak mi tchu z zachwytu pieknie jak mi brakuje damskiej ręki w moim ogrodzie
Konstancja30 14:16, 24 sie 2014

dobrze, że obiadek robi się sam bo bym podała w niedzielę czipsy chyba ... albowiem zginęłam tu na ładny kawałek czasu ... (precyzyjna nie mogę być bo wiadomy A podczytuje i gotów użyć nabytą wiedzę na moją niekorzyść ) ...

za to ja użyję nabytą zdecydowanie na swą korzyść i korzyść moich rabat ...
festiwal róż przekonuje, że dla nich warto nawet to harakiri na łapkach robić (nie umiem być ogrodniczką w rękawicach ) ... Bonica potrafi ... damy też ... oj Madżenka ... masz rację róże som piękne !!! ...

grafitowe donice też som piekne i to czy się w nie wrazi pink mocny czy pistację hortensji ... ten kolor ma moc i zapamietać by ją wykorzystać ...

skoro o kolorze ... elewacja po zdjęciu ( ) pigmentu wyszlachetniała i podkręciła poziom słupka estetyki ... wyobrażam sobie, że szlifowania i impregnowania macie dość na kilka pokoleń do przodu ale jak bardzo warto było ... !!! ... a wiesz co jest najpiękniejsze w tych naszych zmianach i metamorfozach ... nowy look to tak ale to nic w zestawieniu z faktem, że nasi panowie to kupują i są z nami w tych wariackich by się wydawało przedsięwzięciach ... uwielbiamy naszych chłopaków no nieeee ...

trawy ... no sponiewierałaś mnie potffforze tym poczochraniem w wietrze i bez ... trawy muszom !!! być ... a to zdecydowanie określa plan dnia na 28 września ... od dziś błagam Kasię by się zdecydowała bo bez niej nie dojadę

zawilce japońskie ... nie pytaj dlaczego uważałam, że zawilec to malutkie coś ... ciągle jeszcze moja ignorancja tematu potrafi mnie samą zaskoczyć ... urocze ... delikatne ... mocne i koniecznie z ML ...

przedpłocie też ML ... no zebrinius nie konweniuje ...

kostrzewę kofam ... Ciebie też ... miałam arcy piękną kawkę ... buziam

edit: białe pióropusze miskanta - no właśnie jaki to konkretnie ... ???
Donia72 14:29, 24 sie 2014

Zachwycam się Twoim ogrodem non stop
Gabriela 14:34, 24 sie 2014

Marzenka, róże prześliczne i mają takie zdrowe liście i tego najbardziej Ci zazdroszczę, zwłaszcza na Louis Odier, bo u mnie zawsze jest pierwsza do chorowania, mimo że ma przewiew i powiew.
Reszta też b. ok. i co? Twój ogród bylinowym się staje.
Sebek 14:36, 24 sie 2014

Właśnie słucham Grzegorza Hyży "Wstaję" i chyba to idealna piosenka do mojej sytuacji, bo się muszę podnieść po takiej ilości fotek Jak znajdziesz szczękę gdzieś w rabacie to najprawdopodobniej będzie moja Z uwagi Ewy się uśmiałem Grafitowy kolor ma w sobie to coś, zwlaszcza jeśli ma jasne tło jak u Ciebie Jednak do gwiazdki daleko, a Wy już duuuzo zrobiliście, brawo
baraga1904 16:28, 24 sie 2014

...Madżen mam zawał a zaraz mam gości...jak tu życ jak taki piękny ogród pokazujesz...w sobote na targu pani miała piekne olbrzymie zawlce po 25 zł za sztukę..no i się nie skusiłam... jak jej w sobotę nie będzie z tymi zawilcami znowu to popełnię harakiri....
jalos 17:08, 24 sie 2014

Marzena2007 napisał(a)
Trawki i kiwecie cd

Cudny ten widok.
Podobają mi się takie klimaty.
A co za trawa powiewa z prawej strony za czerwoną rozplenicą?