Sylwia ja widziałam że zdjęcia robisz i się zastanawiałam co Ci wyjdzie i jak Ci się chce
ja wczoraj u Aldony widziałam guzikowca giganta - uśmiałam się bo miałam miejsce dla niego ale jak zobaczyłam - nie rośnie wysoko za to szeroko chyba miał średnicę ze 2 metry no może 1,5 -
Ja nie pierwszy raz do latarki ogladam bo u Agi to już tradycja prawie, ale cos tam pocykałam i niektóre zważywszy na to, że nie widziałam za bardzo co cykam są nawet niezłe więc wstawię, a jak coś to pisz usunę
Przepiekna kalina sztywnolistna, ogromna
trzmielina okazała się fotogeniczna
guzikowiec cudo
pierwszu raz kwiatuchy w realu widziałam, ciekawe czy mój za rok zakwitnie
No widzisz, zatoczyłam krąg i czas na kilka fotek i uciekam znów
to nie wszystkie spotkania
wczoraj byłam u Aldony i w skwarze ogladałam ogród i znów się zachwyciłam roślinami, a zakątek pomiędzy budynkami jest cudowny - szkoda że Aldona nie robi zdjęć
floksów stale mam za mało, ale w tym roku sporo kupiłam więc w kolejnym roku już je będzie widać
sporo liliowców już przekwitło a te jeszcze kwitną
No i to mi się podoba... Ja już tam widzę piękną, jasną kuchnię z dużym stołem, a troszkę dalej kanapę w salonie. Ooo i kominek widzę. A na samym końcu sypialnię...nawet dwie sypialnie (jedna w stylu glamour...dla młodej)
Sylwia bardzo dziękuję za miłe słowa - muszę przyznać że chyba po raz pierwszy pokazywałam ogród przy latarkach
To ja Wam dziękuję że się Wam chciało do mnie choć na chwileńkę zajechać
podziękowania dla m. przekazane - ucieszył się że lampa rowerowa doceniona została rower ważna rzecz