Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "polinka"

Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:10, 16 maj 2014

Do góry
Mathildis napisał(a)

o kurczaczek plantacji buksików jeszcze nie widziałam ...

Aniu 40 km od Milicza
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:09, 16 maj 2014

Do góry
Magda70 napisał(a)

Jacie...jeszcze taka cisowa by się przydała plantacja

Magda cisowa, grabowa, bukowa i wszystkiego co musimy długo i daleko szukać
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 13:01, 16 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Po dzisiejszym dniu najchętniej zaorałabym cały ogródek i zrobiła od nowa Bukszpany były by wszędzie

Plantacja Zaprężyn

o kurczaczek plantacji buksików jeszcze nie widziałam ...
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:59, 16 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
A z buczkiem dalej problemy, zdobniczka nie ma zamiaru łatwo się poddać Oprysk w niedzielę Mospilanem chyba nic nie dał.

Nie wiem co robić, pryskać drugi raz Mospilanem czy Substralem Pro agro 100??

chyba musisz powtórzyć bo prawie ciągle pada i opryski w tym czasie działają słabiej lub wcale

albo tak jak Toszka mówi Decisem tę paskudę

edit no i doczytałam że powtórzyłaś oprysk tak to jest jak się ogląda od swojego ostatniego wpisu...
OGRÓD MARZEŃ...a może tylko MARZENIE O OGRODZIE..... 12:59, 16 maj 2014

Do góry
Małgosiu na takich porówaniach przed i po widać najbardziej jak wszystko się pięknie zmienia A najważniejsze w tym całym ogrodnictwie jest to jaką radość i frajdę sprawia nam grzebanie w ziemi Zawciągu zazdroszczę, u mnie coś nie chce rosnąć.
Pozdrawiam ciepło
Leśne Wzgórze 12:51, 16 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Wiewióry wymiatają ale Ty wiesz, że ja zakochana w nich jestem Rh i azalie bardzo mi się podobają i ładny kolorek u Ciebie dają. Ja chyba muszę się do Ciebie na kawę wybrać aby zwierzakami pozachwycać się w realu

Wiesz Polinko musiałabyś mieć szczęście bo bywają dni, że wcale ich nie widać
ale na kawę proszę bardzo ....
Leśne Wzgórze 12:35, 16 maj 2014

Do góry
Wiewióry wymiatają ale Ty wiesz, że ja zakochana w nich jestem Rh i azalie bardzo mi się podobają i ładny kolorek u Ciebie dają. Ja chyba muszę się do Ciebie na kawę wybrać aby zwierzakami pozachwycać się w realu
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:22, 16 maj 2014

Do góry
polinka napisał(a)
Po dzisiejszym dniu najchętniej zaorałabym cały ogródek i zrobiła od nowa Bukszpany były by wszędzie

Plantacja Zaprężyn

Jacie...jeszcze taka cisowa by się przydała plantacja
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:15, 16 maj 2014

Do góry
aga_pe napisał(a)
szkoda, że nie mogłam się z Tobą wybrać
Ale bukszpany muszą poczekać, bo w donicach to u mnie by pewnie padły

Aga jechałam wczoraj i myślałam o Tobie i naszych dotychczasowych spotkaniach. Zakupy z Tobą to sama przyjemność
Jesienią pewnie będę jechać ponownie więc nic straconego.
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:13, 16 maj 2014

Do góry
Luki napisał(a)
To plantacji jeszcze kopią... to dałem ciała bo mogłem mieć całego busa buksików, oczywiście tylko kilka byłoby dla mnie... No to zawaliłem
Cudne okazy sobie wybrałaś.

Łukasz, kopią jeszcze choć to już ostatni dzwonek. A z tym wybieraniem to niezły cyrk, kilka razy zmieniałam wybór i tak w domu stwierdziłam, że jednego mogłam wybrać innego
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:11, 16 maj 2014

Do góry
jolka napisał(a)
Kulki przepiękne. Szkoda, że tak daleko
Graby też śliczne! Pozdrowienia zostawiam

Jolu może wycieczka krajoznawczo-ogrodowa do Wrocławia?
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:09, 16 maj 2014

Do góry
Zielona napisał(a)
OMG! Ależ zakupy! Rewelacja!

Trzymam kciuki za buka. U mnie mospilan dał radę w dwóch opryskach

Marta, pierwsze co dziś zrobiłam po przebudzeniu to spojrzenie przez okno na kulki Taką radość mi sprawiają...

Buczek już lepiej, po drugim oprysku widzę, że chyba wygrałam ze zdobniczką
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:06, 16 maj 2014

Do góry
AlicyaLK napisał(a)
Ale zazdroszczę kulek!!! ehhh cudne!!

Ala z Krakowa do Wrocka autostradą to rzut beretem
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:06, 16 maj 2014

Do góry
Kindzia napisał(a)
O matko, jakie piękne kulaski !!! Chyba się zastanowić muszę czy mi się gdzieś jeszcze by nie przydały takie cuda

Pozdrówka

Kasiu ja też już myślę nad kolejnym miejscem na te piękności
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 12:05, 16 maj 2014

Do góry
leon60 napisał(a)
Piękne kulki ! ehhh że u mnie nie ma takich plantacji...

Ola na urlop jedziemy w Bieszczady to najwyżej w przyczepkę motocykla upchnę z 10 i Ci podrzucę
Szmaragdowy Zakątek 19:58, 15 maj 2014

Do góry
Alisonek – jak wpadniesz na autostradę to myk myk i już jesteś u nas.

Krys, Ivvvona, Ewik – hosty podbiły moje serce, dlatego stworzyłam dla nich rabatkę cieniolubną

popcarol – moja kolekcja host liczy 21 odmian…o przepraszam… 20, bo „biała” nie odmeldowała się po zimie. Jak będziesz u mnie i jakaś ci się spodoba to ci ukopię.
A trawnik tylko na fotkach wygląda ładnie…przy bliższym spotkaniu przypomina raczej wyliniałego poczochrańca….ale to się zmieni… Od naszej wizyty u Anitki – trawnik stał się numerem 1 na mojej liście rzeczy do poprawki.

iwonaaal – macham grabkami

kitek81 – Kasiu, ja też za dużo miejsca nie mam…. mój buk mocno przycinany będzie (przeszłam szybki kurs u Danusi jak go ciąć, aby nie rozrastał się za bardzo).
A ogrodowiskowa ekipa łódzka naprawdę jest wspaniała - bardzo życzliwa, zaprzyjaźniona i pomocna!

wojtas2101 – Wojtku, zadzwoniłam do tej szkółki…Pan bardzo przepraszał, tłumaczył się, że do pomyłki doszło zapewne dlatego, że jak kupowałam tą „myszkę” to nie miała jeszcze listków, z doniczki wystawał tylko jeden mały kieł…zaproponował zwrot pieniędzy.

Mala_Mi – Aniu, futrzaki rzeczywiście fajne – spokojne, bardzo towarzyskie i do tego mało niszczycielskie ogrodowo…
A cis…sama nie zdawałam sobie sprawy, że on taki wyjątkowy…dopiero po rozmowie z Karoliną (popcarol) stwierdziłyśmy, że to jakaś niesamowicie szybko rosnąca odmiana.

polinka – dla mnie hosty zawsze i w każdym stadium…po prostu je uwielbiam.
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 19:48, 15 maj 2014

Do góry
Lawenda w pączkach?? To mnie zdziwiłaś Ale stipą jestem po prostu zaskoczona i zauroczona. Mało, która trawa jest teraz taka piękna a tu proszę, jednoroczna a najwytrwalsza.
Ściskam mocno Joanko i wiem co przeżywasz
Ogrodowy powrót do dzieciństwa. 19:38, 15 maj 2014

Do góry
P. Marek mówił dzisiaj, że ma drugą szkółkę w Zielonej Górze i tam prowadzą sprzedaż wysyłkową ale bukszpany są mniejsze.
Kraina Czarów w fazie projektów 19:34, 15 maj 2014

Do góry
Alu bardzo mi się podoba Twoja elewacja, do tego białe kwiatki w doniczkach świetnie kontrastują. Efekt godny podziwu A niebieskie doniczki z surfinią cieszą moje oczy
Czekam na zdjęcia z ogrodu
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:21, 15 maj 2014

Do góry
Będę nadrabiać w pon. na razie nie czasowa jestem U mnie 1 lawenda wymarzła po zimie, pozostałe 7 świetnie rosną. Wszystkie posadzone w tym samym miejscu, tak samo podlewane itd.
Byłam dzisiaj w Zaprężynie
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies