Kasiu dobrze, że zdobniczka do Ciebie nie dotarła ja już trzy razy pryskałam i nie mogę się jej pozbyć...
A hortki specjalnie tak nisko tnę aby były niskie krzaczki, z tyłu jest proso i mam być widoczne. Ogólnie to nowa rabata i zobaczę jak to wszystko będzie konweniować
Dzieki za niłe słowa
Cieszę sie tym ogrodem jak dziecko, każdy nowy kwiatek sprawia mi radochę, naprawde............nie mysałm że to tak będzie na mnie działać.
Dziękuję
O to tak jak ja pełnoletność już osiągnęłam Sory taki humor wieczorową porą
Też mnie się żarty trzymają.
A tak na poważnie to jest on dojrzały, ma swoje lata i dzięki temu taki tajemniczy
Pozdrawiam cieplutko
Polinko nie mam!!! Tfuuuu...oglądałam tego jednego z liśćmi i zdrowy. Drugi jeszcze w powijakach.
Na razie było mało robali...trochę mszyc na różach, trochę liszek na agreście, ze dwie poskrzypki znalazłam...jak bym chciała żeby tych robali tylko tyle w tym roku było...
Wybaczam tylko mnie nie nie zawiedź - żarcik oczywiście ..... Zapraszam do obrazków , zdecydowanie szybciej a w razie ogrodniczych wątpliwości zachęcam do czytania
Wstyd mi strasznie, że tyle czasu już na forum jestem a jeszcze nie witałam się u Ciebie. Czytałam od czasu do czasu ale przyznaje, że na bieżąco nie byłam. Od dzisiaj obiecuję poprawę i nadrobię choć pismo obrazkowe w Twoim inspirującym ogrodzie
Pozdrawiam
Szałwie mamy na tym samym poziomie rozwoju, moje też lada dzień zaczną kwitnąć Dużo u Ciebie kwitnących a tym samym pięknie kolorowo masz Małgosiu.
Pozdrawiam