Alisonek – jak wpadniesz na autostradę to myk myk i już jesteś u nas.
Krys, Ivvvona, Ewik – hosty podbiły moje serce, dlatego stworzyłam dla nich rabatkę cieniolubną
popcarol – moja kolekcja host liczy 21 odmian…o przepraszam… 20, bo „biała” nie odmeldowała się po zimie. Jak będziesz u mnie i jakaś ci się spodoba to ci ukopię.
A trawnik tylko na fotkach wygląda ładnie…przy bliższym spotkaniu przypomina raczej wyliniałego poczochrańca….ale to się zmieni… Od naszej wizyty u Anitki – trawnik stał się numerem 1 na mojej liście rzeczy do poprawki.
iwonaaal – macham grabkami
kitek81 – Kasiu, ja też za dużo miejsca nie mam…. mój buk mocno przycinany będzie (przeszłam szybki kurs u Danusi jak go ciąć, aby nie rozrastał się za bardzo).
A ogrodowiskowa ekipa łódzka naprawdę jest wspaniała - bardzo życzliwa, zaprzyjaźniona i pomocna!
wojtas2101 – Wojtku, zadzwoniłam do tej szkółki…Pan bardzo przepraszał, tłumaczył się, że do pomyłki doszło zapewne dlatego, że jak kupowałam tą „myszkę” to nie miała jeszcze listków, z doniczki wystawał tylko jeden mały kieł…zaproponował zwrot pieniędzy.
Mala_Mi – Aniu, futrzaki rzeczywiście fajne – spokojne, bardzo towarzyskie i do tego mało niszczycielskie ogrodowo…
A cis…sama nie zdawałam sobie sprawy, że on taki wyjątkowy…dopiero po rozmowie z Karoliną (popcarol) stwierdziłyśmy, że to jakaś niesamowicie szybko rosnąca odmiana.
polinka – dla mnie hosty zawsze i w każdym stadium…po prostu je uwielbiam.