Nooo byłam, byłam i były to najszybsze zakupy w moim życiu ( pogoda to spowodowała). W Wójtowie też byłam. Ale powiem Ci, że w Giżycku U Marka też jest bardzo duży wybór wszelakich roślin, co prawda ma trochę drożej niż w szkółce- wiadomo ale rozbudował się ogormnie. I można praktycznie dostać prawie wszystko.
Kupłam Frosted Curls, niby są ok, ale coś mi nie pasuje w tej całej kompozycji...
Kępki traw sa małe i śmiesznie to wygląda
Kupiłam też na próbę Ice Dance, średnio mi się podoba, no ale jest jeszcze w opłakanej formie...
I mam jeszcze inne, których nazwy nie znam i chyba tych będę szukać, bo najbardziej mi pasują (z biało-kremowym paskiem po środku i listki węższe od Ice Dance)
Wczoraj kombinowałam z żółtymi trawami, przykładając żurawki lime...i to nie to! za pstrokato jak dla mnie! ewentualnie jakiś jany zielony, ale nie żółty!
Eka, ja się martwię tylko tym, że to tak się wlecze... oprócz murku, ma on jeszcze poprzerabiać rabaty koło domu i przerobić ścieżkę, na których mi najbardziej zależy!!! Centralnie przy wejściu na podwórek, więc powiedzmy wizytówka domu