Kolekcja Narodowa !!!
Ale ich masz...fiu, fiu ...
Miałam za twoim przykładem też u siebie nieużywane donice tak samo zagospodarować i nie zrobiłam tego. Dobrze że przypominasz mi o tym tymi fotkami .
Ogród cudny. Romantyczne detale, meble, podstawy pod rośliny i ścieżki dopełniają całości.
Nie widać zmęczenia upałem i suszą u ciebie.
Cudnie masz.
A u nas dziś po południu nareszcie pada, nie kropi tak jak ostatnio ale tak sobie regularnie pada. Radość wielka!
A u was jak ?
Małgosiu, bardzo dziękuję za miłe słowa.
Ja mam dobrą ziemię, raczej gliniastą, ale dużo nad nią pracowałam, żeby poprawić jej strukturę. Ciężkiej gliny one nie lubią.
Jeżówki nie lubia suszy, ale i zalewania korzeni. To razcej wymagające rośliny, ale jak widać można się nimi cieszyć.
Aniu, zostaw nie ścinaj nic. Tnie się na wiosnę bukietówki. Zobaczysz że z tych kilku patyczków wypuszczą mnóstwo nowych. Od czegoś trzeba zacząć..one z roku na rok grubieją...tzn te główne pędy. Ja też mam malutkie, nawet mniejsze od Twoich
Wybor M - Sangrita
Zamiast Green jewel doradzono mi nowość Real Green, podobno lepiej krzewiace się i szybciej rosnące
I białe Virgin dawno wymarzone
Megi wszystkie po 14
Nie masz żadnego gospodarczego albo garażu, ja trzymam w gospodarczym nie ma tam ogrzewania, raz na m-c podlewam. Albo mozesz tez posiac tam jednoroczne np.godecje, smagliczke, mam tez inny pomysl dla Twojej rabaty No i bardzo dobrze sie maja żurawki w donicach, lepiej niz w grucie, a na zime mozna zadolowac, sadzonek moge Ci narobic To dzieło jest super, musze tylko uzupelnic jeszcze pod nim. Koniecznie Aniu musimy wspolnie popracować to taki fajny czas Mi tez ten czas zapiernicza a przez ten wypadek Marka to wiele planów niestety odleciało i znowu tyły. W koncu moj zawilec zakwitł ale te co kiedys kupowalysmy u Kapiasa razem, to chyba zniszczyłam
Na szczęście nie na wszystkich mam tylko na kilku. I nawet nie wiedziałam dopóki nie poszłam robić fotek Dzisiaj je wytnę.
Rozchodniki są bardzo fotogeniczne zgadzam się