Chwasty rosną, ale za bardzo ich nie widać. Choć ostatnio jedyne co zrobiłam w ogrodzie to opryskałam kostkę octem. Cztery litry poszło.
Tu ślady po oprysku.
Dziś odwiedziłam cudownych ludzi czyli właścicieli Rancza Szmaragdowej Doliny, Dziękuję Sylwio i Wojtku za przemile spędzony czas z Wami i Waszymi gośćmi.
Miłe zaskoczenie, ta miniaturowa lilia w ubiegłym roku nie kwitła, a teraz proszę
Kwitnie nowy powojnik
Kolejne miłe zaskoczenie na moim cudnym klonie nie ma śladów przypalania, a rośnie na patelni.
Zrobiłam na próbę domek dla owadów z gałązek forsycji / ma takie naturalne otwory / i coś tam zamieszkało
Dla kompletu wrzucam rabatę poziom -1. Nadal nie nazwałam tych moich rabat . Robiona na szybko więc na pewno w przyszłym roku przyjdzie mi ją poprawiać. Za mało koloru .
Bodziszek u mnie też się wysiewa. Ścinam go do zera pod koniec czerwca. Odrasta po dwóch tygodniach i tworzy taką fajną kępkę. A w plecach rośnie mu już zastępstwo.
Bo Elshorm jest cudna.Ty tez ja zakupiłaś ??
Moje te dwie jeszcze male.Ale na drugi rok juz przy tch drugich lukach powinny być większe, to będzie ładniej i elshormowo w ogrodzie
Hortensja Debolistna tez w tm roku jest śliczna
Powojniki tez cieszą.