i ja mam prośbę o rozpoznanie trawy kupionej jako n/n
kupiona jak zwykle - eksperymentalnie - bo kłosek ciekawy a fajnie by było wiedzieć co to, czego się spodziewać, gdzie posadzić i czy ewentualnie dokupić
I ja uważam, ze lilie i liliowce są cudne .
Jeszcze nie wszystkie się rozrosły. Sporo mam jeszcze młodych małych. Ale w tym roku nawet te , co w tamtym jeszcze nie kwitły to już pokazały kwiatuszek.
Warzywnik jest super. Są warzywa i na bieżąco i na przetwory.
Tak możesz jeszcze liliowca podkarmić,. Zbuduje lepszy krzaczek. A na drugi rok będzie lepiej kwitł.
Liliowce z roku na rok maja więcej kwiatów.
Ja na niektóre kupione małe, czekałam 2 lata, żeby zobaczyć jakie mają kwiatuchy .
Dorotko dziękuję bardzo. Mam i rabatę liliowcowa i liliowce w różnych miejscach, rabatach
Ogórki w tym roku, jak żadnego mi dopisały. Zresztą na nowym warzywniku wszystko lepiej rośnie.
Juzie jest pod drzewami, to i warzywa maja lepiej.
Elu też bardzo lubię zwiedzanie, żeby jeszcze mój organizm nadążył za moimi chciejstwami było by super, ale oby nie było gorzej. W Zamościu nigdy nie byłam, więc liczę, że jak już będziesz to wstawisz dużo zdjęć.
Bardzo mi miło, że się ujawniłaś i do tego znasz mój ogródek. Oj bardzo pojemny ten mój ogródek, ale czasem chciałabym, żeby jeszcze troszkę się rozciągnął. Tylko czy wtedy dałabym radę dbać o niego? Gdzieś czytałam, że masz śliczne to swoje Uroczysko, dlaczego nie chcesz się z nami podzielić widokami z niego?
Bardzo mi miło, że podobają Ci się moje zdjęcia i że uważasz, ze rośliny na nich są bardzo soczyste.
Sandomierz zawsze był piękny, ale od czasu "Ojca Mateusza" stał się bardziej modny i rozpoznawalny. Ten film to świetna reklama naszego regionu.
Ten liliowiec dostałam w ubiegłym roku od Yoli...(Ogród z widokiem na jezioro) Yoluś dziekuję raz jeszcze...teraz mi zakwitł...jest śliczniusi...
a te poniższe miałam już wcześniej