Przymiarki, 30m2 nowej rabaty plan na przyszły rok, stipy muszą zimę przeżyć
A generalnie to musieliśmy sobie wymierzyć gdzie drugą ss posadzić bo też będzie w rabacie, może jutro się uda
Ewo, Aniu, Basiu, Elisabardzo mi miło i cieszę się, że moje zdjęcia Wam się podobają. Aż się chce tu wracać, pomimo trosk i trudów życia...
Wczoraj trochę popadało a dziś to nawet całkiem nieźle. Będę w końcu mogła posiać buraki po zebranym bobie.
Z torebki wysianego bobu zebrałam jakiś kilogram nasion. Bardzo smaczne ale mało
Potrzebuję pomocy z uformowaniem mojej brzozy. Niestety nie wiem co to za gatunek. Ma dość duże liście. Nigdzie takiej nie widziałam. Nasza rosła już na ogrodzie gdy się wprowadziliśmy 4 lata temu.
Chciałabym by nie rosła wyższa niż dom sąsiadów.
Czy moglibyścieie poradzić mi które ew. gałęzie należałoby wyciąć? A moze ktos wie co to za brzoza i jak duża rośnie?
Tego mi było trzeba Tylko ja posadzę odwrotnie - białe jeżówki i Green Jewel lub białe zawilce japońskie, przed nimi Red Baron, i jeszcze przed nimi Hakone. Jaką masz Hakonkę?
I bardzo mi się podoba połączenie z dereniem - to jest to
Wiola, zrobione na szybko zdjęcia małych lub nieudanych jeżówek
Vintage Wine - generalnie bardzo ładna, ale ten egzemplarz raczej ma za sucho, kwiatki - średnica max 4 cm
Pink Double Delight - tych nie polecam, mały krzaczek i kwiatki j.w.
i nie kwitnące Green Jewel - ma za dużo cienia? i Milkshake - to samo? czy za mało wody?