Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "wianek"

Ogród Mirelli 08:41, 29 gru 2016

Do góry
Mirelko wianek piekny
Ogród Mirelli 08:19, 29 gru 2016

Do góry
Bardzo ładny wianek! Brawo! Cieszy prawda? Ja w tym roku również popełniłam dwa , w przyszłym roku zrobię też dla siebie. W tym roku nie miałam gdzie postawić chyba, że zrobię jeszcze jakiś zimowy albo walentynkowy hhii

Udanych łowów!
Ogród Mirelli 04:01, 29 gru 2016

Do góry
Basiu jestem bardzo ciekawa jak stipowy los się potoczy, ile z dziesiątek sztuk przetrwa. Mam zapas nasion, ale czy będzie mi się chciało bawić w wysiewy? W każdym razie bez pikowania, od razu do wielodoniczek

Sylwia dobrze radzisz Liczę na to, że zima będzie krótka i otulina z donic szybko zniknie

Karolka po odkurzacz jadę dzisiaj, mam nadzieję, że dostanę kupić Buziaki

Haniu powiązane stipy na zdjęciach są kupne. Moje z własnego wysiewu takiej masy nie nabrały i nie zakwitły, ale też są ładne, tylko mniej dorodne.
Stroiki robiłam na prezenty dla rodziców i teściów. Niestety nie mam zdjęć, bo to wszystko tak szybko się działo w bardzo chorobowym dla nas czasie. Zrobiłam na sztucznym świerkowym podkładzie z bombkami różnej wielkości i o różnej strukturze w czerwonym i złotym kolorze, a w środku świeca z wstążką - tak bardzo tradycyjnie.
Na kominek zrobiłam wianek. Daleko mu do ogrodowiskowych trendów. Stroiki i wianek robiłam pierwszy raz.

Żywopłotki cisowe. 23:06, 28 gru 2016

Do góry
MirellaB napisał(a)
Haniu ja również w tym roku zrobiłam pierwszy wianek i dwa stroiki

Mirello - spać nie możesz? o drugiej w nocy Świąteczny stroik do domu, też pierwszy raz robiłam, zawsze była choinka.
Kosolkowa Pasja 20:56, 28 gru 2016

Do góry
Ja uwielbiam białe mebelki... I postarzane i niekoniecznie. Wszystkie mamy takie. A teraz wlasnie robi się to:

Na biało-szaro. A taka czeka na odbiór:

Dziękuję za zielony wianek To również jeden z moich ulubionych.
Kosolkowa Pasja 19:05, 28 gru 2016

Do góry
Piękny wianek zielony Zauroczył mnie
Wspaniale wyszedł kredensik
A wieszaczek przemawiał do mnie nawet jak był w brązach, a teraz bardziej romantyczny
Żywopłotki cisowe. 02:00, 28 gru 2016

Do góry
Haniu ja również w tym roku zrobiłam pierwszy wianek i dwa stroiki
Stroiki i wianki różne nie tylko świąteczne 23:58, 27 gru 2016

Do góry

Super pomysły! Wianek z szyszek jak dla mnie ekstra! Czy szyszki są klejone na gorący klej ?
Moje małe wielkie marzenie 22:34, 27 gru 2016

Do góry
Oj jak ja ci zazdroszczę tego śniegu w święta!!!! A mnie wieje tak, że głowę urywa. I wianek cudny - muszę coś upolować na wyprzedażach na drzwi wejściowe
Zakątek z fioletową ławeczką 09:50, 27 gru 2016

Do góry
Donia72 napisał(a)

Joasiu, miło mi Już się zastanawiam co mogę szyć na Wielkanoc. Teraz jeszcze mam zamiar poszyć sobie serduszka, ale już takie nie świąteczne i może wianek sobie uszyję

Przyznaję że ja talentu do szycia nie mam wogóle, ale kurczaki, zajączki pewnie nie byłyby trudne do zrobienia.
Parę inspiracji, może coś Ci wpadnie w oko.
Buziaczki
https://artillo.pl/produkt/zajac,225983.html
https://artillo.pl/produkt/lniany-kicaj,63434.html
https://artillo.pl/produkt/biala-gaska-na-kraciastych-wrotkach-,121692.html
http://deccoria.pl/galeria/foto,id,93660,1154908,1,wielkanocne-ozdoby-recznie-robione.html
http://polskie-rekodzielo.pl/gaski-i-kroliki-na-patyku-dekoracje-wielkanocne/
Zakątek z fioletową ławeczką 21:13, 26 gru 2016

Do góry
JoannA napisał(a)
Pięknie Doniu
To oświetlone miasteczko robi naprawdę wrażenie i choineczki pięknie się razem wkomponowały.
Dziękuję Dorotko za miły prezent niespodziankę. Jak patrzę na Twoje-moje choineczki serce mi się raduje Takie własnoręcznie wykonane dekoracje cieszą najbardziej.
Buziaki jeszcze świąteczne zostawiam

Joasiu, miło mi Już się zastanawiam co mogę szyć na Wielkanoc. Teraz jeszcze mam zamiar poszyć sobie serduszka, ale już takie nie świąteczne i może wianek sobie uszyję
Moje małe wielkie marzenie 15:53, 25 gru 2016

Do góry
Ali śliczna choinka, wianek, prezenty
A śniegu u Was tyle, że w szoku jestem U nas od rana deszcz leje a i dobrze przynajmniej ogród podlany
Moje małe wielkie marzenie 14:08, 25 gru 2016

Do góry
Alicja śliczne pierniczki, choinka i wianek. Sama go robiłaś?
Tyle śniegi u Ciebie?
Mój ogród, czyli Skandynawia po krzyżacku 08:17, 25 gru 2016

Do góry
Ania wianek w przyszłym roku skopiuję od Ciebie
Malutki pod lasem 00:16, 25 gru 2016

Do góry
Kochani ogarnęła mnie przedświąteczna gorączka, bo Wigilia u mnie, a wczoraj normalnie do 16 byłam w pracy Ale wszystko zrobione, wszystko się udało, goście najedzeni, chyba zadowoleni, Jasio aż piszczał jak dostał kolejne dwa zestawy lego duplo, które uwielbia
Dzisiaj powiesiłam wianek na drzwi, trochę nieudolny, ale nie miałam już czasu, świeci i to najważniejsze

Kasiu, Asiu, Małgosiu, Ewo, dziękuję
Magda, Małgosia, dziękuję za życzenia

Kochani, tej nocy narodził się nam mały Chrystus, otulmy ciepłym uczuciem naszych bliskich i uśmiechnijmy się do siebie.
Magia Świąt niechaj przyniesie optymizm i wiarę w to, że Nowonarodzony nigdy o nas nie zapomni i pozwoli unieść wszystkie trudy.
Spokojnych Świąt życzę wszystkim do mnie zaglądającym
Moja "przyziemna" :) pasja 11:35, 24 gru 2016

Do góry
Życzę Wam wszystkim wyjątkowo przyjemnej świątecznej atmosfery, czasu, aby nacieszyć się bliskimi i choinką, wielu smakołyków oraz trafionych prezentów - tych wręczonych i otrzymanych

Mój pierwszy w życiu wianek (na zamówienie i z powierzonych materiałów )
Miłkowo - sezon 2016-2022 09:32, 24 gru 2016

Do góry
Mam nadzieje, ze już po Świetach nadejdzie równowaga. Zycze Ci radośnie spędzonego czasu w zwnukami i dziećmi
Śliczna mroźno-landrynkowa choinka i wianek cudownie do niej pasuje
Ogród i co dalej 23:54, 23 gru 2016

Do góry
Monia, wianek prześliczny...wpisałby się w moje klimaty.
Córci akcent świąteczny też ciekawy, taki intrygujący i pomysłowy...z resztą wszystkie Madzie są pomysłowe...

Tobie i twojej rodzinie życzę miłych, radosnych, pogodnych, spokojnych i zdrowych Świąt Bożego Narodzenia upływających we wspaniałej rodzinnej atmosferze.

Symetryczno-liryczny z widokiem na Ślężę 21:01, 23 gru 2016

Do góry
lindsay80 napisał(a)
Bardzo urokliwie, jeszcze zbliżenie na wianek na drzwiach zrób dla nas

Edytko, to nic wielkiego w tym roku naprawdę minimum ozdób, bo i wolnego czasu nie miałam za wiele:

Podwórkowa rehabilitacja 18:42, 23 gru 2016

Do góry
renatamama3 napisał(a)
Śliczne gwiazdeczki ,czytam że Mikołaj u Ciebie już był ,szczęściara .Dzisiaj na targu widziała śliczny wianek z jemioły .

Dziękuję, bardzo się cieszę na wyjazd do Zakopanego, tym bardziej, że Mikołaj był hojny i mam bilety na miejsca siedzące.
Moi kupili dziś gigantyczną jemiołę. Zamiast podłaźniczki powiesiłam ją pod lampą sufitową. Przybrana ozdobami od Ani.
Tak to wygląda

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies