Kokosiu problem polega na tym, ze z braku czasu i z powodu innych priorytetów ozdob u mnie niemal niej ma w tym roku. Wianek i ciemierniki przed domem pokazałam, w domu hipeastrum i poinsencja limonkowe, na stole wianek soute świerkowy z eukaliptusami i wielką swieca oraz choinka. Nic wiecej nie ma..... Miedzianych ozdób nawet z szafki nie wyciagnęłam. Moze na 3 Króli coś wymodzę ?
U mnie w domu w tym roku oświetlenie króluje. Na całym ogrodzie zimowym mam od wewnątrz kurtynę z lampkami led. Zakupiłam byłam w biedrze
Iwonka róż mam już ponad 100 dlatego nowe pojawia się wyłącznie po eksmisji innych. Planuje w tym roku nowe zakupy poczynić wyłacznie na Święcie Róz w Rosarium. Byłam latem zachywcona zakupami u nich.
I chyba moj ogród spełnia moje oczekiwania, rewolucji nie planuje, dopieszczanie i dosadzanie kolejnych traw bo dla traw moj ogród z gumy
Widziałam dzisiaj na Fb moj ogród i sie zmartwiłam,ze wizytówkę tak nieaktualną mam...
Mirello liście obrywaj nawet dzisiaj
Musimy sie wreszcie poznać
U mnie dół róż łysy po plamistości....
Jeszcze nic nie kopczykiwalam, zrobię to w poniedziałek bo mam urlop a potem jakieś mrozy ok -10 zapowiadają