Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród Mirelli

Ogród Mirelli

AngelikaX 11:37, 30 gru 2016

Piękne kadry u nas rano też delikatny szronik i piękne słoneczko aż się na dwór chce wczoraj trochę po ogrodzie z dzieciakami popracowaliśmy, porządki trochę po wichurze ostatniej zrobić

W wyprzedaże ruszyłaś widzę, wianek chyba z Home&You

ps. odkurzacz mój tez nie drogi a daje rade

MirellaB 18:50, 30 gru 2016

Dominika drobne zakupy, bez szaleństw

Beatka zastanawiam się czy w kolejnym sezonie powtórzyć stipy między różami czy posadzić lawendę. Znowu nie mogę się zdecydować. Tą trawę uwielbiam dokładnie za to wszystko co napisałaś
Kubuś mega szczęśliwy. Lubimy mu sprawiać przyjemność

Agatka wertykulator kupiliśmy dwa lata temu Al-Ko średnia półka cenowa, jesteśmy zadowoleni

Angelika wianek z tego sklepu, ale nie z wyprzedaży, kupiony przed świętami. Ja nie liczę na wyprzedaże, kupuję kiedy potrzebuję, nie jestem łowcą okazji
Sprzęt chciałam dzisiaj wypróbować, ale zimno i się znięchęciłam. Mam nadzieję, że ładnie listeczki z kamyczków wciągnie
AngelikaX 19:14, 30 gru 2016

MirellaB napisał(a)

Sprzęt chciałam dzisiaj wypróbować, ale zimno i się znięchęciłam. Mam nadzieję, że ładnie listeczki z kamyczków wciągnie

a masz regulację ssania/wydmuchu? U mnie jest i powiem Ci daje radę nawet w korze pozbierać listki

MirellaB 22:32, 30 gru 2016

Tak jest taka opcja regulacji. Czyli jak z kory idzie posprzątać to z kamyczków tym bardziej Sporo mam jeszcze styropianu kuleczek do zebrania.
jolanka 09:45, 31 gru 2016

U mnie odkurzacz nie bardzo sobie radził Szybciej było grabić niż odkurzac. Co prawda nie probowalam na korze tego robić. Jestem ciekawa jak Ci pójdzie
AnnaCh 13:09, 31 gru 2016

Mirelka dobrze, że masz regulację mocy, bo ja jak włączyłam mój na największą moc, całe szczęście na wydmuchiwanie, a nie wciąganie, to kamyki z rabatek mi zaczął wywiewać
A mój tata kupił mi na takim bazarku-klamociarni, miał coś tam uszkodzone, ale jak to mój tata, naprawił, a dał za niego 40 zł, jakiś nawet markowy jest
MirellaB 13:21, 31 gru 2016

Jolu największych trudności sprawiają mi liście między różami i berberysami w kamyczkach. Głównie z tego powodu kupiłam odkurzacz

Ania Ciekawa jestem jak to będzie z moim sprzętem. W przyszłym tygodniu chcę wypróbować, ale mrozy zapowiadają.
anna_t 13:25, 31 gru 2016

kurcze Ty pewnie tez wysprzatałaś spod róz co do jednego listka?
powinnam tez ale one kują..! pewnie chorować będą jak tego nie zrobiłam?
Makao_J 14:17, 31 gru 2016

Ja na rabatach liści nie ruszam. Nie robią za kołderkę. Wiosną i tak zacznie się grzebanie w ziemi więc wszystko się przemieli i będzie kompościk.
Agatek 14:55, 31 gru 2016

O dzięki za nazwę poszperam i poczytam
mi jakiś pogromca nie jest potrzebny, ale warto chyba popracować nad trawnikiem czasami teraz to z M wyczesujemy grabiami, na szczęście trawnika mało, ale powiększamy go i zaczyna nam to wyczesywanie sprawiać problem