Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Pszczelarnia

Pszczelarnia

AniMa 08:20, 04 sty 2017

Ewuś , gdzie Ty te wszystkie cudne książki wynajdujesz? Masz jakiś fajny prywatny księgozbiór, antykwariat czy po prostu nowiutkie wyszukujesz????
Kasya 08:28, 04 sty 2017

kasja83 napisał(a)

O tak...do tej pory bawią mnie rady kosmetyczne sprzed wiekunacierać się łojem i takie tam

Pewnie rady takie będą traktowane jak ciekawostka-ale co mnie bardziej przeraża...czy ktoś wtedy będzie miał ogrody?

Ale rady ogrodowe wciąż aktualne a do tego, stare naturalne metody najlepsze
abiko 08:45, 04 sty 2017

Dokładnie Ewuś. Ja w siódmym niebie jestem bo w KRK jest np. piękna łąka kwietna, która naprawdę zachwyca. Zastanawiam się ile osób zwróciło na nią uwagę jadąc samochodem. Teraz osłonięta od ulicy, ale może wiosną zrobię fotki.
Basilikum 10:01, 04 sty 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Róbmy komposty i siejmy polne trawy na rabatach. I pamiętajmy, że nie jest to wynalazek xx wieku.

tak tak
ciekawe te wynalazki historyczne
margaretka3 10:02, 04 sty 2017

abiko napisał(a)
Dokładnie Ewuś. Ja w siódmym niebie jestem bo w KRK jest np. piękna łąka kwietna, która naprawdę zachwyca. Zastanawiam się ile osób zwróciło na nią uwagę jadąc samochodem. Teraz osłonięta od ulicy, ale może wiosną zrobię fotki.

Gdzie ona??
AgataP 10:21, 04 sty 2017

Też przeczytałam z ciekawością
Pszczelarnia 10:35, 04 sty 2017

AniMa napisał(a)
Ewuś , gdzie Ty te wszystkie cudne książki wynajdujesz? Masz jakiś fajny prywatny księgozbiór, antykwariat czy po prostu nowiutkie wyszukujesz????

Ten prywatny księgozbiór to domowa biblioteka.

A to moja wersja wianka tegorocznego:

AniMa 10:43, 04 sty 2017

Jeszcze powiedz, że sama te ślimaczki kręciłaś....bo sam wianek wiadomo, że Twoje wykonanie Super
Domowego księgozbioru zazdroszczę....Uwielbiam łazić po pchlich targach lub straganach i wyszukiwać takie ciekawe książki Czasami znajdzie się perełkę
Mam po ciotce całkiem spory zbiór, ale to głównie powieści, religijne i ...kryminały
Margarete 10:44, 04 sty 2017

Pszczelarnia napisał(a)

Ten prywatny księgozbiór to domowa biblioteka.

A to moja wersja wianka tegorocznego:

Wianek pod sufitem sliczny, stylowy, taki bardziej jak "pajaki" w dawnych wiejskich chatach.
Zaległości nie nadrobiłam u ciebie więc nie jestem na bieżąco ale niemniej serdecznie cie pozdrawiam noworocznie, życząc udanego i pomyślnego roku 2017 !
Pszczelarnia 10:45, 04 sty 2017

AniMa napisał(a)
Jeszcze powiedz, że sama te ślimaczki kręciłaś....bo sam wianek wiadomo, że Twoje wykonanie Super
Domowego księgozbioru zazdroszczę....Uwielbiam łazić po pchlich targach lub straganach i wyszukiwać takie ciekawe książki Czasami znajdzie się perełkę
Mam po ciotce całkiem spory zbiór, ale to głównie powieści, religijne i ...kryminały

Pamiętasz, że ja się od razu zainteresowałam Twoim zbiorem, jak tylko wspomniałaś?

Nie, ozdoby są z jakiegoś jarmarku.