Oj spotkanie bylo mega .
Wspaniali ludzie sa na tym O.
Rozmów dużo, spacerów duzo, wymiana doswiadczen rożnych tez i roślinek tez byla.
z buzia usmiechnieta od ucha do ucha wracałam
Tymczasem w moim ogrodzie tez cos się dzieje
Gizelka
Róża Chippendale
Leonardo da Vinci i roza Rhapsody in Blue i Szałwia omszona Ostfriesland
Aniu ogród czerwcowy utonął w różach,mam nadzieje że z roku na rok bardziej ,bo większość z nich ma dopiero drugi roczekAle to pewnie dodatki i zestawienia czynią go innym.
A na fotce...od lewej- górny rząd:
Ania MS,Anabuko,Betka,Anitka,Gocha
niżej Iwonka_d
jeszcze niżej Anpi,Abiko,Marga,Sylwia,Agapant
Aniu jesteś niezastąpiona...!!!Fotki cudne,proszę o jeszcze,mogą być te co wstawiłaś u dziewczyn Dziękuję Tobie i Sławkowi za obecność.Super energetyczna niedziela.Fajnie, że zostaliście dłużej Rozmowom i śmiechom nie było końca!!!
Takie spotkania to świetna sprawa,wspólna pasja bardzo łączy
A ogród dzięki Wam wszystkim zyskał najromantyczniejszy element.Ławeczka cudna i będzie moim ulubionym miejscem do posiedzenia w ogrodzie ,a nawet poleżenia(sprawdzałam)!
Akropolis
Soeur Emmanuelle - Dieter Muller. obok acropolis
nautica
minerwa
bracia Grimm (mialy pasowac do kuklika, tzn zastapic jego czerwien w pozniejszym sezonie, ale troche nie wyszlo, bo maja te czerwien podbita zolcia lekko
Aga starałam się jak mogłam...choć przy tych upałach łatwo nie było.Bardzo się cieszę ,że ći się podobało.Róże robią dobrą robotę!Dzięki ,że przyjechałaś ,spotkania z Wami to kupa nowej energii!!!