Dziękuję bardzo Miłych słówek nigdy dość Ale tak naprawdę do doskonałości droga daleka. Trochę się na pszczołach skupiłam przez ostatni czas, przez to ogród poszedł delikatnie w odstawkę. Jak patrzę na wydelikacone ogrodowiskowe ogrody, zadbane w każdym najdrobniejszym detalu, to bardzo mocno widzę własne zaniedbania. No ale OK, koniec rachunku sumienia i żalu za grzechy
Lilie powinny być w bielach i różowościach, a jak będzie zobaczymy
A póki co macham jeżówkowo Jednak białe lubię najbardziej
Doświadczone koleżanki Powiedzcie dlaczego hortensje, podobno jednej odmiany, rosną tak nierówno...(sadzone w tym samym roku na tak samo przygotowanej ziemi).
Ta najniższa, która jeszcze nie kwitnie, rośnie najbliżej orzecha włoskiego, który rośnie na działce sąsiada.
Niedzielne super spotkanie w Ogrodzie z wilkiemGospodarze przemili!!!I jeszcze pomocni ,bo mieliśmy przygodę z akumulatorem w samochodzie
Ogród Magdy niezwykle uporządkowany, zwiewny i lekki mimo wielu kamieni
Prawa strona. Wspaniale odrestaurowana stodoła, służąca teraz jako miejsce kursów ogrodniczych lub imprez. Tutaj też przygotowane były rośliny do kupna.
Wiola dziękuję
przesadziłam rudbekię co wrosła w różową monardę i tak zwiędła ,ale na fotce wygląda fajnie
nowy obszar jeszcze straszy ale powolutku doprowadzę go do względnego ładu
na razie postanowiłam doprowadzić do ładu 1 rabatę ,a póżniej życie pokaże ,co dalej
Teraz mój tarasowy koszmarek, który powoli zamienia się w... no jeszcze nie wiem w co
Tak wyglądało sadzenie klonów po usunięciu katalpy. Nie patrzymy na taczki i inne sprzęty
Trochę mieliśmy pietra bo drzewka są jak widać dosyć wysokie a niekoniecznie jeszcze grubiutkie wiec zabezpieczanie zajęło nas sporo czasu.