U siebie też zauważyłem, że kremowe krokusy w runiance to zły pomysł - właściwie to one najlepiej jakby rosły w korze (z dala od roślin) albo w ciemnym żwirze... Jakieś takie mdłe są zresztą... Nauka - trzeba posadzić żółte, fioletowe i białe(choć te też do runianki będą złe...)
Czyszczenie żurawek przede mną - na szczęście po walce z opuchlakami mało co mi ich zostało - o ile można to nazwać szczęściem?
Sebku, na kulki szukam sponsora, hi,hi
Żurawki mam na razie czyste.
Danusiu, dziś nie. Jak będzie cieplej. Dziś tylko podzieliłam jedną, bo potrzebowałam posadzić przy ciurkadełku. Nie brałam dziś aparatu do ogrodu. Ale wieczorkiem będzie zapowiedziana Wizytówka. Właśnie siedzę i wklejam zdjęcia
To jak będziesz w okolicy to mów, mów! Zawsze kawkę w ogrodzie można wypić, no chyba że jak zwykle będzie padać
Ale mówiłam - cena buksów promocyjna była. Normalnie ten większy to ok 35-40EUR by kosztował. kule ok 35-40. zawsze może mi zostać niespodzianka z korzeniem.
Lubię Tylko nie było takich jak chciałem na giełdzie Zresztą przez kilka lat zawsze miałem bratki w donicach Teraz dla odmiany w donicach będą tylko stokrotki