Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem

kosolka 19:20, 10 mar 2015

ana_art napisał(a)
aaaa i dzisiaj latał u mnie MOTYL!!!)

U mnie też Pierwszy Bo much i pszczół to już masa!
Madzenka 19:46, 10 mar 2015

Ana plizzz zdradż odmiane tych fioletowych krokusow. Czy one sa u Ciebie takie wielkie? Bo u mnie to jakies giganty , mutanty aktualnie ich kwiaty maja chyba 5-6 cm, zmierzę je jutro rano!
justajusta 19:51, 10 mar 2015

ana_art napisał(a)
aaaa i dzisiaj latał u mnie MOTYL!!!! wiosna bosze jak ja lubię wiosnę

Zgadzam się, wiosną to najpiękniejsza pora roku, do mnie w sobotę przyleciała pszczółka. Niedaleko są ule, pewnie już się budzą jupiiii!
Sebek 19:53, 10 mar 2015

U siebie też zauważyłem, że kremowe krokusy w runiance to zły pomysł - właściwie to one najlepiej jakby rosły w korze (z dala od roślin) albo w ciemnym żwirze... Jakieś takie mdłe są zresztą... Nauka - trzeba posadzić żółte, fioletowe i białe(choć te też do runianki będą złe...)

Czyszczenie żurawek przede mną - na szczęście po walce z opuchlakami mało co mi ich zostało - o ile można to nazwać szczęściem?

Pozdrawiam
margi 20:05, 10 mar 2015

Oh Ana dlaczego najpierw coś robię potem czytam,trawy ciachnęłam tydzień temu jak leci a miedzianem lałam wszystko,trawy też co z tego będzie zobaczymy.Miedzianem zrobić oprysk 2-razy?
ana_art 20:51, 10 mar 2015

Dorotka napisał(a)
Ana, jak się nazywają te Twoje duże hortensje???

nie wiem o które pytasz , ale mam 3 odmiany Limelight, Vanilla Fraise, Pinki Whinki
ana_art 20:53, 10 mar 2015

Madzenka napisał(a)
Ana plizzz zdradż odmiane tych fioletowych krokusow. Czy one sa u Ciebie takie wielkie? Bo u mnie to jakies giganty , mutanty aktualnie ich kwiaty maja chyba 5-6 cm, zmierzę je jutro rano!
musiałabym poszperać w starych zamówieniach w B, jak zakwitną to zmierzę na razie widać listki
ana_art 20:55, 10 mar 2015

Sebek napisał(a)
U siebie też zauważyłem, że kremowe krokusy w runiance to zły pomysł - właściwie to one najlepiej jakby rosły w korze (z dala od roślin) albo w ciemnym żwirze... Jakieś takie mdłe są zresztą... Nauka - trzeba posadzić żółte, fioletowe i białe(choć te też do runianki będą złe...)

Czyszczenie żurawek przede mną - na szczęście po walce z opuchlakami mało co mi ich zostało - o ile można to nazwać szczęściem?

Pozdrawiam

ojtam, ojtam. Moje póki co pozbawione intruzów (OBY!!!) bo jeszcze trochę do czyszczenia zostało. Do runianki muszą być takie z dużych jak mam na froncie
ana_art 20:56, 10 mar 2015

kosolka napisał(a)

U mnie też Pierwszy Bo much i pszczół to już masa!
ależ to cieszy, prawda?
ana_art 20:57, 10 mar 2015

margi napisał(a)
Oh Ana dlaczego najpierw coś robię potem czytam,trawy ciachnęłam tydzień temu jak leci a miedzianem lałam wszystko,trawy też co z tego będzie zobaczymy.Miedzianem zrobić oprysk 2-razy?
eee miedzian nie zaszkodzi trawom, tak myślę jak Ci się uda to można prysnąć 2 dawkę