Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Iwk4 "

Pomóżcie wyczarować mi ogród 22:29, 29 sty 2015

Do góry
Violu, dalej się inspirujesz? Widziałam, że radziłaś się u Joasi w sprawie róż.
Działka wkoło Lubczyka :) 22:28, 29 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Moje iryski rosną w półcieniu.

Zapomniałam o tym projekcie z magnolią. To już ci faktycznie Basia musi napisać, co tam jest

Tyle się u mnie ostatnio dzieje, że można się pogubić
Ogród Joanny i Andrzeja od podstaw 22:28, 29 sty 2015

Do góry
O smagliczce też muszę pomyśleć. Też wysiać wcześniej?
Działka wkoło Lubczyka :) 22:24, 29 sty 2015

Do góry
Moje iryski rosną w półcieniu.

Zapomniałam o tym projekcie z magnolią. To już ci faktycznie Basia musi napisać, co tam jest
Ogród ogrodniczki 22:21, 29 sty 2015

Do góry
Basiu, to chyba najczęściej kopiowany tekst na Ogrodowisku
A Waldek się wzbraniał przed swoim wątkiem. teraz już go ma
Ogród mały, ale pojemny;) 22:02, 29 sty 2015

Do góry
Przemek, i jak tu mam do zdrowia wracać? Znowu mi cieżko oddychać
Mam ten problem, ze nie wiem czy kąty proste, czy okrągłości.

I motam się tak samo w swoim ogrodzie. Z przodu łuki, z boku kąty proste ...
Jedno i drugie śliczne u ciebie
Ogródek Iwony 21:58, 29 sty 2015

Do góry
Kasiu, dziękuję. Trzymam się cieplutko. Głos zaczyna wracać. Tak stwierdził e-Muś przez telefon. Pierwsza normalna rozmowa od trzech dni.

Ewo, dzięki. Kiełbaska lepsza od mleczka, ha, ha. Choć ja bardziej nabiał lubię

Ewuniu 777 - ale podpuszczasz. Dwie osoby tylko zauważyły zmianę, a temat ciągnie się dalej

Wilczyco, Beatko, uśmiech normalnie mam na twarzy.
Och, ta kobieca ciekawość. Nic szczególnego. Fotka jest kilka stron wcześniej: Mój ogródek

Działka wkoło Lubczyka :) 21:39, 29 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Kasiu, ja mam te iryski i je bardzo kocham. Kwitną ok. miesiąca, potem mają wygląd trawy. Czasem je przypali na słońcu, to przytnę krótko.

A moje jakoś krótko kwitną, po po tygodniu już są brzydkie. Zwłaszcza jak praży mocno słońce. Może Twoje bardziej w cieniu rosną?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:24, 29 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ja w czasie nauki zawsze miałam "chwilę przed" jakieś natchnienie, czego mam się nauczyć. Pamiętam, że z analizy matematycznej problemem moim były całki Reemanna, bo jak na egzaminie opowiedzieć o czymś przez 10 minut, jak w opracowaniach 3 linijki o tym było ?
Wypożyczyłam sobie w takiej sytuacji 5 książek, w każdej co innego napisane i próbowałam rozgryźć temat przez rozłożenie na części pierwsze. Poza tym pytaniem było jeszcze 59 innych, a ja się uparłam na ten. Reszta po łebkach.
Idę na egzamin, losuję pytanie, a na kartce jest napisane: Całka Reemanna. Powinnam usiąść i zrobić sobie notatki. Ale ja siedzę i nic nie robię, bo dziwnie się złożyło, że moja poprzedniczka, która w tym momencie odpowiadała, wylosowała temat: wprowadzenie do Całek Reemanna.
Profesor jej przerwał, spojrzał na mnie i się pyta: czy pani się źle czuje, czy może chce pani wylosować inne pytanie? Odpowiedziałam, ze wszystko w porządku i słuchałam jej odpowiedzi dalej.
Po jej wyjściu mogłam zmazać tablicę i zacząć odpowiadać, ale najpierw powołałam się na to, co ona powiedziała, poprawiłam błędy i odpowiedziałam na moje pytanie. Dostałam u tego profesora 5,nikt nie chciał wierzyć. Gdybym wylosowała każde inne pytanie, pewnie by była niższa ocena.
Mówią, że głupi ma zawsze szczęście. A że w życiu mam dużo szczęścia, to kiedyś powiedziałam, że chyba jestem najgłupszą osoba na świecie
Trzymam Sebek kciuki za twoje szczęście

Ja też trzymam kciuki Mam nadzieję, że za kilkanaście dni przedmiot matematyka zniknie z mojego pola widzenia
Mój ogród pod górkę... 21:14, 29 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
O nartach się nie wypowiem - nigdy ich na nogach nie miałam. Ale urlopu życzę udanego. Do wiosny trzeba jakoś spędzić miło czas.
U mnie dziś w południe wyszło słoneczko i stopiło co nieco, odkrywając kawałkami trawkę.

Dziękuję Iwonko. Mam nadzieję, że już się lepiej czujesz.
W moim małym ogródeczku - Dorota 20:56, 29 sty 2015

Do góry
Dorotko, zajrzyj do Joasi (Ogród Joanny i Andzreja) i zapytaj się o nasionka? Może jeszcze ma troszkę?
Stipę sieje się w lutym, czekam na znak od Joasi. Tak bym chciała, żeby wzeszła
Ładny ten piec "Antyk" - super wytłumaczenie
Mój ogród pod górkę... 20:40, 29 sty 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
O nartach się nie wypowiem - nigdy ich na nogach nie miałam. Ale urlopu życzę udanego. Do wiosny trzeba jakoś spędzić miło czas.
U mnie dziś w południe wyszło słoneczko i stopiło co nieco, odkrywając kawałkami trawkę.

Oj nic straconego, Ja narty załozyłam grubo po 40. Wprawdzie zaczęłam od upadku na d... po tym jak usiadłam na talerzyk - nikt mi nie powiedział że lina mocujaca talerzyk jest rozciągliwa jak z gumy, ale potem było juz tylko lepiej . Iwonka narty na nogi i hopla....
Mój ogród pod górkę... 20:34, 29 sty 2015

Do góry
Działka wkoło Lubczyka :) 20:26, 29 sty 2015

Do góry
Kasiu, na jakiej wizualizacji z magnolią, bo się zgubiłam
Ogród mały, ale pojemny;) 20:23, 29 sty 2015

Do góry
Tess napisał(a)
Przemku, dopiero dzisiaj odkryłam jak piękny jest Twój ogród.
Dlaczego mi nikt mi dotąd tego nie powiedział???
Pięknie, pięknie, pięknie.
Wracam obejrzeć jeszcze raz.

Tesiu, bo nie wiedziałam, że nie wiesz o tym ogrodzie.
Tylko ja nie wiem, co jest piękniejsze: tył, czy przedogródek ?
Ogród, a najlepiej piękny ogród - jak się do tego zabrać? 20:17, 29 sty 2015

Do góry
Oj, Kamilko, to masz zmartwienie. Glinę masz pod spodem? Może za słabo się ukorzeniły?
Roztoczańskie klimaty 20:14, 29 sty 2015

Do góry
Zeta, przeczytałam, no przyznam się, że trochę tekstów opuściłam
Piękny ogród, synusia gratuluję. Niech się zdrowo chowa
Wątek zaznaczam, żeby już teraz być na bieżąco
Prawie - jak ogród 20:03, 29 sty 2015

Do góry
Może o takie kolory chodzi, co kwiatki dodają?
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/eb/2e/07/eb2e0755e211d8ac89e25909810e6121.jpg
http://media-cache-ec0.pinimg.com/736x/b3/6f/f8/b36ff8acf3e46e4b3db2bd298ee06250.jpg
https://www.ogrodowisko.pl/uploads/p/63/639513/original.jpg

tu masz link do ogrodu:
https://www.ogrodowisko.pl/watek/2616-roztoczanskie-klimaty?page=641
Prawie - jak ogród 18:14, 29 sty 2015

Do góry
szemusia napisał(a)

Ale spotrzegawcza jesteś Joasiu
Fotek niestety jak na lekarstwo i w dodatku kiepskiej jakości. Obiecuję, że się poprawię, jak już będzie co focić

Fotki cykaj, dużo, nawet te robocze. Ja dopiero na zdjęciach odkrywałam wady moich nasadzeń.
Na zdjęciach widać więcej błędów.
To dobrze.
Poza tym można potem porównać zmiany w przyrostach, jak u Małej Mi
I jeszcze jedną rzecz dziś odkryłam: fotki umieszczam w folderach oznaczonych miesiącami w katalogu głównym: Rok...
Dziś szukałam zdjęć szałwii. Łatwo mi było ustalić okres jej kwitnięcia.
Ogródek Iwony 18:09, 29 sty 2015

Do góry
Beatko, z tym awatarkiem była przymiarka, ale Mała Mi ma rację, ze potem się gubimy. Ja też tak miałam, że potem nie wiedziałam, czyj ogród
Człowiek od nowa się musi przyzwyczajać. Są też dobre tego strony. Na awatarku ciągle tak samo, a ja już starsza jestem

Ze zdrówkiem jeszcze nie jest dobrze, jak już obiad będę mogła ugotować, to wtedy już będzie ok. Na razie ciężko zwłoki podnieść z tego leżakowania
Obiad zrobiony przez dziecko - kiełbasa na ciepło Oby młody nie był głodny. Dobrze, że w szkole zje pierwszy obiad.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies