Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 20:18, 05 mar 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)

Zostanę, pod warunkiem Jazzy, że będziesz zmywać, prać a przede wszystkim gotować..... U mnie

Jestem za Wtedy ja zajmę się ogrodem

Jazzy pewnie na prezenty ślubne zażyczy sobie i-robota odkurzającego i myjącego podłogę Hobociątko już masz, więc jeden sprzęt już z głowy

Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 20:13, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Jak patrzę na Twoje rabaty to nie wiem co chcesz zmieniać Ale do frontu nie dotarłem

Ice Dance rośnie jak szalona, więc nie tylko bukszpany możesz wysadzić... Wielkość Evergoldów zachwyca, a zarazem przeraża - coś Ty im dał?

Front jest na 84 stronie. To znaczy "front" bo jest to tabata o wymiarach 5x6 m pod oknem. Niestety mieszkam na gospodarstwie rolnym więc typowego ogrodu nie mam. Upycham nowe rośliny gdzie mogę

Evergoldy jakoś tak same rosną Raz czy dwa podlałem je Florovitem.
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:08, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Właśnie wróciłem z giełdy i melduję, że kupiłem pudełko stokrotek po 1.25 W kwiaciarniach płaciłem po 3 złote za sztukę... Skandaliczny skandal

)

Śliczności, a moje polne od Ciebie ciągle się rozrastają w sadzie.
Już drugi rok myślę o stokrotkach do donic, ale jakoś w zeszłym roku ich nie było, same bratki. Mam w planie giełdę, więc może się trafią.
Moje ukochane miejsce na ziemi 20:08, 05 mar 2015

Do góry
Wianki jak zwykle świetnie, choć wiosennych na bramie już nie powieszę, wtedy na bank by mnie sąsiedzi do wariatkowa wysłali...

Przedpłocie... zapomniałem o swoim... Nie mam na nie od początku pomysłu, więc pewnie znów będą dalie i kanny
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:05, 05 mar 2015

Do góry
agata19762 napisał(a)
Sebuś szczęściarz jesteś
takie stokroteczki w takiej cenie....moje marzenie
czekam na wianek ja już zrobiłam, po wizycie Danusi tak mnie nosiło

pozdrawiam wiosennie

Wianki widziałem, ale chyba nie zostawiłem wpisu??? Mam nadzieję, że moje zimowej odsłony mieć nie będą...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:00, 05 mar 2015

Do góry
Pawlus napisał(a)
Widzę, że też zmieniasz w tym roku front. Ja już kupiłem buksiki na obwódki i od soboty wywalam wszystko sprzed domu. Nic nie zostawiam. Będę na bieżąco śledzić Twoje rewolucje.

Paweł - stwierdziłem, że co roku zmieniam rabatę frontową... Nie było sezonu bym napisał, że jest OK... I pewnie nigdy tego nie zrobię
Jednak ta zmiana obejmie nie tylko okolice chodnika, ale całość... Jak się bawić to się bawić - pół ogrodu rozkopać i od nowa posadzić
Trawiasto-hortensjowe ranczo ze stawem 19:56, 05 mar 2015

Do góry
Jak patrzę na Twoje rabaty to nie wiem co chcesz zmieniać Ale do frontu nie dotarłem

Ice Dance rośnie jak szalona, więc nie tylko bukszpany możesz wysadzić... Wielkość Evergoldów zachwyca, a zarazem przeraża - coś Ty im dał?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:51, 05 mar 2015

Do góry
mira napisał(a)
Sebek dzięki za wieści, pewnie teraz wiele nie zobaczę ale zawsze to coś.
Czytałam o rewolucjach - już sobie wyobrażam jak Cię nosi - znam ten stan ogród tam a Ty tu
Za to bliskość giełdy w Tychach rekompensuje Ci to a zwłaszcza te stokrotki. Co prawda ta giełda niebezpieczna chyba jest co ? było tam coś jeszcze godnego uwagi ? pytam bo u mnie na bazarze z Tych wożą towar

Czemu niebezpieczna - chyba, że chodzi Ci o bliskość i niebezpieczna to ona dla portfela jest? Najgorzej jest tam wjechać, ale jak się znajdzie miejsce to można szaleć

Dzisiaj jakoś mnie ta giełda nie zachwyciła, ale może dlatego, że trafiłem tam po godzinie siódmej i może część sprzedawców już się ewakuowała. Jednak wybór był bardzo duży jeśli chodzi o kwiaty cięte i doniczkowe oraz różne akcesoria typu sztuczne kwiaty, koszyki, doniczki Brakowało mi jedynie miniaturowych bratków, bo te z dużymi kwiatami jakoś gorzej mi rosną...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:44, 05 mar 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Jestem pewna, że z Twoim perfekcjonizmem (wrodzonym) rewolucja zakończy się sukcesem Będzie bossssko!
A stokrotki cudne!

Perfekcjonizmu raczej się wyuczyłem Rewolucja powinna się udać, tylko żeby rośliny współpracowały i dały się wykopać

Aktualnie jestem na etapie poszukiwania dereni Aurea, więc ktokolwiek widział, ktokolwiek wie To poproszę namiary na priv
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:40, 05 mar 2015

Do góry
Joaska napisał(a)
Sebek, stokrotki cudne ... muszę u siebie poszukać , ale jak myślisz, mogą być już na zewnątrz?? czy jeszcze za wcześnie??

Nie ma innej opcji, jak je posadzę to nawet nie przewiduję by miały spędzić dni w domu - będę czarować wiosnę od jutra Zacznę od włożenia wiosennej kurtki i butów Tylko najpierw sprawdzę prognozy...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:39, 05 mar 2015

Do góry
Efffa napisał(a)
Też czekam na rewolucję u Ciebie, przy Twojej wiedzy na pewno wyjdzie jeszcze piękniej!

Wiedza nabyta poprzez kilka lat błędów i pomyłek A chyba rok albo dwa lata temu przesadzałem kilka roślin na tej rabacie...

Z Orzesza jesteś, blisko mam
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 18:18, 05 mar 2015

Do góry
Uwielbiam nasze nieogrodnicze konwersacje
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 16:51, 05 mar 2015

Do góry
Sebek dzięki za wieści, pewnie teraz wiele nie zobaczę ale zawsze to coś.
Czytałam o rewolucjach - już sobie wyobrażam jak Cię nosi - znam ten stan ogród tam a Ty tu
Za to bliskość giełdy w Tychach rekompensuje Ci to a zwłaszcza te stokrotki. Co prawda ta giełda niebezpieczna chyba jest co ? było tam coś jeszcze godnego uwagi ? pytam bo u mnie na bazarze z Tych wożą towar
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 15:53, 05 mar 2015

Do góry
Sebek, stokrotki cudne ... muszę u siebie poszukać , ale jak myślisz, mogą być już na zewnątrz?? czy jeszcze za wcześnie??
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 15:37, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Hahahahahah, padłem

Marzenka by moją teściową została
Rany, ale jazda
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 15:19, 05 mar 2015

Do góry
Hahahahahah, padłem
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 15:00, 05 mar 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Tak czy inaczej Seba, to inna planeta No albo wyjątek
Ps. A jesteś wolny?

Aktualnie do wzięcia
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 14:57, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

To ja chyba jestem nie z Marsa a jakiegoś innego Plutona, bo sprzątam, zmywam, prasuję, myję okna i ostatnio jeszcze gotuję... I pewnie jedyne czym się różnię od Waszych mężów to tym, że... nie mam żony I chyba znaleźliśmy powód

Tak czy inaczej Seba, to inna planeta No albo wyjątek
Ps. A jesteś wolny?
W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 14:53, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

To ja chyba jestem nie z Marsa a jakiegoś innego Plutona, bo sprzątam, zmywam, prasuję, myję okna i ostatnio jeszcze gotuję...

Sebek, Ty się tak nie chwal, bo zostaniesz wykorzystany

W moim ogrodzie, gdzie czas leniwy... 14:51, 05 mar 2015

Do góry
jazzy napisał(a)

Ja nie wierzę w to, że chłopa można sobie wychować To jest odrębny gatunek z innej planety

To ja chyba jestem nie z Marsa a jakiegoś innego Plutona, bo sprzątam, zmywam, prasuję, myję okna i ostatnio jeszcze gotuję... I pewnie jedyne czym się różnię od Waszych mężów to tym, że... nie mam żony I chyba znaleźliśmy powód
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies