Front jest na 84 stronie. To znaczy "front" bo jest to tabata o wymiarach 5x6 m pod oknem. Niestety mieszkam na gospodarstwie rolnym więc typowego ogrodu nie mam. Upycham nowe rośliny gdzie mogę
Evergoldy jakoś tak same rosną Raz czy dwa podlałem je Florovitem.
Śliczności, a moje polne od Ciebie ciągle się rozrastają w sadzie.
Już drugi rok myślę o stokrotkach do donic, ale jakoś w zeszłym roku ich nie było, same bratki. Mam w planie giełdę, więc może się trafią.
Paweł - stwierdziłem, że co roku zmieniam rabatę frontową... Nie było sezonu bym napisał, że jest OK... I pewnie nigdy tego nie zrobię
Jednak ta zmiana obejmie nie tylko okolice chodnika, ale całość... Jak się bawić to się bawić - pół ogrodu rozkopać i od nowa posadzić
Czemu niebezpieczna - chyba, że chodzi Ci o bliskość i niebezpieczna to ona dla portfela jest? Najgorzej jest tam wjechać, ale jak się znajdzie miejsce to można szaleć
Dzisiaj jakoś mnie ta giełda nie zachwyciła, ale może dlatego, że trafiłem tam po godzinie siódmej i może część sprzedawców już się ewakuowała. Jednak wybór był bardzo duży jeśli chodzi o kwiaty cięte i doniczkowe oraz różne akcesoria typu sztuczne kwiaty, koszyki, doniczki Brakowało mi jedynie miniaturowych bratków, bo te z dużymi kwiatami jakoś gorzej mi rosną...
Nie ma innej opcji, jak je posadzę to nawet nie przewiduję by miały spędzić dni w domu - będę czarować wiosnę od jutra Zacznę od włożenia wiosennej kurtki i butów Tylko najpierw sprawdzę prognozy...
Sebek dzięki za wieści, pewnie teraz wiele nie zobaczę ale zawsze to coś.
Czytałam o rewolucjach - już sobie wyobrażam jak Cię nosi - znam ten stan ogród tam a Ty tu
Za to bliskość giełdy w Tychach rekompensuje Ci to a zwłaszcza te stokrotki. Co prawda ta giełda niebezpieczna chyba jest co ? było tam coś jeszcze godnego uwagi ? pytam bo u mnie na bazarze z Tych wożą towar
To ja chyba jestem nie z Marsa a jakiegoś innego Plutona, bo sprzątam, zmywam, prasuję, myję okna i ostatnio jeszcze gotuję... I pewnie jedyne czym się różnię od Waszych mężów to tym, że... nie mam żony I chyba znaleźliśmy powód