Sebek dzięki za wieści, pewnie teraz wiele nie zobaczę ale zawsze to coś.
Czytałam o rewolucjach - już sobie wyobrażam jak Cię nosi - znam ten stan ogród tam a Ty tu
Za to bliskość giełdy w Tychach rekompensuje Ci to a zwłaszcza te stokrotki. Co prawda ta giełda niebezpieczna chyba jest co ? było tam coś jeszcze godnego uwagi ? pytam bo u mnie na bazarze z Tych wożą towar
Nie ma innej opcji, jak je posadzę to nawet nie przewiduję by miały spędzić dni w domu - będę czarować wiosnę od jutra Zacznę od włożenia wiosennej kurtki i butów Tylko najpierw sprawdzę prognozy...
Widzę, że też zmieniasz w tym roku front. Ja już kupiłem buksiki na obwódki i od soboty wywalam wszystko sprzed domu. Nic nie zostawiam. Będę na bieżąco śledzić Twoje rewolucje.
Czemu niebezpieczna - chyba, że chodzi Ci o bliskość i niebezpieczna to ona dla portfela jest? Najgorzej jest tam wjechać, ale jak się znajdzie miejsce to można szaleć
Dzisiaj jakoś mnie ta giełda nie zachwyciła, ale może dlatego, że trafiłem tam po godzinie siódmej i może część sprzedawców już się ewakuowała. Jednak wybór był bardzo duży jeśli chodzi o kwiaty cięte i doniczkowe oraz różne akcesoria typu sztuczne kwiaty, koszyki, doniczki Brakowało mi jedynie miniaturowych bratków, bo te z dużymi kwiatami jakoś gorzej mi rosną...