Andrzeju podzielam Twoje zdanie te okazy są dla mnie bezcenne
Szklarnia mam nadzieję, że też spełni moje oczekiwania
Codziennie podglądam i dzisiaj już jest pokrycie dachowe
U mnie goryczkowaty również nie prezentuje się najlepiej, z każdym następnym sezonem kępa coraz mniejsza. Kiedyś miałem ich sporo na rabatach, obecnie symbolicznie.
Ewuniu dzięki Tobie dużo osób sprawiło sobie Summer Song - ja też . Moja coś słabowicie rosła i w zeszłym roku odkryłam mrowisko w korzeniach - walka rozpoczęta, na razie ładnie wystartowała a ten jej kolor jest cuuudowny .
Hej . Jestem poczatkujacym ludkiem kwiatów balkonowych . Proszę o porady czy dobrze posadzilam Webene Lanoi czy rozrosnie sie itd dziekuje za szczerą pomoc Natalia
Żeby nie było - zwróciłam uwagę . I nawet sobie pomyślałam - oooo, jak ładnie, jaki światłocień. Tylko potem pochwaliłaś się rodkiem, no i...zapomniałam się wypowiedzieć w temacie szerokich kadrów.
I zdecydowanie - na podstawie samych zdjęć myślałabym, że masz ogromny ogród! Tyyyyle trawnika . BTW trawniczek chyba wreszcie wypiękniał po wertykulacji .
Miło to czytać
Bardzo lubię moją werandę. To nasze miejsce wytchnienia.
A widok z niej o tej porze roku mam taki. Potem będzie bardzo kolorowo na rabacie przy szopie.
A to prezent dla mnie. Mąż zrobił, na poprawę mojego kiepskiego nastroju. Zaskoczył mnie. Jakiś czas temu pokazałam, że taki stolik ogrodnika by mi się przydał. I mam
Nie zdążyłam nawet wypróbować ale na pewno będzie używany.
Jeszcze mam jeden bialy Jan Pawel II.a ten kwitnie pozniej.
Oj żadnego ??
Moze czas zaprosi jakiegoś do ogrodu ??
Ja mam je w różnych miejscach
Kwitnie jaśminowiec