Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Joaśki ogród z wyobraźni - początki 14:25, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Jechać do Obi... czy nie jechać.... Portfel podpowiada nie, mózg bierz je... Ehhh, te dylematy

Sebuś jechać , za takie pieniądze to można kupować!!!
Lawendowy zawrót głowy 13:28, 05 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Sebek lece po te stokrotki jutro z ranca hihi za bratkami jakos nie przepadam )))) Fajnie ze wpadłes

Ha,ha,ha! Ja też jutro będę na giełdzie. Będę się rozglądać kto kupuje stokrotki!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:13, 05 mar 2015

Do góry
ana_art napisał(a)
zmiany zawsze (no może zawsze) są wskazane Stokrotki cudniste... zazdraszczam

Stokrotki zostały w aucie, a ja patrzę na padający śnieg za oknem Gdzie ta wiosna?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:11, 05 mar 2015

Do góry
Joku napisał(a)
Normalnie, zaszalałeś . Gdzie posadzisz tyle stokrotek?

W donicach Mam ich dużo to zapełnię pewnie więcej niż zamierzałem
Lawendowy zawrót głowy 09:46, 05 mar 2015

Do góry
lojalna_ napisał(a)

Sebek lece po te stokrotki jutro z ranca hihi za bratkami jakos nie przepadam )))) Fajnie ze wpadłes

Na hali pudełko kosztowało 45 zł, a na zewnątrz (z tyłu po prawej stronie hali) Pan miał tą samą ilość za 30 zł... Niesamowite te różnice w cenie...
Joaśki ogród z wyobraźni - początki 09:43, 05 mar 2015

Do góry
Jechać do Obi... czy nie jechać.... Portfel podpowiada nie, mózg bierz je... Ehhh, te dylematy
Lawendowy zawrót głowy 09:42, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Też sprawdzałem i wszędzie B niedostępne Jak to dobrze znać ten szyfr

PS - jakbyś chciała to na giełdzie są już stokrotki (kupiłem pudełeczko ) i bratki - w większości wielkokwiatowe. A od ciętych tulipanów aż w głowie mi się zakręciło... O cebulowych w doniczkach nie wspominam, bo to oczywista oczywistość To tak na pocieszenie, bo tych B w I chyba nie będzie... A może?

Lawendowy zawrót głowy 09:39, 05 mar 2015

Do góry
siakowa napisał(a)
a B w I jak nie było tak nie ma

Też sprawdzałem i wszędzie B niedostępne Jak to dobrze znać ten szyfr

PS - jakbyś chciała to na giełdzie są już stokrotki (kupiłem pudełeczko ) i bratki - w większości wielkokwiatowe. A od ciętych tulipanów aż w głowie mi się zakręciło... O cebulowych w doniczkach nie wspominam, bo to oczywista oczywistość To tak na pocieszenie, bo tych B w I chyba nie będzie... A może?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:31, 05 mar 2015

Do góry
Właśnie wróciłem z giełdy i melduję, że kupiłem pudełko stokrotek po 1.25 W kwiaciarniach płaciłem po 3 złote za sztukę... Skandaliczny skandal

I jeszcze przedpremiera tego co znajdzie się na wianku

Pozdrawiam Was serdecznie i... byle do piątku
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:23, 05 mar 2015

Do góry
Juzia napisał(a)
Co ja pacze!?
Rewolucja!
Suuuper

Też się cieszę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:22, 05 mar 2015

Do góry
Napia napisał(a)
Zmiany, zmiany, zmiany... Trzeba przyznać, że z rozmachem planujesz, a i pomoc Danusi nieoceniona

Myślę, że ta zmiana wyjdzie na dobre - musi Rozmach polega ułożeniu kostki od nowa (choć tu się waham czy nie łatwiejszy byłby kancik, po prostu...) i przesadzeniu roślin, które w większości rosną tu 5 lat
Spotkanie Gardenia - luty 2015 00:51, 05 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ocena organoleptyczna węża ogrodowego

Ale jak to wszystkie sprzedane?

Na koniec ciemierniki po raz kolejny

Jeszcze raz dziękuję za przemiłe spotkanie Choć jak zwykle czuję niedosyt, że nie udało mi się pogadać we wszystkimi... Jednak na pewno będą kolejne spotkania - a przynajmniej na to liczę Pozdrawiam i miłej niedzieli wszystkim

Sebek w jakiej cenie były te węże ogrodowe? i jaka miały długość?
Makowo na Kociewiu 22:21, 04 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Prawie się nabrałem, że to z tego roku

Borówki nie lubią przesadzania??? A ja swoje przez chyba trzy tygodnie latem w garażu trzymałem wykopane, bez donic i stałego dostępu do wody...Jesienią udawały żywe, wiosna zweryfikuje czy przeżyły moje podejście do nich

Ja z moich trzech przesadzałam jedną i przeżyła taki szok, że rok stała - wypusciła listki ale jakieś takie rachityczne dopiero w następnym sezonie odważyła się zakwitnąć i owocować ...
Makowo na Kociewiu 22:18, 04 mar 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)
Ja też myślałam, ze to tegoroczne krokusy
Kasia, o jakiej Gieni piszecie? Przecież wujek google mi chyba nie wyjaśni tego skrótu

Magnolia Genie - jest zjawiskowa
Makowo na Kociewiu 22:12, 04 mar 2015

Do góry
Prawie się nabrałem, że to z tego roku

Borówki nie lubią przesadzania??? A ja swoje przez chyba trzy tygodnie latem w garażu trzymałem wykopane, bez donic i stałego dostępu do wody...Jesienią udawały żywe, wiosna zweryfikuje czy przeżyły moje podejście do nich
Co posadzić wokół działki 36 x 60 m 22:06, 04 mar 2015

Do góry
Choiny jeśli będziesz ciąć zagęszczą się i będą piękną przesłoną
Moze tuje Aureospicata?
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:54, 04 mar 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Czekam zatem na efekt rewolucji . Przy wsparciu Danusi na pewno będzie pięknie

Co byśmy zrobili bez Danusi? Wystarczyła krótka rozmowa i już zostałem pokierowany w odpowiednim kierunku

Jutro jadę na giełdę - prognozy są optymistyczne, więc w weekend posadzę bratki (oby były!) do donic - i może wianki wiosenne zrobię? Mama mówiła, że w ogrodzie bagno to i tak pewnie dużo nie podziałam... Najwyżej kostkę z obrzeży wywalę i ułożę od nowa Z błota powinna łatwo wychodzić
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:15, 04 mar 2015

Do góry
Gabrysia_ napisał(a)

Tak to prawda,ja swoje nisko przycinam
Pewnie,że przeżyły u mnie jeszcze ani jedna sztuka nie padła,a mam Amazonki chyba 4 sezon i według moich obserwacji dużo szybciej się po przycięciu zbiera od FC.

Frosted Curls u mnie wymarzł... Niby spędził długi czas w donicy, ale przed mrozami trafił do gruntu - Amazon Mist kupione po 4 złote mają się świetnie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:13, 04 mar 2015

Do góry
Iwk4 napisał(a)

Ale masz fajne marzenia. ja bym zaraz płot dla tych marzeń stawiała. To znaczy nakazałabym mojemu M, bo ja nie potrafię
Jak ja oczy zamykam, to zaraz mi się mój ogród powiększa. A jak otwieram, to znowu jest malutki

Iwonko - narażę się tu osobom jak Mała Mi, Wieloszka czy Zeta, ale ja mam za mały ogród na chciejstwa, a za duży do pracy - a to tylko parę rabatek I jak nasze ogrodniczki piszą, że mają już zrobione to i tamto, to ja oddalony od domu ponad 80 km mogę sobie zmieniać ogród wyłącznie na odległość - co właśnie robię W weekendy będę zmiany wdrażać w życie Liczyłem na kilka dni wolnego od uczelni, bo nie mieliśmy ferii - UŚ miał! A tu nic, uczymy się dalej...

Miałem jechać jutro na giełdę do Tychów, ale czy wstanę? Chyba zaczął mi się od nowa włączać ogrodnik w głowie - nareszcie
Mój ogród pod górkę... 21:07, 04 mar 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Wróciłem się do zakupów - totalne szallleństwo Ale jakże cieszy

Słowo hasiok znałem... Teraz nawet wiem co znaczy

Nie planowałam wieźć roślin z Gardenii, ale nie mogłam się oprzeć...

Hasioki i tym podobne słowa powinieneś przyswajać mieszkając w Katowicach
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies