Zauważyłam i u mnie tą wyblakłość róż. Trudno. Czekam na liliowce z niecierpliwością ładny ten wyżej taki pełny Sylwia mi odpisała że jak w oczku pływają ryby albo kijanki to nie ma komarów bo wszystko jest zjadane. Ciesz się że masz biedronki
Już niedługo będę miała więcej czasu. Znowu zajmę się ogrodem, zaplanuję nowe rabaty. Czekam z kompozycjami w doniczkach, bo wymagają częstego podlewania. Nadchodzi czas małosolnych. Uwielbiam. Do tego wiejski chlebek z zelowskiej piekarni, ze smalczykiem własnej roboty. Mniam.
Jak pachnie hortensja pnąca! Na żółto kwitnąca roślina, nie mam pojęcia co to? Chyba od Aliny dostałam?
Jak to Ula napisała? Przepych mi się zrobił.
Proszę bardzo Masz rację, kaktusy mają raj, jest jeszcze dużo pączków. Powojnik, jak na dopiero posadzony i tak mnie zaskoczył kwitnieniem Ale chciałabym mieć kwitnące, tak jak u Ciebie. Zakwitła gazania wysiana z nasion od Wioli Wiolaskom Taki pająk uwił sobie gniazdko w poziomkach, pewnie lubi te owoce
Napisałaś, że liliowce u Ciebie też startują. Toż to pełne kwitnienie Milak pięknie uchwycony. U mnie w tamtym roku było sporo Paziów Królowej ale żadnego nie udało się uchwycić.
Asia, Dominika- na to liczę uspokoilyscie mnie Jakby co to ja poproszę o zdjęcia tych Brunner co macie - tu u mnie w wątku to sobie pooglądam