I ja za Ewa powiem, że pięknie dużo dekoracji, bogactwo kwiecia, piękne ujęcia i tez podziwiam kałużę ja na razie nadal żadnej nie mam, ale mąż ma w planie, tylko u nas tak powoli wszystko idzie, długo trwa, praca zawodowa tyle czasu zajmuje, ogród tylko z doskoku, pozdrawiam. Super avatar
Niepowtarzalny ogród, doskonałe wykorzystanie naturalnych wapieni i krajobrazu, spójna kolorystyka, ład i harmonia, nic dziwnego że kici tak dobrze. Nowa ścieżka też zachwyca, od razu zauważyłam, buziaki
Cudnie Danusiu kolorowo, bajecznie stworzyłaś sobie raj
Cieszę się, że orlik się podoba, też mam ich pełno, ale lubię bardzo, po przekwitnięciu wszystkie ścinam do zera, oprócz tych nakrapianych
Pięknie udekorowałaś, masz talent
Dużo szczęścia dla młodej pary, gratulacje dla rodziców, na wnuczki dla mnie jakoś za młodzi jesteście ale jak będą, będą cieszyć
Ogród cudowny, zadbany, bogaty, zmieniony, katalogowy i bogaty, podziwiam szczerze, buziaki Gosiu
Widać efekty prac, wszędzie pięknie, trawnik miodzio, floksowe poduchy cudne były Zagajnik zaprasza do ochłody, a bukiecik Mai chwyta za serducho
Podziwiam cię, że tak kupujesz i tyrasz, ja się zbiesiłam, prawie nic nie robię, ciągle padało i jakiś leń mnie opanował, ogród mam kwitnący, ale zachwaszczony i zaniedbany
Mam takowe i to rzeczywiście z tych ciemnych, moje kupowałam, jako Chocolate. One są bardzo wymagające, trzeba trafić ze stanowiskiem, u mnie już 5 miejscówka i w końcu im dobrze, tylko suka sobie na nich lezy. Kwitną pięknie i kwiaty cudownie pachną, bo u zielonych pluskawic- kwiat śmierdzi, za to są bezproblemowe i rosną wszędzie, mam obie odmiany.