no kochana ja też do powiadomień, aleeee nie zauważyłam że założyłaś nowy wątek czyli nie dodałam nowego do obserwowanych to skąd by mi miały powiadomienia przychodzić Ostatnio tak samo namierzyłam nowy wątek Małej Mi
Cześć Ana... a ja myślałam, ze o mnie zapomniałaś
Cieszę się, że znowu trafiłaś
Ja zawsze zaglądam na spis wątków tutaj: https://www.ogrodowisko.pl/powiadomienia,
a to można inaczej? Bo jak mam zaznaczone i na maila przychodzą, to tego jest masa i tak nie nadążam czytać ...
Wolę wchodzić w powiadomienia
Rabaty już czekają na moje różyczki, jutro będę sadzić ...
oszsz jako że rzadko zaglądam w spis wątków to nawet nie zauważyłam nowego watku. Nawet dumałam co u Ciebie taka cisza
Ja też dostałam dzisiaj róże z f, ale nawet nie otwierałam torby bo nie wiem czy jutro dam radę posadzić...
Ania pamiętam że ci pokiełkowały czosnki z nasion. Co się z nimi stało? Pytam bo odkryłam mnóstwo siewek z czarnym "łebkiem' dumałam co to bo jest tego i doszłam do wniosku że to może siewki czosnków Alba
z tego co pamiętam warto próbować z turzycami innymi, ale nie znam ich osobiście, nie hodowałam ( ale chyba muszę )
Carex Humilis- krajowa, twardzielka
aaaa pisałam ale się powtórze w 2013 sadziłam żólte i pomarańzow e szchwonice, w 2014 zakwitły wszystkie żółte, 2 pomarańczow, w 2015 wypuściły wszystkie tylko liście, a teraz 2 żólte maja pąki czyli zakwitną!!! yupi , pomarańczowe jeszcze wychodzą ale 2 wydają się być grube to może też mają pąki.... oby!
Pamiętam jak w 2014 Jaś myślał że to marchewki
echhh po minie widzę ze lipa... no tak jak pisałam wielokrotnie odmiany te wielokwiatowe niestety to jednorazówki i albo się z tym pogodzisz i dosadzisz (stare wykopuje) albo zrezygnujesz. Póki co powtarzające kwitnienie któryś sezon to te żółte przy domu, ballady, quin of night, papuzie (większość) i część strzępiastych aaa i egzotic emporio.
edit:
aaa wykkopuje wtedy gdy widzę że nie zakwitły,
sama się właśnie zastanawiam, bo co roku jakiś FC wypada po zimie. może rozplenice litel boy, ale one nie są zimozielone, wiosna trzeba je sciąć i trochę poczekać aż odbiją...