Dziewczyny nie martwcie się, zimą zrobimy spotkanie ogrodowiska na nartach i sankach
Gośka pokaż ogród bo nostalgia nas ogarnęła! A tu dopiero początek lata , jupijaj!
Ja kupiłam Magiczną Siłę do Hortensji - wpisz w google zobaczysz opakowanie. Stosuje ja do bialych ale rózniez różowych. Dl kolorowych nalrzemiennie stosuję ten nawóz z MS Niebieska jortensja.
Jest też nawoż Biopon do rododendrobpnów i hortensji
W donicy będą zawsze mikre. Może lepiej kup miniaturowe?.
Oj wyniknie dużo. Ja już sięzakochalam na amen.
Sebek jak zwykle zwarty i gotowy !
Nawożę Magiczną silą do hortensji. Białe wybarwiają sie na postacjowy kolor i uważam, że takie są jeszcze piękniejsze
Bialych podobno nie zabarwi się na niebiesko...
Ela ju już kupiłam 20 nowych róż w tym sezonie.... Finito!
Zamieściłam moją Ascot, coś mi się wydaje że z rapsody będzie zgrzyt....
Witaj Aniu po długiej przerwie
Odmeldowuję, że zdjęcie lawendy, którą mam od ciebie zamieściłam
Jaki poukładany ogród? Busz u mnie
hah ... no to już wiem rudbekia nie może zaistnieć na frontowej z brzozami i różem róż, że o jeżówce nie wspomnę ... trzeba brać pod uwagę doświadczenia ogrodniczek już z doktoratem z ogrodniczkowania ... baaaa z profesurą jakby ...
Madżenka ależ masz przedpłocie ...ja zwariuje przez Ciebie ... bo co mnie w chaos nie pociągnie i sielskość (ależ dałaś z tą kiecką potffforze ) to aktualizację obrazów przeprowadzając rankiem i wieczorkiem w "Madżeniu " wracam na drogę poukładanego piękna ... zwariuje bo masz idealnie ... a kompozycja przedpłocia to klasa sama w sobie ... uprasza się o namierzenie obiektywem zbliżeń bo ciekawosć człowieka zżera jak to jest z tą lawendą i kostrzewą ...
Madżenka odmeldowuje, że u mnie Viva weszła w stan wybarwienia ... zastanawiam się nad czymś ale to napisze jak wrócę ze sklepu bo Adamo kica i kica i muszę iść ...