Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród z łezką

Ogród z łezką

JulkAd 13:37, 05 lip 2014

gierczusia napisał(a)
Kasiek .. A jak tam zdrówko ??.. Po przeglądzie technicznym ??.. Git ??

A kiedy Julka będzie to już wiemy ??
Ściskam

Wiemy...12.07 około 15 (tak przynajmniej zakładam)
malgorzata_s... 14:13, 05 lip 2014

Kasia tydzień mi się zgubił Ja myślałam że przyszła sobota to już19 Do Krakowa to ja 19 lub 20 jadę Pewno się w baseniku taplasz Ja w sadzawce
Urszulla 14:14, 05 lip 2014

A ja Cię też pozdrawiam na upalny weekend Tylko woda człowieka ratuje w takim upale
gierczusia 17:46, 05 lip 2014

Kindzia napisał(a)

Gdzie tam, jeszcze nie koniec...

Na razie ogólnościowo tylko wiemy, że 12-go. Już Julcię gwałcę, żeby coś dokładniej napisała Czyli za tydzień w sobotę Przyjedziesz?

Buziol

Walka zdrowotna to coś co tygryski lubią najbardziej ....

Ja bardzo ciekawa jezdem jak tam Julcia na te gwłołty Twoje reaguje ...... Jeśli mogiem t będę oczywiście ,wprawdzie Młody na obóz 13 wyjeżdża , ale myśle ,że damy radę .. EMusia mogiem z sobą przytaszczyć ???

Buziole
gierczusia 17:49, 05 lip 2014

malgorzata_szewczyk napisał(a)

) Pewno się w baseniku taplasz Ja w sadzawce

Mammo , Dzieczynki juz w basenach pływają a mój jeszcze w rulon zwinięty w garażu te moje tempooooo
JulkAd 18:14, 05 lip 2014

gierczusia napisał(a)

Walka zdrowotna to coś co tygryski lubią najbardziej ....

Ja bardzo ciekawa jezdem jak tam Julcia na te gwłołty Twoje reaguje ...... Jeśli mogiem t będę oczywiście ,wprawdzie Młody na obóz 13 wyjeżdża , ale myśle ,że damy radę .. EMusia mogiem z sobą przytaszczyć ???

Buziole

Co masz nie dać rady?....opierzesz go już pewno we wtorek, a w czwartek to Twój Młody już na walizkach siedzieć będzie...tzn na deskorolce....a w sobotę tylko zapakować Ci go przyjdzie do transportu
Madzenka 22:32, 05 lip 2014

O spotkanie się szykuje!
danuta_szwajcer 22:52, 05 lip 2014

Przyszlam zobaczyc zdjecia z ogrodu, a tu czytam spotkania i spotkania Milego biesiadowania Kasiu Pogoda piekna to nalezy korzystac Pozdrawiam
gierczusia 23:28, 05 lip 2014

JulkAd napisał(a)

Co masz nie dać rady?....opierzesz go już pewno we wtorek, a w czwartek to Twój Młody już na walizkach siedzieć będzie...tzn na deskorolce....a w sobotę tylko zapakować Ci go przyjdzie do transportu

Ależ sumy się ru u Kaśki rządzimy ....
Ona nassss zammmorduje

Młody to by najchętniej juz dziś na walizkach siedział
Kasik 08:55, 06 lip 2014

Kasieńko- witam się po wagarach.

Widzę, że Juleńka za tydzień- uściskaj Ją ode mnie. Lilie masz piękne i choć Wiesz, że ja nie za bardzo z nimi, to u kogoś i owszem

My szykujemy się na imprezę za tydzień, to i pracy więcej, bo ogród w każdym kątku wymaga pracy. Ale to tak jest, że jak młody ogród, to co chwilę trzeba plewić- kiedy w końcu mi to zarośnie? bo teraz tylko wiecznie na kolanach czas spędzam.

Wymyśliliśmy sobie altankę w ogrodzie i realizacja trwa
Na razie mamy podłogę z kostki zrobioną, a na sobotę ma być gotowe- trzeba zakasać rękawy.

Buziaczki