Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

Ogród z perspektywą na przyszłość 18:06, 16 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Ciągle wzdycham do tych zdjęć, przepiękne

Sebku, dobrze, że ich nie widziałeś na żywo
Ogród Sylwii od początku cz.II 18:04, 16 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Czy może być śliczniej? Jak pięknie się wszystko rozrosło W tym roku już będziesz mieć totalny busz Sebuśkam

Może lub może być inaczej, ale to już nie u mnie chociaż z małymi bylinkami można od czasu do czasu porozrabiać
Ogród z perspektywą na przyszłość 16:57, 16 lut 2015

Do góry
kwiatholandii napisał(a)

Ewko, było juz tak wiosennie, że prace w ogrodzie moglismy zacząć Naprawdę cieplutko

Ciągle wzdycham do tych zdjęć, przepiękne

Ogród Sylwii od początku cz.II 00:00, 16 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Czy może być śliczniej? Jak pięknie się wszystko rozrosło W tym roku już będziesz mieć totalny busz Sebuśkam

Prawda Sebo, że można zakochać się w takich widokach?
Nikt nikomu nie zabrania mieć tak pięknego ogrodu jaki udało się stworzyć Sylwii.
Po co iść w zaparte w schematy i ciągle powielać te same rozwiązania i kompozycje? Sylwia poszła własną drogą i zrobiła to z klasą, łącząc styl ogrodu formalnego z motywami zaczerpniętymi z natury. Na ,,Ogrodowisku" są wątki i posty przybliżające ten typ ogrodów. Wystarczy trochę własnej inwencji twórczej, aby znaleźć się w świecie jaki stworzyła dla siebie Sylwia.
Sylwio. Zdejmuję czapeczkę i chylę czółko najniżej jak tylko mogę.
Pozdrawiam.
Ogród Sylwii od początku cz.II 20:31, 15 lut 2015

Do góry
Rododendronowy ogród II. 18:00, 15 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ranniki, ciemierniki, przebiśniegi - wiosna jak nic Pozdrawiam serdecznie

Kwiatki chcą wiosny , wystawiły główki ale zima nie odpuszcza , cały ogród jeszcze biały i ziemia całkiem zamarznięta.Macham Sebuś.
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 17:06, 15 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Ale mało śniegu u Was Choć jak patrze na te brzozy to mi ich żal... Że tak mocno je potraktowałaś - ale jak mus to mus Jakbym miał miejsce to bym je puścił wolno, bo uwielbiam jak latem falują ich gałęzie

Sebastianie w tym roku faktycznie nie mieliśmy problemów ze śniegiem ale w poprzednich latach to były takie zimy, że nas zasypywało i musieliśmy odśnieżac w pare osób odcinek 500 metrowy oczywiście ręcznie- ale ja tego nie robiłam tylko M. z synem i 2 sąsiadami. W tym roku chyba tylko 2 razy troche więcej popadało. Jeżeli chodzi o te brzozy to ja te przycinam które rosna blisko garażu i te co rosna prawie na granicy z sąsiadami- za bardzo im lecą liście.- wprawdzie sie nie skarżą ale sama wiem że trzeba im ograniczyć te liście.A brzozy rosna bardzo szybko- te zwykłe brzozy. I boję sie , że jak dopuścimy do tego że będą bardzo wysokie i o grubych pniach to sami ich później nie zetniemy. Ale Sebastianie u nas jest jeszcze trochę tych wysokich i napewno 3 szt wysokich zostaną.
Na tych zdjęciach jest ta która zostaje obok modrzewia

A te w oddali to wszystkie sa nasze, te przy altanie też i te najdalsze przy granicy z sąsiadami tez będą przycięte a te dwie dużę za garażem zostaną wysokie

Ogród w skali mikro cz.II 12:47, 15 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Koniecznie Mi też obiecałas

Sebek .. Z Tobą to najmniejszy problem .. Bo przeca za miedzą Cię mam.. Czekaj tylko niech się ogarnę i wylezę z tej góry prania
Rododendronowy ogród II. 11:58, 15 lut 2015

Do góry
Ranniki, ciemierniki, przebiśniegi - wiosna jak nic Pozdrawiam serdecznie
Kolorowy ogród do kapitalnego remontu 11:55, 15 lut 2015

Do góry
Ale mało śniegu u Was Choć jak patrze na te brzozy to mi ich żal... Że tak mocno je potraktowałaś - ale jak mus to mus Jakbym miał miejsce to bym je puścił wolno, bo uwielbiam jak latem falują ich gałęzie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 11:28, 15 lut 2015

Do góry
Dziękuję Wam serdecznie za miłe wpisy To śmieszne, a zarazem straszne, że 4 z matematyki cieszy się większą popularnością na forum ogrodniczym niż pierwsze przebiśniegi pokazane stronę wcześniej Macham do Was pięknie i lecę Was poodwiedzac
Makowo na Kociewiu 08:45, 15 lut 2015

Do góry
Bogda, Sebek dziękuję bardzo
Moja pierwsza hortensja w ogródku. 06:11, 15 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Od razu cieplej się zrobiło Pozytywnie zazdraszczam

Sebuś pozdrawiam i życzę Ci też takich wakacji
Co się stało kwiatom ... 23:05, 14 lut 2015

Do góry
Kasia, Zbyszek, Iwonka, Ewa, Waldek, Madżenka, Sebek, Kasia
Jest mi bardzo miło że odwiedzacie,
wiosna jest już za furtką lada dzień zagości w Tym maleńkim ogrodzie.......
a wtedy....
wszyscy na to czekamy.....

Wersja mini mini 21:54, 14 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
A ja tylko rzucam śnieg na podjazd by szybciej topniał Ale przebiśniegi tez mam

Rzucaj, rzucaj Gratulacje !!!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 21:12, 14 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
matma zdana na 4

Gratulacje .
Wiosną zapachniało u Ciebie , ale śniegu to masz strasznie dużo, myślałam że już nie ma nic po tych ciepłych dniach.

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 20:45, 14 lut 2015

Do góry
Sebek jesteś zdolniacha!!! Na pierwszym roku mialam z matmy +3
.
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 18:39, 14 lut 2015

Do góry
Wybaczcie... ale widać , ze sezon się zaczął ruch taki, ze nie dam rady wszystkim odpowiedzieć zatem:

Macham i dziekuje za wizytę: Joanna, Magda70, Makkaksia, Ana Art, Gusiarz, Mira, Juzia, Ciocia Gosia, Agunia, Ewkakonewka, Anusia, MAD, Bogdzia, Kasik, Juzia, Ewik, Jazzy, Agnieszka z Jurajskiego, Angnieszka B, Ania Monteverde, Iwonka potocznie zwana przeze mnie Lwem , Olaw , Zaczarowana, Sebek, Ola Leon, Nawigatorka, Kondzio, Aika

Jesli o kimś zapozmniałam, to wybaczcie ale starość nie radość
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:17, 14 lut 2015

Do góry
Tak w ogóle to chciałem podziękować za trzymanie kciuków za mnie w środę - matma zdana na 4 Najlepsza walentynka ever Pierwsza sesja zdana, można już zacząć na spokojnie planować zmiany w ogrodzie
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 18:14, 14 lut 2015

Do góry
ewa004 napisał(a)
Sebek wiesz że m,oj pojemnik od ciurkadełka do połowy wylazł mi z ziemi
Kule zaniosłam na zimę do garażu ,chyba dlatego wypchało

Nie wiem czemu mnie to śmieszy? Fffredny jestem

Ale szczerze to nawet lepiej... Bo skoro pojemnik wypłynął to możesz go sobie spokojnie wyjąć i umyć w środku - po zimie w moim zawsze jest pełno wody - muszę ją wybrać półlitrowym garnuszkiem, a potem jeszcze dokładnie wytrzeć z piachu, kamieni i różnych żyjątek, które tam powpadały...Ogólnie bleeee
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies