Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w skali mikro cz.II

Ogród w skali mikro cz.II

Sebek 16:49, 14 lut 2015

gierczusia napisał(a)

Anuś .. Bo my się musimy w realu spotkać tak po prostu .. I juszzzz

W Anglii pełno było takich detali czasem dośc zaskakujących ( np ..felgi od rowerów ) i jak oglądałam z Tobą ogrody francuskie , to sobie myślałam ,że różnorodność ogrodowa jest oooromna .. Ta wspomniana miska natchnęł mnie do zmian :

Wróciliśmy bez zmian , noo może trochę pogryzieni..ale inkszych "atrakcji" zdrowotnych nie zameldowano dzięki Bogu buziole...jak sie ogarnę to pomyślimy o kawce , coooo ??

Koniecznie Mi też obiecałas
JulkAd 17:42, 14 lut 2015

No nie dam rady nadrobić, ale cóż. Czasami po prostu nie daję rady. Czytam że wypoczęłaś na feriach....Szczęściara....ja dopiero dochodzę do siebie po swoich....za to umnie dzisiaj wiosna za oknem. Już miałam ochotę "wilki" na jabłonce przyciąć, ale eM mnie zatrzymał twierdząc, że zdążę. Buziolki Kochana.
Juzia 17:49, 14 lut 2015

Dzięki Eluś za kartkę
Też Cię Toffam!
Ewa777 19:11, 14 lut 2015

Eluś, cieszę się, ze wróciłaś, chociaż od razu jest duuuuużo czytania. Ciężko Cię dogonić, ale się udało Buziaki przyjacielskie :-*
Madzenka 20:28, 14 lut 2015

Elus Ty nie jestes cieploluba, Ty jesteś karaiboluba
gierczusia 12:47, 15 lut 2015

Sebek napisał(a)

Koniecznie Mi też obiecałas

Sebek .. Z Tobą to najmniejszy problem .. Bo przeca za miedzą Cię mam.. Czekaj tylko niech się ogarnę i wylezę z tej góry prania
gierczusia 12:51, 15 lut 2015

JulkAd napisał(a)
No nie dam rady nadrobić, ale cóż. Czasami po prostu nie daję rady. Czytam że wypoczęłaś na feriach....Szczęściara....ja dopiero dochodzę do siebie po swoich....za to umnie dzisiaj wiosna za oknem. Już miałam ochotę "wilki" na jabłonce przyciąć, ale eM mnie zatrzymał twierdząc, że zdążę. Buziolki Kochana.

Juleczko .. Jak fajnie Cię widzieć .. Ostanio byłyśmy strasznie zaginione , wiem...ale może teraz wiosenka juz za pasem i jakoś wszytsko będżie lepiej.. Bardzo bym chciała , bo mam ostanio wrażenie ,że mnie ten młyn wsysnął i wypuścić nie kce

Też mne ręka świeżbi , jak i Ciebie , bo wiąza muszę uformować....ale tez dałam se po łapkach, musiałam sama , bo eMuś ma młyn , że hoho

Ściskam mooocno
gierczusia 12:52, 15 lut 2015

Juzia napisał(a)
Dzięki Eluś za kartkę

Nooooo chociaż wirtualnie Juźka
gierczusia 12:54, 15 lut 2015

Ewa777 napisał(a)
Eluś, cieszę się, ze wróciłaś, chociaż od razu jest duuuuużo czytania. Ciężko Cię dogonić, ale się udało Buziaki przyjacielskie :-*

Ewcia .. Ja naprawdę ostatnio Was oszczędzam... I ja fffcale sie nie cieszę że wróciłam .. Wolałabym zostać w tym ciepełku .. Tylko ....kto by wtedy zarabiał na ten chlebek z masełkiem ????
Czy my się widzimy za te jakieś 2 tyg ????

Ściskam mocno
gierczusia 12:57, 15 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Elus Ty nie jestes cieploluba, Ty jesteś karaiboluba

Achh Madzenko .. Fajna oferta była.....a w Egipcie do pływania trza naszą zimą piankę zakładać , a ja za tym cudem zbytnio nie przepadam

Żeby mnie tak zimno na tych nartach nie byłooooooo...... echhhhhh