Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "img"

Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 17:41, 28 kwi 2019

Do góry
Nieco szerszego spojrzenia na graby - grubasy

Różankę budzącą się do życia

Na pierwszym planie widać bezgłowe EE
Dwa ogrody 17:38, 28 kwi 2019

Do góry
paniprzyroda napisał(a)

Izo, moje pelargonie już od tygodnia co najmniej na dworze, po wcześniejszym hartowaniu. Udało mi się przezimować kilka z nich i ukorzenić z nowych przyrostów wiosennych drugie tyle. Prawie skończyły mi się donice dla nich. Teraz już tylko jakieś oryginały mogę kupić
Budynek gospodarczy rozwiązał mi na już wiele problemów z przechowywaniem, niemniej środek jeszcze do wykończenia. Judaszowiec wart grzechu, przekwitła prawie magnolia, to on zaczął. Kwitną też jabłonki ozdobne

kalina

i obiela

Obiela piekna
Ja kupiłam pilkowaną, pionowe chude drzewko
Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 17:38, 28 kwi 2019

Do góry
Sapporo

Iwonko, te moje to chyba te Twoje późne pełne

Dwugłowy potwór

Te jakoś oczoj...e na zdjęciu, ale nijak nie mogłam się pozbyć tego "przesytu" w Dollsach

Moje liliowe poletko Już przyłapałam któregoś wieczoru poskrzypkę, ale tylko jedną i nie zdążyła zbytnio nabroić - nadgryzła tylko listek i nie zapaskudziła niczym oślizgłym od spodu
Początkującego ogrodnika kawałek trawnika ;) Ogródek Kasi 17:35, 28 kwi 2019

Do góry
Narycyz Cheerfulness w 2 sezonie

Widać, że azalia z kolejnym dniem rwie się do kwitnienia

Hosta Toszkowa czyli Fire Island
Moja glebo terapia 17:27, 28 kwi 2019

Do góry
Paprocie i wszech obecny podagrycznik już go nawet nie wyrywam z tych paproci szkoda mojego czasu i pracy i tak go zarosną

Ukojenie 17:26, 28 kwi 2019

Do góry
zoja napisał(a)
Dzis wsadzilam wszystkie dalie - wiekszosc do doniczek, jak znajde miejsce w gruncie najwyzej przesadze.

Jest na tyle cieplo, ze chyba jutro posadze pomidorki do tuneliku.
Przedstawiam pomidory wysiane prawie w tym samym momencie przez moja Tesciowa i moje:
Tesciowej

Sa piekne duze i 'miesiste'

Moje:

Male i 'filigranowe'

Skad roznice? Tesciowa chodowala je w cieple a moje w obawie przed ziemiorkami mialy zimny wychow.
Z poprzedniego roku wiem, ze za miesiac wszystkie beda wygladac tak samo wiec sie nie martwie. No i jest szansa, ze moje bed dluzej owocowac bo poxniej zaczna

Ja mimo chłodu przeniosłam wszystko do tunelu
Myślisz ze za wczesnie ?
Sezon 2017 u Hanusi 17:26, 28 kwi 2019

Do góry
Witaj Hanuś Wielgachne owoce pigwyyy może i ja się kiedyś takich pięknych doczekam
Hanuś zobacz wyrosły mi takie na skalniaku na korze może to smardze? ale ja nie znam i nie wiem co o nich myśleć ...

Ogród z koniczynką 17:15, 28 kwi 2019

Do góry
A tu przymiarka nowej alejki...
Dwa ogrody 17:14, 28 kwi 2019

Do góry
Poppy napisał(a)

Lubie niebieski, a camassie my wyszly z ogrodu, byly i nie ma, buu. Dwa razy je wsadzalam, pierwsza wiosna ok, pozniej zero. Przynajmniej u Ciebie sobie popatrze
A powojnik to jaki? Pamietasz? Chcialabym wlasnie taki dzwonkowy, wiosenny, moze byc i alepejski B podoba mi sie kolor Twojego!
Groszkow wiosennych zupelnie nie znam, wieloletnie sa? Jak zimuja?

Na kamasje zapraszam, szkoda, że Twoje zginęły. Niestety, nie pamiętam nazwy powojnika, to jeden z najstarszych powojników zabrany ze starego ogrodu ( ukorzeniona młoda sadzonka), czyli ma ponad 20 lat.
Groszkami zaraziłam się na forum, też ich nie znałam. Podobno zimują bez problemu, potrafią wysiewać się. Oczywiście wieloletnie.
Takie cudeńko zostawiam, uwielbiam je

Na forum panują różne choróbska to moja ostatnia, epimedia Znalazłam wreszcie białe, ale miniaturki, fotka słaba, ale dobrze widać wielkość listków

Ogród z koniczynką 17:13, 28 kwi 2019

Do góry
Kotwica raz jeszcze...

Posadziłam glicynię...kiedy ona urośnie?
Ogród z koniczynką 17:10, 28 kwi 2019

Do góry
Prezentuję niebieskie "skarby" podkreślajace urodę kotwicy...Wiekie dzięki Sylwia
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies