One u Ciebie też rosną Polinko tylko musisz ustalić miejsca gdzie, podejrzyj gdzie najwięcej grzybiarzy chodzi.
A nasi naukowcy jaką zimę przewiduja?
pozdrawiam serdecznie
Napatrzyć się nie mogę na te grzybki U nas w tym roku malutko albo ja w złe miejsca chadzam
Ostatnio czytałam, że naukowcy rosyjscy przewidują ostrą i śnieżną zimę u nas, natomiast amerykanie wręcz odwrotnie
Witaj Katerina u mnie Dzięki za miłe słowo Jak sadziłam rośliny to zastanawiałam się kiedy u mnie będzie taki rozrośnięty ogród? Nie myślałam, że w ciągu jednego sezonu rośliny tak pójdą do góry
Witam się i ja u Ciebie koleżanko zza ''granicy''
Brzozy wyglądają rewelacyjnie, ile ja bym oddała za takie duże drzewa
Będę podglądać Twoje zmagania ogrodowe.
Irenko ja też z tych kobiet co żadnej pracy się nie boi i większość sprzętów ''męskich'' mam opanowanych. Jakoś nie lubię prosić, czekać aż ktoś mi pomoże. W tamtym roku cięłam drzewo na pile to sensacja na całą wieś była
Dobrze, że już jesteś w domu, teraz uważaj na siebie i odpoczywaj
Polinko - witaj, dawno u ciebie nie byłam , musze to nadrobic koniecznie. Dzieki za gratulacje, ja gaduła jestem wiec łatwo mi te 100 stron było natrzepac ..
Wiem, wiem że kazda moja wizyta w centrum ogrodniczym czy na giełdzie owocuje nieplanowanymi zakupami.. ale ten wirus tu na ogrodowisku panuje wsród wzystkich albo prawie wszystkich..
Kilka nowych żurawek na pewno znajdzie miejsce. Wczoraj już chciałem składać zamówienie, ale się uspokoiłem i powstrzymałem. Mam wiele porządków do zrobienia w ogrodzie i nie można przesadzać z roślinami a przez internet nie opłaca zamawiać się po 3-4 żurawki
Aguś witam się u Ciebie w pienińskim i pozytywnie zazdraszczam Marzeniem moim to domek w Bieszczadach i musi się kiedyś spełnić
Pięknie u Ciebie już jest-same widoki zapierają dech a jeszcze jak powstanie ogród górski to będzie cudownie i bajecznie.
Z tymi wypadami na orientację cenową to chyba zawsze tak jest Ja już przestałam urządzać takie wycieczki bo zawsze na coś się skuszę a póżniej zastanawianie się gdzie to posadzić Ale co innego z cebulowymi, to się zawsze gdzieś wciśnie
Gratki na 100