Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Sebek"

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:11, 08 lut 2015

Do góry
martaibartek napisał(a)
Sebastian gratulacje za wszystko co dokonałeś. Piękna przemiana. Fajny chłopak z ciebie

Na kolejne przemiany zapraszam od wiosny - choć na razie będą to tylko drobne korekty - ot tak, dla relaksu
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:11, 08 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)

Jak patrzę na te stare zdjęcia to zastanawiam się jak mogło się mi to podobać??? Bo podobało Ale teraz jest lepiej

Również pozdrawiam

Sebuś wszyscy to mamy Ja byłam taka dumna z ogrodu w 2010 a dzisiaj jak patrzę to zgrozaRyj ale nie za bardzo Dasz radęBuziam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:10, 08 lut 2015

Do góry
dorciabe napisał(a)
Sebuś metamorfoza ogrodu niesamowitaSzczerze gratuluję

Ja jeszcze liczę po cichutku na jeszcze jedną metamorfozę - najbardziej spektakularną Ale to akurat nie zależy już ode mnie... Ale jeśli pojawi się zielone światło to będę działać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:09, 08 lut 2015

Do góry
Luki napisał(a)
Przyznam szczerze, że całej histori od początku rewolucji w ogrodzie nie znałem, ale patrząc na zdjęcia z początku i stanu obecnego to tak jakby dwa różne miejsca. Znakomity efekt
No i co najważniejsze... Niech moc będzie z Tobą i matematyką

Mi nie moc potrzebna... A wiedza, która do głowy mi wejść nie chce... Ehhh... Przynajmniej ogród się Wam podoba i to cieszy
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:07, 08 lut 2015

Do góry
Madzenka napisał(a)
Nostalgiczne podsumowanie Twego dojrzewania ogrodowego i nie tylko
bądź z nami 40 lat!!!

Sebuskam i ryj efektywnie

Ryję... Odpowiadam na posty między robieniem zadań, a oglądaniem na Youtube filmów jak zrobić te zadania
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 14:06, 08 lut 2015

Do góry
leon60 napisał(a)
Piękne podsumowanie i nadzieja dla Tych co dopiero zaczynają
Dzięki, że jesteś !

Mam nadzieję, że Ci początkujący wiedzą czego chcą Bo potem żal tych roślin, które rosną, a nowe się nie mieszczą
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:55, 08 lut 2015

Do góry
waldek727 napisał(a)
Ja też Sebo gratuluję Ci pięknego ogrodu. Na tych porównawczych fotkach pokazałeś jak nie należy posługiwać się schematami, że można mieć własną wizję ogrodu i zrealizować ją w miarę w krótkim czasie. Myślę, że i Ty sam w tym okresie nauczyłeś się jak podchodzić prawidłowo do ogrodu i na czym polega ogrodnictwo które przynosi efekty i satysfakcję z wykonanej pracy. Życzę Ci aby Twój ogród zawsze był piękny i zdrowy oraz potęgował w Tobie pasję do ogrodnictwa.

Wizja ogrodu cały czas mi się zmienia - co jest dobre, a zarazem złe, bo czasem nie mogę za sobą nadążyć Jednak patrząc na ogród z perspektywy jest się w stu procentach pewnym, że w ogrodnictwie najważniejszym elementem jest czas Na poznanie swoich upodobań, nabycie doświadczenia, a przede wszystkim na rozwój roślin, które nie zawsze chcą rosnąć zgodnie z naszymi planami
Ogród dla mnie zawsze był miejscem rozładowanie stresu i nadal będzie pełnić taką rolę - jednak w tym roku zamierzam go powiększyć o warzywnik Może wreszcie nauczę się je jeść Jednak nie wiem kto się będzie nim opiekować, ale coś wymyślę
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:44, 08 lut 2015

Do góry
makkasia napisał(a)
Miszczuniu dziękuję za przemiany w pigułce Twojego ogrodu, za piękne podsumowanie 4 lat na ogrodowisku, za Twoje bycie w tej społeczności, za pomoc i wsparcie, które dajesz nam wszystkim, kiedy tylko tego potrzebujemy. Życzę Ci nadal wielu radości i satysfakcji z Twojego ogrodu, ale też wielu z bycia studentem i tak w ogóle
ściskam

Kasiu - dziękuję za tak miłe słowa Żałuję strasznie, że nie mogę się tak często udzielać w tej społeczności jak kiedyś, ale cóż... Nic nie może przecież wiecznie trwać Satysfakcja z bycia studentem spada wprost proporcjonalnie to ilości przerobionej matematyki Ehhh, byle mieć 3!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:42, 08 lut 2015

Do góry
Agnieszka_B napisał(a)
Sebek, wielkie gratulacje, dobrze się ogląda serie przed i po , u ciebie zmiana gigantyczna. I wszystko własnymi rękami !
Czuję się zmobilizowana , tylko znowu sypie śnieg a wiosna się odsuwa.
pozdrawiam

Ręce czasem już odmawiały posłuszeństwa, ale ja uparty jak osioł to plewiłem i sadziłem aż do bólu O śniegu nie wspominaj
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:39, 08 lut 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
Well done, Seba!

Thank you!
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:38, 08 lut 2015

Do góry
barbara_krajewska napisał(a)
Sebku, nic dodać nic ująć! To była dobra robota!
Wszystkie te przemiany pamiętam jak dziś, a właściwie to jeszcze wcześniej...

Dalszych sukcesów Ci życzę nie tylko w ogrodzie!
Pozdrawiam

Jak patrzę na te stare zdjęcia to zastanawiam się jak mogło się mi to podobać??? Bo podobało Ale teraz jest lepiej

Również pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:36, 08 lut 2015

Do góry
Kacha123 napisał(a)
Moje gratulacje z okazji czwartej rocznicy na Ogrodowisku! Spełnienia marzeń i pomyślnie zdanych wszystkich egzaminów. Pozdrawiam.

Marzenia (a może to plany?) realizuję krok po kroku Bo lista jest dłuuuuga Najbliższe marzenie to zdać matmę -na szczęście to ostatni egzamin...
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:34, 08 lut 2015

Do góry
jazzy napisał(a)
No i przyszłam nieśmiało pogratulować 4 lat na O. To naprawdę robi wrażenie!
ps. Sama nie wiem jak to sie stało (bo już zaglądalam nie raz z ukrycia ), ale to mój pierwszy post u Ciebie
No ale jak to mówią - lepiej późno niż później

Jazzy ja teraz na ogrodowisku jestem głównie obserwatorem - z Twoim wątkiem zazwyczaj jestem na bieżąco Mam nadzieję, że po sesji będziemy się regularnie odwiedzać
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 13:32, 08 lut 2015

Do góry
O rany, tyle gości dawno nie miałem

Dzisiaj zima zaatakowała całą swoją mocą, zaspy mam już na jakieś 70 cm i ciągle sypie... Na szczęście do Katowic jadę dopiero jutro, dziś Kraków jest moim celem Oby drogi były czarne
Madżenie ogrodnika cz. aktualna 13:24, 08 lut 2015

Do góry
Ohhh jak mi się marzy tyle śniegu U nas tak sypie, że już mam zaspy na 70 cm... Gdzie ta wiosna? Jak śnieg nie będzie topnieć to tez mogę go wywieźć do Twej teściowej?
Ogród nie tylko bukszpanowy - część III 11:28, 08 lut 2015

Do góry
Sebek napisał(a)
Mnie ciekawi to nowe auto, co się do niego mówi Na razie mogę tylko komórce dyktować co ma robić

PS - zostawiłem coś u siebie dla Ciebie

Sebku, nic się nie mówi, ono samo myśli za mnie i robi co trzeba
Ja tylko mam zbliżyć rękę do klamki

Aaa.... teraz zajarzyłam...znaczy mikrofon do telefonu jest w suficie
Ogrodnik Mimo Woli cd 09:58, 08 lut 2015

Do góry
Sorki, ale wczoraj jednym okiem zajrzałam...... dziś zaglądam na chwilkę drugim.

Kasiu - brawo dla Franka To się zacznie gonitwa Ja wczoraj też miałam popołudniu gości ..... ledwo wszedł do babci już pogonił na schody!!!!

Viola - nie ma innej opcji jak kupić dwie.. każda ma w sobie coś innego... Kuklik ma obie i się da mieć dwie Ja idąc tym torem rozumowania mam w ogrodzie co się tylko zmieści .. bo jak sama się nie przekonam to pewności nie mam. U każdego róże potrafią się inaczej zachowywać.. a zeszły rok to była u mnie tragedia jeżeli idzie o róże. Niby łagodna zima, powinno być super a wcale nie było. Miałam ochotę połowę róż wyciepać. Ale z tego co oczytam na forum to dziewczyny bardzo sobie chwalą Louis Odier i jest to dość popularna róża. I może być lepsza od J. Laing

Kasiek - róże do twego ogrodu pasują, John Laing też się wkomponuje.

Kuklik - taka ze mnie miłośniczka róż, że nawet u Ciebie nie wypatrzyłam Mrs. John Lainga.... Ja ekspansywnych miskantów nie sadzę, jest tyle innych pięknych traw, że po co mi kłopot To samo dotyczy innych roślin.

Bogdzia - ja też byłam na bieżąco ze spotkaniem.. no prawie bieżąco.. fajnie wam było

Zawitka - piękne masz te bukszpany... i tfu tfu by nie przechwalić

Agnieszka - to w takim razie zapraszam

Jola - dziękuję za wyrozumiałość Ale moja nieobecność na forum ma też dobre strony.. nie trzeba narzekać, że wątek pędzi

Renia - niech Marek nas nie wpuszcza, bo wysączymy dereniówkę i nic mu nie zostanie

Sebek - pójdzie Ci matma dobrze.... nie panikuj

Reszcie macham i muszę Was porzucić, bo jak się nie wyrobię na jutro to mnie tu wogle nie zobaczycie...... pada śnieg, jest zima .
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 09:05, 08 lut 2015

Do góry
Sebek, wielkie gratulacje, dobrze się ogląda serie przed i po , u ciebie zmiana gigantyczna. I wszystko własnymi rękami !
Czuję się zmobilizowana , tylko znowu sypie śnieg a wiosna się odsuwa.
pozdrawiam
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:27, 08 lut 2015

Do góry

Te zmiany dedykuję WAM! Bez Waszego wsparcia, dobrego słowa, subtelnych rad jak i tych śmiałych mój ogród by tak nie wyglądał To forum działa jak narkotyk, a zarazem jak najlepsze lekarstwo - na często poszarpane nerwy, smutki, mniejsze lub większe problemy. Daje nadzieję i pewność - w niewymuszoną serdeczność, w lepsze jutro Daje odwagę - w podejmowanie radykalnych decyzji i pokazanie "siebie" zupełnie obcym ludziom. Daje satysfakcję i radość - z własnej pracy i dokonań innych osób. A przede wszystkim daje wiarę - w ludzi i samego siebie I za to Wam dziękuję, a w szczególności Tobie Danusiu, że stworzyłaś to miejsce, w którym mam nadzieję być kolejne nie 4, a 40 lat

A teraz spać, bo jutro muszę mieć dalej świeży umysł do matematyki... Sebuśkam Was wszystkich
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 00:08, 08 lut 2015

Do góry

Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies