Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :)

Sebek 13:36, 08 lut 2015

Kacha123 napisał(a)
Moje gratulacje z okazji czwartej rocznicy na Ogrodowisku! Spełnienia marzeń i pomyślnie zdanych wszystkich egzaminów. Pozdrawiam.

Marzenia (a może to plany?) realizuję krok po kroku Bo lista jest dłuuuuga Najbliższe marzenie to zdać matmę -na szczęście to ostatni egzamin...
Sebek 13:38, 08 lut 2015

barbara_krajewska napisał(a)
Sebku, nic dodać nic ująć! To była dobra robota!
Wszystkie te przemiany pamiętam jak dziś, a właściwie to jeszcze wcześniej...

Dalszych sukcesów Ci życzę nie tylko w ogrodzie!
Pozdrawiam

Jak patrzę na te stare zdjęcia to zastanawiam się jak mogło się mi to podobać??? Bo podobało Ale teraz jest lepiej

Również pozdrawiam
Sebek 13:39, 08 lut 2015

jazzy napisał(a)
Well done, Seba!

Thank you!
Sebek 13:42, 08 lut 2015

Agnieszka_B napisał(a)
Sebek, wielkie gratulacje, dobrze się ogląda serie przed i po , u ciebie zmiana gigantyczna. I wszystko własnymi rękami !
Czuję się zmobilizowana , tylko znowu sypie śnieg a wiosna się odsuwa.
pozdrawiam

Ręce czasem już odmawiały posłuszeństwa, ale ja uparty jak osioł to plewiłem i sadziłem aż do bólu O śniegu nie wspominaj
Sebek 13:44, 08 lut 2015

makkasia napisał(a)
Miszczuniu dziękuję za przemiany w pigułce Twojego ogrodu, za piękne podsumowanie 4 lat na ogrodowisku, za Twoje bycie w tej społeczności, za pomoc i wsparcie, które dajesz nam wszystkim, kiedy tylko tego potrzebujemy. Życzę Ci nadal wielu radości i satysfakcji z Twojego ogrodu, ale też wielu z bycia studentem i tak w ogóle
ściskam

Kasiu - dziękuję za tak miłe słowa Żałuję strasznie, że nie mogę się tak często udzielać w tej społeczności jak kiedyś, ale cóż... Nic nie może przecież wiecznie trwać Satysfakcja z bycia studentem spada wprost proporcjonalnie to ilości przerobionej matematyki Ehhh, byle mieć 3!
Sebek 13:55, 08 lut 2015

waldek727 napisał(a)
Ja też Sebo gratuluję Ci pięknego ogrodu. Na tych porównawczych fotkach pokazałeś jak nie należy posługiwać się schematami, że można mieć własną wizję ogrodu i zrealizować ją w miarę w krótkim czasie. Myślę, że i Ty sam w tym okresie nauczyłeś się jak podchodzić prawidłowo do ogrodu i na czym polega ogrodnictwo które przynosi efekty i satysfakcję z wykonanej pracy. Życzę Ci aby Twój ogród zawsze był piękny i zdrowy oraz potęgował w Tobie pasję do ogrodnictwa.

Wizja ogrodu cały czas mi się zmienia - co jest dobre, a zarazem złe, bo czasem nie mogę za sobą nadążyć Jednak patrząc na ogród z perspektywy jest się w stu procentach pewnym, że w ogrodnictwie najważniejszym elementem jest czas Na poznanie swoich upodobań, nabycie doświadczenia, a przede wszystkim na rozwój roślin, które nie zawsze chcą rosnąć zgodnie z naszymi planami
Ogród dla mnie zawsze był miejscem rozładowanie stresu i nadal będzie pełnić taką rolę - jednak w tym roku zamierzam go powiększyć o warzywnik Może wreszcie nauczę się je jeść Jednak nie wiem kto się będzie nim opiekować, ale coś wymyślę
Sebek 14:06, 08 lut 2015

leon60 napisał(a)
Piękne podsumowanie i nadzieja dla Tych co dopiero zaczynają
Dzięki, że jesteś !

Mam nadzieję, że Ci początkujący wiedzą czego chcą Bo potem żal tych roślin, które rosną, a nowe się nie mieszczą
Sebek 14:07, 08 lut 2015

Madzenka napisał(a)
Nostalgiczne podsumowanie Twego dojrzewania ogrodowego i nie tylko
bądź z nami 40 lat!!!

Sebuskam i ryj efektywnie

Ryję... Odpowiadam na posty między robieniem zadań, a oglądaniem na Youtube filmów jak zrobić te zadania
Sebek 14:09, 08 lut 2015

Luki napisał(a)
Przyznam szczerze, że całej histori od początku rewolucji w ogrodzie nie znałem, ale patrząc na zdjęcia z początku i stanu obecnego to tak jakby dwa różne miejsca. Znakomity efekt
No i co najważniejsze... Niech moc będzie z Tobą i matematyką

Mi nie moc potrzebna... A wiedza, która do głowy mi wejść nie chce... Ehhh... Przynajmniej ogród się Wam podoba i to cieszy
Sebek 14:10, 08 lut 2015

dorciabe napisał(a)
Sebuś metamorfoza ogrodu niesamowitaSzczerze gratuluję

Ja jeszcze liczę po cichutku na jeszcze jedną metamorfozę - najbardziej spektakularną Ale to akurat nie zależy już ode mnie... Ale jeśli pojawi się zielone światło to będę działać