Mistrzostwo świata ta rabata brzozowa Przepięknie u Ciebie. Wrzosy, rozplenice, rozchodniki rewelacyjne. A ja tyle czasu szukałam inspiracji co do brzozy
Zastanawiam się czy jeszcze dokarmiać rośliny? Przez całe lato używałam florovitu i magicznej siły, nie wiem czy dalej to stosować? Do iglaków widziałam nawóz jesienny, za bardzo nie wiem kiedy go użyć
Proszę o podpowiedzi
Dyha muszę poczytać o tej porzeczce, ale czy to zimozielone?
Gosiu-Margarete dzięki wielkie. Po pierwszych nasadzeniach stwierdziłam, że proso idzie w następnym roku do wywalenia. Teraz jak się rozrosło, dosadziłam tam jeszcze kosodrzewinę to zachwycam się tym kawałkiem codziennie
Marzenka do śliczności długie lata A żeby osiągnąć taki efekt jak u Ciebie to jeszcze z pół wieku minie Ale dziękuję za miłe słowa i odwiedziny
I znów widzę rozplenice Od miesiąca gdzie się nie obejrzę tam ta cudna trawa To znak, że i u mnie musi być. Wrzosowisko przepiękne, ale u Ciebie wszystko jest cudne
Pozdrawiam sobotnio
Witaj Polinko.... mysle ze wiele osób tu na O rozumuje opoddobnie jak ty, ja... i to nas tutaj łączy. Fajnie jest móc cieszyc sie ogrodem !!!
Dawno nie zagladałam do ciebie do watku. Zaraz tam pobiegnę.......
Gosiu jakbyś wyjęła mi te słowa z ust Uwielbiam swój ogród, każdą w nim roslinkę,mimo, że do ideału jeszcze dużo brakuje Daje mi tyle radości ten mały kawałek ziemi...
Z jednej strony piękne wrzosy u Ciebie, które nam przypominają o zbliżającej się jesieni a z drugiej strony kwitnąca lawenda i szałwia. które nie chcą odpuścić lata Oby jak najpóżniej przestały kwitnąć...
Fajnie, że Ci się Tosiu podoba A moje Chopiny na szczęście już więcej nie gryzione Po weekendzie zrobię fotki, ślicznie teraz kwitną i zachwycają. Ale ja z tych co się każdym kwiatkiem zachwyca.
Danusiu przesyłam dużo pozytywnej energii Na zdjęcia i cenne rady spokojnie poczekamy, a Ty wrzuć troszkę na luz bo mamy Cię tylko jedną
Pozdrawiam serdecznie.
Łukasz ale Ty masz pięknie,nie rozwalaj swoich rabat A Twoim żurawką i wiedzy nigdy nie dorównam. Ciesze się, że już coś troszkę mogę podziwiać w tym moim ogródku ale do piękna to jeszcze długa droga i przede wszystkim kosztowna