Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kondziowy Ogród :)

Kondziowy Ogród :)

polinka 09:28, 31 sie 2013

Uwielbiam tutaj przychodzić Zawsze energetycznie i sympatycznie
Macham wesoło
malgorzata_s... 10:53, 31 sie 2013

Witaj Kondziu. Przebiegłam po Twoim wątku i jestem pełna podziwu dla Twojej pracy. Rozumiem Twoje rozterki co do rabaty romantycznej ale mam nadzieję że już jesteś przekonany że to ślicznotka przez krótki okres. Założyłam kiedyś taką rabatę. Zakwitła ślicznie, ale moja dobermanka coś tam zniuchała i wskoczyła w sam środek. To kruche rośliny, możesz sobie więc wyobrazić co zastałam po powrocie z pracy. Masz sunię prawda? Wiaterek i deszczyk także potrafi zdewastować taką rabatkę. Nie żałuj więc i słuchaj się Danusi.
Mala_Mi 17:28, 31 sie 2013

Byłam.. fotek dalej niet...
kaisog1 21:26, 31 sie 2013

Kondzio napisał(a)
szkoda bardzo ja tak polubiłem was że chciałbym mieć was blisko ale ważne że was mam i zawsze mogę się odezwać

..ja to sie cieszę, że w ogóle się spotakiliśmy Gdyby nie Ogrodowisko..... to w życiu byśmy na siebie nie trafili
Kondzio 21:39, 31 sie 2013

Marzena2007 napisał(a)

Z komórki można zdjęcia zrobic.
Czego nie zdążysz zrobić jesienią zrobisz wiosną, ogród ma dac relaks a nie stres.
Mój tata mawiał :" co masz zrobić dzisiaj zrób jutro.... C masz zjeść jutro zjedz dzisiaj ....." I trzymajmy się tej zasady Pozdrawiam znad porannej kawy
tak tylko nie umiem wkładać zdjęć z komórki na forum
Kondzio 21:39, 31 sie 2013

polinka napisał(a)
Uwielbiam tutaj przychodzić Zawsze energetycznie i sympatycznie
Macham wesoło
macham hi hi hi hi
Kondzio 21:41, 31 sie 2013

kaisog1 napisał(a)

..ja to sie cieszę, że w ogóle się spotakiliśmy Gdyby nie Ogrodowisko..... to w życiu byśmy na siebie nie trafili
zgadza się nie wiedziałem że tak bardzo można się do ludzi przywiązać za monitoru hi hi hi
Kondzio 21:42, 31 sie 2013

asc napisał(a)
Byłam.. fotek dalej niet...
no niet a tak dużo zrobiłem i nie mam komu pokazać moim skromnym zdaniem wychodzi super hi hi hi
Kondzio 21:45, 31 sie 2013

malgorzata_szewczyk napisał(a)
Witaj Kondziu. Przebiegłam po Twoim wątku i jestem pełna podziwu dla Twojej pracy. Rozumiem Twoje rozterki co do rabaty romantycznej ale mam nadzieję że już jesteś przekonany że to ślicznotka przez krótki okres. Założyłam kiedyś taką rabatę. Zakwitła ślicznie, ale moja dobermanka coś tam zniuchała i wskoczyła w sam środek. To kruche rośliny, możesz sobie więc wyobrazić co zastałam po powrocie z pracy. Masz sunię prawda? Wiaterek i deszczyk także potrafi zdewastować taką rabatkę. Nie żałuj więc i słuchaj się Danusi.
słucham się słucham i podpatruję mam nadzieję że zobaczycie moje dzieło i mam nadzieję że wam się spodoba
Gabrysia_ 21:57, 31 sie 2013

Kondzio...macham