Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Kwiatowy ogródek Monteverde

Kwiatowy ogródek Monteverde

muza 07:57, 31 sie 2013

Witaj Aniu przez wiele dni a głownie nocy bywalam w twoim ogrodzie rajskim . Podglądalam nie zaznaczalam swojej obecności. Teraz zmiany , nowy wątek nowe życie, ale wśród cudownego kwiecia. Będę zaglądać cudnie u ciebie . Zarazilas mnie tez chce duuuuuzo kwiecia , róż łanów.

Buziam Ania Muza
polinka 10:09, 31 sie 2013

Aniu witam się w Twoim nowym ogródeczku. Przeczytałam od początku Twoją przeprowadzkę i wiem co czujesz Ja rok temu również przeprowadziłam się w 10 ar. ogrodu do małego skrawka. Mimo, że już mam troszkę roślin, ogólny plan powstał to do dzisiaj nie czuję tego ogrodu. Oczywiście cieszę się z każdego nowego kwiatuszka, lubię obserwować jak się wszystko rozrasta ale ciężko mi go pokochać Cały czas mówię, że MÓJ ogród jest tam... Mam nadzieję, że za kilka lat to się zmieni i z czystym sercem powiem, że jestem w nim szczęśliwa.
Życzę Ci Aniu dużo spokoju i abyś kiedyś mogła powiedzieć, że to Twój ukochany ogród
Macham serdecznie z Doliny Baryczy
Welka 10:31, 31 sie 2013

Aniu, którego dnia jedziesz w O na targi? U mnie będzie duży problem z dojechaniem, bo w sobotę będę mogła tylko z tatą (czyli nie dam rady do Ciebie wpaść) a w niedzielę jest u nas duży odpust i obawiam się czy z Giet. wyjadę.
Pozdrawiam
monteverde 12:09, 31 sie 2013

Welka napisał(a)
Aniu, którego dnia jedziesz w O na targi? U mnie będzie duży problem z dojechaniem, bo w sobotę będę mogła tylko z tatą (czyli nie dam rady do Ciebie wpaść) a w niedzielę jest u nas duży odpust i obawiam się czy z Giet. wyjadę.
Pozdrawiam

Jeszcze jestem nie zdecydowana w który dzień pojadę liczyłam na Ciebie lub Megi, bo jeszcze tam nie byłam i nie wiem czy 9 tam dojadę, M., będzie w szpitalu także będę sama zwiedzała targi
monteverde 12:10, 31 sie 2013

polinka napisał(a)
Aniu witam się w Twoim nowym ogródeczku. Przeczytałam od początku Twoją przeprowadzkę i wiem co czujesz Ja rok temu również przeprowadziłam się w 10 ar. ogrodu do małego skrawka. Mimo, że już mam troszkę roślin, ogólny plan powstał to do dzisiaj nie czuję tego ogrodu. Oczywiście cieszę się z każdego nowego kwiatuszka, lubię obserwować jak się wszystko rozrasta ale ciężko mi go pokochać Cały czas mówię, że MÓJ ogród jest tam... Mam nadzieję, że za kilka lat to się zmieni i z czystym sercem powiem, że jestem w nim szczęśliwa.
Życzę Ci Aniu dużo spokoju i abyś kiedyś mogła powiedzieć, że to Twój ukochany ogród
Macham serdecznie z Doliny Baryczy

Polinka fajnie, że wpadłaś, myślę, że tak źle nie będzie w końcu jestem w domu rodzinnym
monteverde 12:12, 31 sie 2013

muza napisał(a)
Witaj Aniu przez wiele dni a głownie nocy bywalam w twoim ogrodzie rajskim . Podglądalam nie zaznaczalam swojej obecności. Teraz zmiany , nowy wątek nowe życie, ale wśród cudownego kwiecia. Będę zaglądać cudnie u ciebie . Zarazilas mnie tez chce duuuuuzo kwiecia , róż łanów.

Buziam Ania Muza

Aniu zaglądaj ile tylko masz ochotę, może coś wpadnie Ci w oko znam Muzę z Gdańska
monteverde 12:13, 31 sie 2013

GosiaJoanna napisał(a)
O nowy wątek Aneczko, pozdrawiam i zaznaczam do obserwowanych

Zapraszam Gosiu
monteverde 12:15, 31 sie 2013

A teraz czas na ogród, będę potem
an_tre 12:39, 31 sie 2013

Aniu przybiegłam życzyć ci miłego dnia
Uściski
to roślinki od ciebie są w dobrej kondycji
Hortensja

i dzwonek, o którym ci mówiłam u Gosi

jak on się zwie?

zawilec japoński, ma jeszcze pąkii i zawiązują się nasionka, może się wysieją i wzejdą

berberys ma już nowe listki, stare prawie wszystkie opadły

Rajski Ogród Ani + Rajski ogród Ani 2... niekończące się marzenie... http://www.ogrodowisko.pl/watek/2691-maj-2012-duszniki-zdroj-park-zdrojowy-i-okolice http://www.ogrodowisko.pl/watek/1966-ogrod-w-lubiechowie-kolo-ksiaza
Gardenarium 12:52, 31 sie 2013

Aniu, tylko się nie przepracuj

Instagram Ogrodowiska
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies