Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Wieloszka"

Lecę w kulki... 11:04, 10 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Cudne fotki wszyyyystkie, ale ta powyżej - to już przegięcie Kto widział u prawdziwej ogrodniczki taką czystą i BIAŁĄ taczkę??? To jakiś mercedes wśród taczek , dobrze, że ja moich kocmołuchów nie fotografuję
Buziole!

Dziewczyny ta taczka ma nawet ogumienie nieskazitelnie czyste!!!!!!
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:40, 10 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Irenko, ja w sprawie tych boskich leżaczków z technorattanu Podaj proszę na priv namiar, gdzie kupowałaś. Marzy mi się taki (do oglądania, bo przecież nie do leżenia)

Aga taki leżaczek w razie strzyknięcia w kręgosłupie , będzie bliżej niż do łóżka
Miłkowo - moje miejsce na Ziemi. cz.II 10:38, 10 cze 2013

Do góry
Irenko, ja w sprawie tych boskich leżaczków z technorattanu Podaj proszę na priv namiar, gdzie kupowałaś. Marzy mi się taki (do oglądania, bo przecież nie do leżenia)
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:38, 10 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Nóg nie mają - nie uciekną, tylko mogą zmarnieć troszku 17 jestem od 17.

oki, ja chyba po 19. mam wizytę, więc jakoś przed bym przyjechała. Zdzwonimy się
Ogród Sylwii od początku cz.II 10:35, 10 cze 2013

Do góry
Syla napisał(a)
Od rana świeci słońce .....na budowę zjechała kolejna ekipa ..... działamy

Robisz fotki na bieżąco mam nadzieję?
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:34, 10 cze 2013

Do góry
aga_pe napisał(a)

spokojnie, we Wrocku będę 17-go, jak dam radę, to wykręcę do Ciebie

Nóg nie mają - nie uciekną, tylko mogą zmarnieć troszku 17 jestem od 17.
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 10:32, 10 cze 2013

Do góry
Gabi, jeśli będziesz pozbywać się kapusty, chętnie odkupię - będziesz miała na zakup zastępstwa
Buziak na lepszy poniedziałek, którego nikt nie lubi
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:32, 10 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)
Zapomniałam o kosówkach dla Ciebie... No i musisz wybrać się na kawę

spokojnie, we Wrocku będę 17-go, jak dam radę, to wykręcę do Ciebie
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:30, 10 cze 2013

Do góry
Sabinka napisał(a)
bardzo ladne widoczki Agus! masz piekny ogrod i tak wymuskany ze hoho

Sabinko, to tylko na zdjęciach z oddali tak ładnie wygląda Myślisz, że dlaczego tak mało zbliżeń?
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:29, 10 cze 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)

Sonię musieliśmy zabrać do domu, cała się trzęsła, wlazła za kanapy i ani na chwilę nosa nie wychyliła; póki było słońce, ciachałam kulki
jeszcze ten tydzień deszczowy, a potem tylko upały

Irenko oby Twoje prognozy się sprawdziły, bo mój ogród ma już dość deszczu Pokaż te wyciachane kulki Jak podliczyłaś ile ich masz - cięcia na miesiąc Musisz nas zaprosić na kawę, z sekatorkami (ale już bez takiej uczty, bo się rozleniwimy) i raz dwa wszystko wykulkujemy
Niewielki kawałek wsi pośrodku lasu 10:25, 10 cze 2013

Do góry
Zapomniałam o kosówkach dla Ciebie... No i musisz wybrać się na kawę
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:23, 10 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

O tak pogoda nam się udała! Tylko stopy mam całe w bąblach - komary dały popalić U mnie prawie cała niedziela była bardzo upalna, dopiero wieczorem przeszła gwałtowna burza, bałam się, że wicher połamie te wiotkie brzózki, ale stoją całe. Za to Pissardii wyglądają, jakby piorun w nie strzelił - takie poczochrane

Sonię musieliśmy zabrać do domu, cała się trzęsła, wlazła za kanapy i ani na chwilę nosa nie wychyliła; póki było słońce, ciachałam kulki
jeszcze ten tydzień deszczowy, a potem tylko upały
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 10:19, 10 cze 2013

Do góry
Madżen, masz rację, wciąż do znudzenia te same fotki, do znudzenia... piękne widoki, do znudzenia to wszystko takie idealne Znów zachwycam się do znudzenia!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 10:17, 10 cze 2013

Do góry
irena_milek napisał(a)
Ale miałyśmy fuksa z pogodą w sobotę niedziela u mnie byłą bardzo burzowa
macham, w końcu i tak nie jest źle

O tak pogoda nam się udała! Tylko stopy mam całe w bąblach - komary dały popalić U mnie prawie cała niedziela była bardzo upalna, dopiero wieczorem przeszła gwałtowna burza, bałam się, że wicher połamie te wiotkie brzózki, ale stoją całe. Za to Pissardii wyglądają, jakby piorun w nie strzelił - takie poczochrane
Ogród Magdalenka 10:14, 10 cze 2013

Do góry
noemi napisał(a)
Moja pierwsza róża, już za moment , już za momencik Larissa AniuDS jeszcze raz dziękuję za wszystkie rady

Lawenda i nie tylko ....

Och jak ślicznie!!! Muszę uciekać, bo nie mogę zarazić się różami Brak funduszy na takie ekstrasy Będę podziwiać u Ciebie!
Ogród Magdalenka 10:07, 10 cze 2013

Do góry
Syla napisał(a)

Madziu dasz wiarę , że nam w drodze powrotnej do samych Katowic wszystkie toalety pozamykali dojechałam do doma o 1.00 w nocy .... Jak mi się te remonta pokończą to Ciebie i innych czeka do mnie taka sama droga jeszcze raz dziękuję za miłe przyjęcie !!!

Prosił, prosił, aż uprosił Masz nas jak w banku, a mnie - z interesem, Danici będę Ci kraść, jeśli nie zmienisz zdania
Lecę w kulki... 09:11, 10 cze 2013

Do góry
Wieloszka napisał(a)

Cudne fotki wszyyyystkie, ale ta powyżej - to już przegięcie Kto widział u prawdziwej ogrodniczki taką czystą i BIAŁĄ taczkę??? To jakiś mercedes wśród taczek , dobrze, że ja moich kocmołuchów nie fotografuję
Buziole!

hahahah a wiesz, że to samo pomyślałam
Lecę w kulki... 09:02, 10 cze 2013

Do góry
anna_studio napisał(a)

Buziole!
DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1 08:31, 10 cze 2013

Do góry
Ewa macham deszczowo-poniedziałkowo W sumie, to nie wiem, z czego ja się tak cieszę, z machania tylko...

Borbetko no niestety sama tnę (M. tylko duże drzewka) a po cięciu - to nawet się wyprostować nie mogę, więc non stop chodzę taka kłaniająca się w pas
Kiedyś tu..... cz II - Madżenie ogrodnika 23:17, 09 cze 2013

Do góry
JulkAd napisał(a)
No to przepis na kożuch zimowy vel cebulkowy mam i też opatulać będę....z buksikami czekam....u mnie po burzy...a wcześniej dokarmiłam róże...podlane są na dwutygodniowy zapas....jak wielbłądy wręcz

U mnie w tym roku nawadnianie automatyczne zakręcone... bo się czujnik deszczu popsuł. I się lało w deszcze....

Konstancja30 napisał(a)
kompozycje jednorocznych urocze ... i w kolorze i w samych roślinkach ... a już ta czarna dama ... Madżenka pokazuj proszę w miarę ich rozrastania ... bardzo jestem ciekawa jak to wszystko wybuja ...

i pytanie mam ... jak mieszasz w donicach jednorocznych to czym nawozisz ? ...

i czy korzystasz z tych kulek nawozu co to się miesza z ziemią ... ? ... doktoryzowałam się dziś przed półką z nawozami ... małż nie zniósł i choćby go mieli za to zaaresztować opadł z sił na kanapach z technoratanu ... a ja błąkałam się pomiędzy florowitem a azofoską ... obiło mi się o oczy na forum i otumaniona bogactwem wyboru nie wiedziałam co zapakować ...

w końcu wzięłam magiczną siłę ... do balkonowych ... do hortensji ... i kulki ...

i zastanawiam się czy magiczna do pelasiek burza kwiatów może być używana do miksików w donicach ? ... to ogrodniczkowanie to trudna sprawa

Iza na mój misz - masz doniczkowy najlepszy nawóz do surfinii - w tym roku kupiłam agrecol do surfinii. Mam też florovit do kwitnących i magiczną siłę do balkonowych... Naprzemiennie będę podlewać....Chyba w tym roku 1 raz nawoziłam... Bo wciąż mają mokro... Dawniej kupowłam planton do surfini.
Nie kupuję kulek do ziemi... Jakoś nie widzialam efektów... A po nawozie stosowanym nawe co drugi dzień (szczegolnie latem gdy już się mocno rozrosną i niemal nie ma ziemi w donicy tylko same korzenie) widać efekty. Ale podstawa to i tak słońce...

Jak nie wiesz co kupic do ogrodu to azofoske lub florovit w proszku. Interwencyjnie florovit płynny doraźnie na to co marnie rośnie...
Burza MS może być ale przeplatana nawozem do surfini (jeśli są w doniczkach)

grupa_trzymajaca_grabie napisał(a)
Ogrodniczkowanie - piękne!
Iza, mam to samo z tymi nawozami. Przed półką z płatkami śniadaniowymi nie stoję tak długo jak przed półką z nawozami. A płatki to dla mnie priorytet! W końcu od śniadania zaczyna się każdy wspaniały dzień i źle dobrane płatki....rozumiesz? Katastrofa!

Płatki- hm ... Po 5 minutach byłabym głodna...

Gabrysia_ napisał(a)
Zobaczyłam...nic nie piszę bo wiadomo,że super

Macham
AgnieszkaW napisał(a)
Obejrzałam Marzenko pismo obrazkowe, nawet poczytałam. Jest cudnie. Twój ogród zachwyca, kompozycje doniczkowe również, karmnik obejrzałam - dziękuję. Buziaki posyłam

Mam nadzieję, że u Ciebie już nie pada....
Wieloszka napisał(a)

Oj Danuś, a Ty jak zwykle skromna, za skromna!

Madżen dzięki za wczoraj - na tych fotkach Irenki cała TY Nasze spotkania, ich atmosfera nie tylko Tobie poprawiają humor - dziś u mnie całodniowy banan

No to bananowo mialysmy
marzena napisał(a)
piękne obrazki ogrodowe ( no, jak zwykle ! )
no i fajne obrazki z Waszego spotkania tez poogladałam

Marzenko musze sprawdzić jak Twoje kółka bukszpanowe się rozwijają

ocia79 napisał(a)
Marzenko tak lubię Twój ogród, że dla mnie możesz dzynia dzynia wstawiac fotki

Dzisiaj stwierdziłam, ze codziennie takie same fotki wstawiam... Dzisiaj to mogłam rwący potok wstawić... Przynajmniej mi podjazd po drewnie wymyło...

alinak napisał(a)
Marzena ale mnie zaskoczyłaś tą fota na leżaku ...jednak to nie u ciebie w ogrodzie ..to rozumiem. ogród bosssski . zazdroszczę że horti ogrodowa u ciebie kwitnie . u mnie niestety za 10 lat tylko 2 razy się jej zdarzyło

Alinka ten rok będize obfitował w leżakowanie priorytety przecież mam

Moja ogrodowa była bardzo mocno okryta w tym roku, nie miala wyjścia...

ana_art napisał(a)
hmmm z tą lupą do carexów to wać panna przesadza widać! widać! Wszysko u Ciebie takie obfie jak ta Twoja ulubiona rabata. Moje celeration w odrobinę większym stadium rozkwitu, za to czosnki które masz w lawendzie u mnie w mniejszym rozkwicie

Widać
U nas mniej słońca i róże nie mogą się zdecydować.... Ale obfitość pąków mnie zachwyca

Magda70 napisał(a)

piękny...ciekawe kiedy mój się tak rozrośnie...

Madzia w pół roku taki będzie....
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies