Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

Milka 10:23, 10 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

O tak pogoda nam się udała! Tylko stopy mam całe w bąblach - komary dały popalić U mnie prawie cała niedziela była bardzo upalna, dopiero wieczorem przeszła gwałtowna burza, bałam się, że wicher połamie te wiotkie brzózki, ale stoją całe. Za to Pissardii wyglądają, jakby piorun w nie strzelił - takie poczochrane

Sonię musieliśmy zabrać do domu, cała się trzęsła, wlazła za kanapy i ani na chwilę nosa nie wychyliła; póki było słońce, ciachałam kulki
jeszcze ten tydzień deszczowy, a potem tylko upały
Wieloszka 10:29, 10 cze 2013

irena_milek napisał(a)

Sonię musieliśmy zabrać do domu, cała się trzęsła, wlazła za kanapy i ani na chwilę nosa nie wychyliła; póki było słońce, ciachałam kulki
jeszcze ten tydzień deszczowy, a potem tylko upały

Irenko oby Twoje prognozy się sprawdziły, bo mój ogród ma już dość deszczu Pokaż te wyciachane kulki Jak podliczyłaś ile ich masz - cięcia na miesiąc Musisz nas zaprosić na kawę, z sekatorkami (ale już bez takiej uczty, bo się rozleniwimy) i raz dwa wszystko wykulkujemy
Wieloszka 10:30, 10 cze 2013

Sabinka napisał(a)
bardzo ladne widoczki Agus! masz piekny ogrod i tak wymuskany ze hoho

Sabinko, to tylko na zdjęciach z oddali tak ładnie wygląda Myślisz, że dlaczego tak mało zbliżeń?
martika 10:30, 10 cze 2013

Witaj, spacerowałam juz po Twoim ogrodzie i bardzo fajowy, wielki, zadbany.. Bedę podgladać, bo swoj dopiero tworze.
polinka 11:02, 10 cze 2013

Dziewczyny podobno jeszcze tylko dzisiaj deszczowo i koniec Od jutra cieplej Pozdrawiam cieplutko.
Milka 11:04, 10 cze 2013

Wieloszka napisał(a)

Irenko oby Twoje prognozy się sprawdziły, bo mój ogród ma już dość deszczu Pokaż te wyciachane kulki Jak podliczyłaś ile ich masz - cięcia na miesiąc Musisz nas zaprosić na kawę, z sekatorkami (ale już bez takiej uczty, bo się rozleniwimy) i raz dwa wszystko wykulkujemy

to jest pomysł
najpierw praca, a potem leżaczki
jak będę u ciebie, zaraz biorę się za plewienie, o ile będzie co
aga_pe 11:09, 10 cze 2013

polinka napisał(a)
Dziewczyny podobno jeszcze tylko dzisiaj deszczowo i koniec Od jutra cieplej Pozdrawiam cieplutko.

Sprawdzałam pogodę i już się cieszę
Mam sporo pracy w ogrodzie
Madzenka 06:56, 11 cze 2013

Aguś mam nadzieję, że po deszczach u Ciebie ok ?
Luki 12:35, 12 cze 2013

Witam Agnieszko

Masz piękny ogromny i nowoczesny ogród. Na samym początku już mi się podobał, ale po zmianach jest jeszcze piękniej. Ja to jeszcze pochwale twój pięknie wykończony dom bardzo gustownie i ze smakiem o co w czasach nadmiru kolorów w ofercie tynków już trudno. Ostatnio w mojej miejscowości Pan z wielkim gustem dom z czerwoną dachówką otynkował sobie na przepiękny groszkowo zielony kolor, normalnie jak to widze to zbiera mi się ...... pomine szczegóły.
Ogród z domem tworzą wspólną całość i to jest twój wielki sukces
Wieloszka 11:26, 13 cze 2013

martika napisał(a)
Witaj, spacerowałam juz po Twoim ogrodzie i bardzo fajowy, wielki, zadbany.. Bedę podgladać, bo swoj dopiero tworze.

Witaj i dzięki za komplementa, ale jeszcze duuużo pracy przed nami