Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum

Znalezione posty dla frazy "Madżenka"

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 20:00, 25 cze 2014

Do góry
Odpowiadając na pozostałe posty, troszkę mi się baterie rozładowały ale wraz z zapowiadanym na jutro słońcem doładuje akumulatory w ogrodzie.

No i mam humor bo wakacje zarezerowane i teraz snuje plany zwiedzania. Huuura udało mi się z córką przekonać M, że nie leżymy na plaży, podziwiamy piekne miasto Rzym.
Ale do urlopu jeszcze tyyyyyyyyle czasu...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:58, 25 cze 2014

Do góry
Malgosik napisał(a)
Witaj

Czy znasz we Wrocławiu i okolicach jakieś dobrze wyposażone w rośliny sklepy lub szkółki?
Gdzie zajadę, tam kiepski wybór, albo chore, albo nie ma...

Małgosiu przede wszystkim doradzam giełdę kwiatową na ul. giełdowej , potem sklep internetowy Finki, trawy u. Grochowskich.
Ja robie zakupy u Botanika na Zakrzowie (dobre ceny) w Zielonym centrum podziwiam wybór roślin i ceny (tu spotykamy sie na kawie z grupą wrocławską), w Obi czasami grzeszę, róże przez internet, bukszpany na plantacji pod Wroclawiem. Spory wybór drzew jest u Beaty Karczegis na Bielanach i. Kulasa.
Duży wybór roślin ma Kwiaton (3 lokalizacje) ale ja mam do nich daleko.

Napisz co chcesz kupić konkretnie bedziemy doradzać określone miejsca.
Dziewczyny (Noemi, Justychaz) kupowały U Stefana i jeszcze w kulku nie znanych mi miejscach.
Ogród na glinie 19:51, 25 cze 2014

Do góry
Zaznaczam wątek aby śledzić zmiany
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:47, 25 cze 2014

Do góry
Luki napisał(a)
"wszystkie motyle będą moje" to mnie rozbawiło Sporo do nadrabiania i w sumie dobrze, że nie było za dużo zdjęć bo zapewne byłoby 10 stron do czytania więcej
Ja mocno się trzymam i nie dam się przekupić na róże... chociaż Nostalgia kiedyś do mnie trafi, ale tylko ona

A ja ją oglądam z każdej strony i jakoś kolor do mnie nie przemawia... Ale może muszę dojrzeć do nostalgi
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:46, 25 cze 2014

Do góry
ewakatowice napisał(a)
Madżenka, co tam same róże, całe zestawienie, najlepiej w pliku PDF, aby możne było łatwo odszukać, do tego odnośnik, gdzie i za ile, jak wygląda w poszczególnych latach ... albo, lepiej książkę nam wydaj... ja kupię a dystrybujca i reklama... jakoś damy radę

Ale biorę procent na pomysł jak i umowę na wyłączność mogę napisać (hahhaha)

Ewo pomysł na pracę na emeryturze juz mamy Będziemy tworzyć spółke, potrzebujemy jednak do pozytywnej analizy oplacalności ekspansji na rynki zachodnie, zwłaszcza niemieckojęzyczne
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:45, 25 cze 2014

Do góry
Selly napisał(a)
Madżenka, wiem , że jesteś zarobiona, ale gdybyś jednak znalazła chwilę, to mam do Ciebie prośbę o zrobienie swego rodzaju zestawienia wszystkich Twoich róż, tzn nazwa + aktualne zdjęcie.
Masz już ich trochę i ciężko skakać po wątku w ich poszukiwaniu, a nie ukrywam pragnę się powzorować...
Zrób zestawienie . Pewnie nie tylko mi się przyda.

Jak tylko warunki atmosferyczne pozwolą obiecuję pofocić i skatalogować róże....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:42, 25 cze 2014

Do góry
Ha łobuzy forum bym nie ogarnęła bez skrótu. Izy Boski , kto nie czytał niech nadrobi zaległości
https://www.ogrodowisko.pl/watek/1829-ogrod-marzen-cegla-roza-lawenda-i-mila-do-tego-co-mam-w-glowie?page=715

Ja nic nie ukorzeniam z ukorzeniaczem, w ogóle nic nie ukorzeniam.... Wsadziłam kilak patyczków incredibal , jeden przeżył i nawet zakwitł. Całe szczęście bo mi jeden krzak zdechl.....
Nic nie posadizłam, bo leje, mial lać jutro , dużo mocniej
Ogród podlany, się zieleni a jutro będą lrzymairki róż. Na razie nic nie myśle, bo studiuję watki rozane. Ugrzęzłam, ale trzy już przeczytałam a teraz analizuję Robaczka
Zatem dopóki nie wyedukuje sie będzie mnie ciut mniej, bo uczę sie łączyc różne odmiany róż w takie bajkowe kompozycje jak u rosomanes
U Sebka - czyli ogrodowych rewolucji ciąg dalszy :) 19:39, 25 cze 2014

Do góry
Sebek napisał(a)
O!! Już się mu zachciało Takie było, jak zwykle z nowością, czyli reklamacja... Ale ogarnelismy

Po pierwsze gratulejszyn
Po drugie hi hi ja już bym ksiegowania tych zdarzeń gospodarczych nie zdała. Ja już tylko dokumenty z tych zdarzeń generuję lub analiuję
Any ogród mały czyli wygrana walka z ugorem 19:35, 25 cze 2014

Do góry
Anula z koszeniem to ja wiem, ale rok temu M kosił wysoko i też brzydka była... Napisz prosze o czasie nawadniania i częstotliwości u siebie.
Ogród niby nowoczesny ale... 19:34, 25 cze 2014

Do góry
Madziu aż się boję co znów wymyślisz o grodzie skoro tyle wolnego czasu masz
Ogród marzeń ... cegła ... róża ... lawenda i mila do tego co mam w głowie ... 19:29, 25 cze 2014

Do góry

Ja się wirusuje dalej, już 3 wątki AnnaAn wykułam na pamięć a teraz studiuję Robaczka
Więc tym bardziej wielkie dzieki zatk cudowny skrót
Buziam
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:22, 25 cze 2014

Do góry
Gabi zdraź jakie różyczki wybrałas.
Przeczytaj proszę maila, może mi się uda podłączyć?
Ogród dla roślin o mocnych nerwach 19:21, 25 cze 2014

Do góry
Gabisia napisał(a)

Cześć Ewo,

ale niespodzianka
Już byłam u Ciebie i też zaproszenie zostawiłam

Musimy się jakoś umówić.

Też pozdrawiam!

Czy to sąsiadka od cuuudownego białego powojnika ?
Ogród Magdalenka 19:18, 25 cze 2014

Do góry
Gdybym ja wiedziała, że ta burgundy to taki rarytaś to bym kupiła 3 szt..., ale mi się kolor spodobał (piekny, jeszcze ładniejszy niż na zdjęciach) to wzięłam 1 szt....ale nie macie czego żałować bo kosztowała 63 zł....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 13:00, 25 cze 2014

Do góry
Madżenka już tak szybko wszystko robi, nie poganiajmy jej
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 23:13, 24 cze 2014

Do góry
Wybaczcie wrocę do Was jutro. Zakupiłam 2 róże a odszły z rosarium 3 kolejne. Więc ugrzezłam w czytaniu o różach a jutro będę myśleć gdzie je posadzić. Na posty odpowiem jutro. Buziaki i dobranoc.

Ps ale będę miała tyły na forum... Nie ogarnę zaleglości... Bez skrótu Izy nei da rady
To juz fobia taka jak uraz do nieprzeczytanych maili w skrzynce firmowej....
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 22:45, 24 cze 2014

Do góry
Czerwony Leoś raz ! ... joopi ...
Madżenka odmeldowuje, że zostawiłam Adamo w lawendzie a sama coś tam zmalowałam ale nie da się !!! nie da się już tego forum ogarnąć i skrót sam w sobie nie jest możliwy ... ... migawki tylko i to chaotyczne ...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:37, 24 cze 2014

Do góry
ana_art napisał(a)
O jakie duże i stipa???

Carex frosted C ale wypasionych i śliczny za 25 zł ...
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 19:36, 24 cze 2014

Do góry
Kurczę Justynka były 3 burgundy... Mogłam kupić... W obi w lesznie. Sprawdź na Bielanach
Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu.... 18:43, 24 cze 2014

Do góry
Lubię Leszno
Burgundy ice, red Leonardo i Carexy
Zdjęcie pewnie do góry nogami bo z Kom
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies