Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Madżenie ogrodnika... Kiedyś tu....

Majena 22:20, 24 cze 2014

Madzeno ja z innej beczkipisze tu bu tu wszyscy sa hihih do mnie niezaglada tyle ogrodniczekmam pytanko ukorzeniałas coś lub ktoś???ja dziś od koleżanki oodcinałam zdrewniałych gałązek i ukorzeniłam i tak jak zawsze najpierw zrobie później myśle i zastanawiam się czy oby to dobrze zrobiłamdziała to ???jak myślicie???

Zakupy świetne!!!Och te róże
stychaz 22:27, 24 cze 2014

Majena napisał(a)
Madzeno ja z innej beczkipisze tu bu tu wszyscy sa hihih do mnie niezaglada tyle ogrodniczekmam pytanko ukorzeniałas coś lub ktoś???ja dziś od koleżanki oodcinałam zdrewniałych gałązek i ukorzeniłam i tak jak zawsze najpierw zrobie później myśle i zastanawiam się czy oby to dobrze zrobiłamdziała to ???jak myślicie???

Zakupy świetne!!!Och te róże

Pozwolę sobie odpowiedzieć - pewnie działa. Moja koleżanka tak ukorzeniała limki. Jak ukorzeniałam po "babcinemu" - do słoika z wodą, jak widzę że są korzonki to do doniczki. Wydaje mi się, że oba sposoby skuteczne.
Majena 22:35, 24 cze 2014

Justyś ale ona długo w tym ukorzeniaczu trzymała? bo na moim nic niepisze co jak i ile;/
Konstancja30 22:45, 24 cze 2014

Czerwony Leoś raz ! ... joopi ...
Madżenka odmeldowuje, że zostawiłam Adamo w lawendzie a sama coś tam zmalowałam ale nie da się !!! nie da się już tego forum ogarnąć i skrót sam w sobie nie jest możliwy ... ... migawki tylko i to chaotyczne ...
Madzenka 23:13, 24 cze 2014

Wybaczcie wrocę do Was jutro. Zakupiłam 2 róże a odszły z rosarium 3 kolejne. Więc ugrzezłam w czytaniu o różach a jutro będę myśleć gdzie je posadzić. Na posty odpowiem jutro. Buziaki i dobranoc.

Ps ale będę miała tyły na forum... Nie ogarnę zaleglości... Bez skrótu Izy nei da rady
To juz fobia taka jak uraz do nieprzeczytanych maili w skrzynce firmowej....
Donia72 23:15, 24 cze 2014

No to do jutra
stychaz 06:42, 25 cze 2014

Majena napisał(a)
Justyś ale ona długo w tym ukorzeniaczu trzymała? bo na moim nic niepisze co jak i ile;/

Zwilżała końcówkę pędu i zanurzała w proszku. Nadmiar proszku trzeba strząsnąć i do ziemi (tylko uważaj, żeby podczas sadzenia nie opadł proszek z pędu).
Powodzenia
Rench 07:03, 25 cze 2014

stychaz napisał(a)

Zwilżała końcówkę pędu i zanurzała w proszku. Nadmiar proszku trzeba strząsnąć i do ziemi (tylko uważaj, żeby podczas sadzenia nie opadł proszek z pędu).
Powodzenia

Trzeba jeszcze mieć ukorzeniacz do zdrewniałych, lub nie jesli to zielone szczepki.
Kindzia 10:19, 25 cze 2014

To obrób się Madżenko i ze zdjęciami wracaj
ewa004 11:30, 25 cze 2014

To obrabiaj się szybko ,sadz róże i pokazuj