Reniu, donice kupowałam w lutym w O, byłą promocja 50% taniej. Kupiłam wtedy dwie większe i dwie mniejsze. Te większe mam przed domem, a te mniejsze dwie z tyłu domu niedaleko buka Nie do końca szare pasują do elewacji, lepiej by się odznaczały na kontrastowym tle
Oj podoba mi sie bede myslec ,tylko gdzie kupic umbry wnaszej okolicy ,bukszpany by sie znalazły nawet w moim ogrodzie a jak jeszcze cos ciekwego znajdziesz to daj znac,widziałas co mam dzięki
Trawnik wymaga więcej pielęgnacji niż rośliny. Wiele osób to potwierdza. Dlatego postarałam się wygospodarować, więcej niż było poprzednio, miejsca na rabaty
Chętnie kupiłabym trawę z rolki, ale to kolejne koszty
A jeszcze muszę dokupić parę roślin, korę, wyposażyć wgłębnik...
Chciałoby się mieć trawnik z rolki ... ale ja to się chyba nawet bardziej reakcji sąsiadów boję niż uszczuplonego portfela Już teraz dziwnie na nas spoglądają
Dziękuję za takie miłe słowa Begonie kupiłam też u sympatycznej pani w Łasku tylko może zadzwoń jutro i zarezerwuj sobie, bo ja ostatnio, chcąc dokupić, musiałam przyjechać jeszcze raz na drugi dzień ... Moje begonie to miniaturki, kupowałam po 2zł, są także większe, ale nie pamiętam ceny
Udanych zakupów życzę i pozdrawiam gorąco
Czytam trochę ostatnio o trawach i ... znalazłam taką informację, że dobre gatunki traw długo wschodzą nawet 3 tygodnie a więc głowa do góry
Po regularnym koszeniu zagęści się na 100% ... a nawet gdyby nie to dosiejesz
Pozdrawiam
Której z buksikami? Jedyne buksy to mam przy oknie wykuszowym jadalnianym i one obfocone już wrzucałam. Teraz bedę pracować nad rabatą z ambrowcami Gumball (o ile je wreszcie gdzieś dorwę). Pod nimi bedzie też kulkowisko.