Asiu, też będziesz miała piękny ogród, zobaczysz. Już rabatki zaczynają fajnie wyglądać. Dopiero na fotkach za rok zobaczysz różnicę A konsekwencja musi być. Po to tu jesteśmy, by się inspirować, wybierać dla siebie to, co dla nas jest najlepsze, co nam się podoba, z czym czujemy się najlepiej. Czasami styl odkrywamy po wielu próbach, tak jak Polinka zmieniała i doszła do ulubionego mninimalizmu Ja chyba jestem jednak kokoszką. Lubię kwiaty i na dodatek musze się liczyć z upodobaniami e-Ma. On uwielbia, gdy jest kolorowo i coś kwitnie
Wczoraj dostałam niecierpki - 3 sztuki: biały, różowy i czerwony. On się cieszył, ze kolorowo, a ja w duchu myślałam: misz-masz. Mam tri-color
Buziaki
Gosia, coś wyskoczyła z tą córeczką? Mi czwórka wystarczy. Inni niech nadrabiają zaległości Teraz poczekam na wnuki, choć nie wiem, kiedy to nastąpi, bo moda na single jest teraz. Dzieciakom się nie spieszy
Ja lubię malutkie dzieci, ale z czasem człowiek się cieszy, ze nie musi wstawać robić śniadań, bo dzieciaki same sobie zrobią
Tylko w niedzielę robimy wspólne śniadanko i siadamy razem, albo w sobotę, jak jest więcej czasu, ale nie zawsze.
Tobie niedługo kończy się sielsko i anielsko?
Toszko, za życzenia dziękuję i wzajemnie życzę, bo tego samego dnia mamy imieniny
Jest jeszcze jedna metamorfoza, ale jeszcze nie w pełni roślinki pokazały, co mogą zdziałać, czekam. Na razie mogę pokazać tyle: Przed: Po:
Edytko, jaki masz piękny awatarek. Jesteś taka promienna, pogodna.
Fajnie, że zajrzałaś. Ja mam wyrzuty sumienia, bo nie nadążam zajrzeć do wszystkich, podwójnie się cieszę, ze tu ktoś zagląda, że jesteś ty i reszta dziewczyn, no czasem chłopaków
Teraz koniec roku szkolnego, a ja mam trzecią klasę gimnazjum, za chwilkę pójdą w świat, trzeba wszystkiego dopilnować, zostało niewiele czasu. Buziaki.
Iwonko, jak tutaj się rozrośnie to będzie wielkie WOW!
Wiesz, że uwielbiam proste linie i geometryczne nasadzenia Płot zarośnie bluszczem, trawnik się zazieleni i będę wzdychać do tego zakątka
Uwielbiam minimalizm ale przy większym ogrodzie byłyby kwiatki, bratki i stokrotki...
Tak się zastanawiam do czego jest potrzebna ta kostka przed tą rabatą, wiem że kiedyś stała tam ławka , ale teraz ? Jak tam magnolia , kwitnie jeszcze ?
Iwonko pozdrawiam
Z tym stylem to u mnie właśnie tak jest,że podoba mi się wiele stylów i nie mogę się zdecydować. W dodatku mam coś takiego, że jak patrzę na swoją rabatę przy projektowaniu to nic nie widzę oczyma wyobraźni z kolei u kogoś owszem potrafię coś podpowiedzieć. No i właśnie tym sposobem wyszła mi rabata frontowa przed domem. Idzie do poprawki bo to jest rabata która jest pierwsza od wejścia do domu powinna być reprezentacyjna i wypasiona a tam taki galimatias mi powstał, że hej