cudnie
Jak zawsze podziwiam twój ogród jest cudny i taki ułożony Sam w sobie jest tajemniczy i magiczny zakochałem się w nim
Łooo matko ! jak pięknie latarenki wymiatają
Jejku, ależ przecudne trawy , piękne połaczenia , żurawki bjuti , a dyniowe szaleństwo mnie po prostu już powaliło
Ło matko! Jak pięknie, trawy z rozchodnikami powalają, nie mam słów A taras wielce przyjemny i te kompozycje z dyniowatych.... posiedziałabym...
Ale szał dyniowy cudowne te dekoracje Ogród wygląda prześlicznie ...czy u Ciebie tez jest wrzesień ?
Latarnie miażdżą Super
Cudownie jesienne dekoracje z dyniami . Chyba juz czas zastanowić się nad jesiennymi dekoracjami u siebie. Inspirujesz Przemku
Dzięki za wyjaśnienie. Idę tokiem myślowym Sylwi Pierwsze co pomyślałam, to czy dyńki u Ciebie wyrosły? Pięknie masz na tarasie! Żal stamtąd wychodzić.
Dynie obrodziły u Ciebie i pięknie dekorują ogród Juz masz cudne dekoracje, a beda jeszcze chryzantemy? Trawy u Ciebie są przesliczne
Dynia w roli głównej, super pomysł. Najbardziej podobają mi się latarnie z Ikeii, czarne pasują do mojego stylu
i jak tu nie kochać dynie
Jak dobrze, że jesteś Od razu radość w duszy gra ach te Twoje zdjęcia ...
Twój ogród mnie powala na kolana wszystko zachwycające i wszystko cudne Podziwiam, i lece dalej podziwiać
Mega pięknie
Super twój ogród wygląda rabaty kolorowe i cudne podziwiam
Widzę że zakupiłeś cebulowe a ja czekam bo susza u mnie straszna rydel nie wchodzi w ziemię Ale u cb zawsze kolorowo i cudnie jest